Wedtips Premier League en La Liga 1-3 oktober

Nabeschouwing vorige speeldag

In de Champions League werden dinsdag en woensdag 0,37 units winst behaald. In de Europa League en Conference League zijn daar donderdag avond nog 6,73 units winst bijgekomen. Vrijwel alle tips waren juist. 1 zuur geval: 1 kaart tekort bij Monaco – Sociedad. De totale winst van de midweekse Europese speelronde bedraagt 7,10 units.

Flip1

Dan de resultaten van de wedtips van de wedstrijden in Spanje en Engeland vorige week. In Engeland ging het (wederom) erg goed. Ik zal mijn tips vanaf nu meer focussen op de Premier League dan La Liga. In La Liga waren beide tips namelijk weer verliezend. Uiteindelijk werd er een winst geboekt van 0,66 units. Dat brengt het totale resultaat van de wedtips op +2,33 units!

Flip1 1

Wedtips Premier League

In Engeland staat de absolute kraker tussen Liverpool en Manchester City op het programma. Ook vind ik Manchester United – Everton een interessante wedstrijd. Manchester United won zeer lastig van Villarreal en lijkt een beetje in een vorm dip terecht te gekomen. Hier enkele interessante weddenschappen:

Wedtip: Chelsea – Southampton: X2 @3.20 op vrijwel alle bookmakers – 1 unit:

Chelsea heeft een zware uitwedstrijd bij Juventus in de benen. Ploegen die midweeks Europees hebben gevoetbald laten de wedstrijd daarna vaak punten liggen. Southampton is dit seizoen sterk begonnen. Thuis hield het Man Utd al op een gelijkspel, terwijl het uit bij Man City ook een punt pakte. Daar komt nog bij dat Southampton al 3 wedstrijden op rij ongeslagen is tegen Chelsea, een interessante statistiek. Verder lijkt er bij Chelsea wat storingen in de machine te zijn gekomen. Tegen Juve en City werd er verloren, terwijl er in de beker (oké deels met een b-eltal) pas na penalty’s werd gewonnen van Aston Villa.

Wedtip: Leeds United – Watford: Total shots bij Leeds United over 13,5 @ 1.70 – 3 units:

Tegen West Ham vorige week behaalde Leeds 15 schoten. De week ervoor uit bij Newcastle maar liefst 22. Ook thuis tegen topploeg Liverpool kwam het tot 9 schoten. Tegenstanders van Watford behaalden deze line in 3 van de laatste 4 competitiewedstrijden. Vorige week schoot Newcastle maar liefst 20 keer tegen Watford. Leeds, wat bekend staat om open wedstrijden en altijd veel op de aanval te spelen zal hier zeker tot 14 schoten moeten kunnen komen.

Wedtip: Manchester United – Everton: beide teams scoren @ 1.95 – 2 units:

Everton wist in 5 van de 6 wedstrijden dit seizoen het net te vinden. Ik verwacht dat Manchester thuis zeker wel tot een goal komt. Echter incasseerde Manchester United in 8 van haar laatste 9 wedstrijden een doelpunt. Ook wist Everton in haar laatste 3 ontmoetingen bij Manchester een doelpunt te maken en eindigden al deze wedstrijden met een doelpunt voor beide teams. Odds van 1.95 lijken hier te hoog.

Jime

Wedtip: Wolverhamtpon – Newcastle United: Wolverhampton over 1,5 offsides @2.40 – 1 unit:

Wolverhampton stond tot dusver de volgende aantallen buitenspel per wedstrijd:

  • Southampton 1
  • Brentford 2
  • Watford 2
  • Man Utd 5
  • Tottenham 2
  • Leicester City 4

In 5 van de 6 wedstrijden werd deze line behaald door Wolves. Odds van 2.40 zijn dan ook veel te hoog en lijken te veel gebaseerd op oude statistieken, toen Wolves nog een ander spelbeeld hanteerde.

Wedtips La Liga

Zoals ik al aangaf gaat de focus bij La Liga deze week even wat achteruit. Vooral omdat de ‘advanced stats’ etc. niet meer beschikbaar zijn voor Nederlanders, sla ik dat deze eerste week even over. Wel staat er een hele interessante wedstrijd op het programma: Atletico Madrid ontvangt Barcelona. Hierbij een wedtip:

Wedtip: Atletico Madrid – Barcelona: Atletico Madrid wint @1.98 – 3 units:

Atletico Madrid beschikt dit jaar over véél meer kwaliteit dan Barcelona. Barcelona loopt totaal niet en de resultaten vallen enorm tegen. Atletico Madrid heeft in de laatste minuut gewonnen van AC Milan in de Champions League en zal met een goed gevoel aan deze wedstrijd beginnen, Barcelona heeft in de Champions League met maar liefst 3-0 verloren van Benfica. Het vertrouwen, als dat er al was, zal volledig weg zijn. Ook heeft Atletico het voordeel dat het een dag eerder heeft gevoetbald en dus een dag extra rust heeft gehad. In toppers als deze is dat zeker een voordeel. Vorig jaar won Atletico thuis al met 1-0 van Barcelona. De selectie van Atletico is nagenoeg gelijk gebleven, terwijl Barca ten opzichte van die selectie aardig heeft ingeleverd: het mist Messi en Griezmann (die bij Atletico aan deze wedstrijd begint).

Wedtip: Espanyol – Real Madrid: Real Madrid wint @ 1.70 – 2 units:

Real zal haar ‘schandalige’ nederlaag tegen de Moldaviërs goed willen maken. Real is de competitie goed begonnen en won maar liefst 4 van haar laatste 5 wedstrijden. Espanyol doet het een stuk minder: het verloor 3 van haar laatste 5 wedstrijden. Onder andere andere topploegen als Atletico Madrid en Sevilla wonnen onlangs van Espanyol. Real zal dit dus ook zeker moeten lukken. Espanyol is een tegenstander die Real goed ligt: Van de laatste 15 ontmoetingen tussen beide elftallen, won Real er maar liefst 14.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross