Wedtips Premier League 8 – 10 februari

Nabeschouwing wedtips afgelopen weekend

Afgelopen weekend is er een mooie winst behaald van 4,07 units. Helaas wist Betis niet te scoren voor de volle buit: het eindigde daar in 0-2. Getafe viel wat gelukkig binnen met een kaart in de laatste minuten, maar dat zijn de lekkerste. Barcelona – Atlecio was zeer eenvoudig, binnen 10 minuten binnen. Valencia – Sociedad werd nog even spannend maar viel ook nipt binnen. Al met al een mooi weekend dus!

Resultatenfliptip8Februari

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 25: +15,3 units
Week 26: +4,07 units

Totaal: +19,37 units

Wedtips Premier League

De komende 3 dagen staat ons een midweekse ronde in Engeland te wachten, met enkele interessante affiches. Hierbij enkele interessante wedtips.

Wedtip: Newcastle United – Everton: Everton 0.0 Asian Handicap @2.03 bij Bet365 – 1 unit:

Everton heeft Lampard aangesteld als nieuwe coach. Zoals jullie weten vind ik de eerste wedstrijden daarna vaak interessant qua wedtips. Dat werd ook aangetoond via wetenschappelijk onderzoek.

Everton won afgelopen weekend maar liefst met 4-1 van Brentford. Naast Lampard heeft Everton zich ook versterkt met spelers: Alli, van de Beek, Patterson en Mykolenko zijn bij de club gekomen. Op papier enkele goede versterkingen.

Newcastle heeft zich natuurlijk ook versterkt, maar de namen bij Everton vind ik op papier een stuk sterker. Ook is Richarlison weer fit na een blessure, dit scheelt bij Everton vaak een slok op de borrel. Ik vind gezien de nieuwe frisse wind bij Everton en de aangetrokken spelers Everton hier meer favoriet dan Newcastle. Odds van 2.03 voor een draw no bet, wat we hier eigenlijk spelen, zijn aan de hoge kant.

Wedtip: Burnley – Manchester United: Beide teams scoren @1.90 op Toto, Bingoal en Bet365 – 1 unit:

voor deze odds bij vrijwel iedere bookmaker te spelen. Kambi zit met 1.82 echter wat aan de lage kant.

Ondanks dat Burnley niet opvallend vaak scoort, vind ik de matige verdediging van Manchester hier een belangrijk onderdeel in de argumentatie. In 22 wedstrijden incasseerde het maar liefst 30 goals. Voor een ploeg met titelaspiraties is dat veel te veel. Zelfs het matige Middlesbrough wist afgelopen vrijdag te scoren en schakelde de ploeg uit Manchester na penalty’s zelfs uit.

Manchester zelf scoort, met de kwaliteiten die het voorin heeft, vrijwel altijd. Burnley zal de strijd aangaan en met het thuispubliek erachter verwacht ik dat beide ploegen hier gaan scoren.

Wedtip: Burnley – Manchester United: Burnley meer dan 10,5 schoten @1.85 bij Betcity – 2 units:

Voor de tweede wedtip blijven we bij deze wedstrijd. Op het moment van schrijven zijn de odds hier nog 1.85. Deze zouden kunnen droppen, dan is 1.80 bij Bet365 nog zeker 1 unit waard. Lagere odds zou ik niet meer spelen. Deze tip heb ik wel vaker gedeeld op de tegenstander van Manchester.

Burnley schiet gemiddeld 10,7 keer per wedstrijd. In thuiswedstrijden ligt dit gemiddelde echter een stuk hoger: 13,8. Manchester incasseert gemiddeld 13,7 schoten per wedstrijd wat in uitwedstrijden dan weer een stuk hoger ligt met 15,1.

Ook speelt Burnley tegen degradatie en verwacht ik dat het voor eigen publiek nog wel redelijk aanvallend zal willen spelen. United is favoriet om de eerste goal te maken. Mocht dit het geval zijn zal het, verwacht ik, meer gaan loeren op de counter. Dit zou moeten leiden tot meer schoten van Burnley. De lijn lijkt, zeker voor deze odds, enkele schoten te laag te liggen.

Wedtip: West Ham United – Watford: beide teams scoren @1.90 op Bet365 – 1 unit:

West Ham zag in 9 van haar 11 thuiswedstrijden beide ploegen tot scoren komen. Ondanks dat het hoog op de ranglijst staat, incasseert het nog aardig wat goals: 31 in 23 wedstrijden.

Watford ziet in de helft van haar uitwedstrijden beide teams scoren en speelt tegen degradatie. Ik verwacht dat Watford wel redelijk aanvallend zal spelen waardoor het genoeg kansen gaat krijgen om te scoren. Het heeft, met gemiddeld meer dan 1 doelpunt per wedstrijd, dan ook duidelijk minder moeite met scoren dan ploegen die om haar heen staan. Deze weddenschap was in 4 van de laatste 5 ontmoetingen binnen, odds van 1.90 lijken hier te hoog.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross