Wedtips Premier League 30 november – 2 december

Nabeschouwing wedtips afgelopen weekend

Afgelopen weekend gingen helaas enkel de tips goed met de ‘lage’ units, terwijl de hogere units fout gingen. Bij Alaves – Celta liet Fuertes de Belgen in de steek met slechts 27 overtredingen, 2 tekort… Manchester United wist (tegen de verhoudingen in) te stunten bij Chelsea en daar werd het positieve effect van de nieuwe coach opnieuw bewezen. Uiteindelijk waren 3 van de 5 tips juist, maar werd er wel een verlies behaald van 0.91 units.

Resultatenfliptippremierleague

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 14: +15.86 units
Week 15: -0.91 units.

Totaal: +14.95 units.

Wedtips Premier League

Deze week staat ons een midweeks programma te wachten in Engeland, met als ‘topper’ Manchester United – Arsenal. Verder wordt ook de Merseyside derby tussen Everton en Liverpool gespeeld. Op papier 2 mooie wedstrijden. Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Southampton – Leicester City: Southampton over 13,5 schoten @2.10 op Betcity en Unibet – 2 units:

Leicester is een aardige subtopper in Engeland, maar krijgt verassend veel schoten tegen dit seizoen. Gemiddeld incasseert het per wedstrijd maar liefst 15,9 schoten (in uitwedstrijden 16). Enkel Newcastle United en Burnley incasseren er meer.

Southampton schiet gemiddeld 12,4 keer per wedstrijd, maar in thuiswedstrijden ligt dit wat hoger: gemiddeld 13,5. Op basis van deze statistieken lijken odds van 2.10 ietwat aan de hoge kant. Bovendien wil Southampton hier absoluut een resultaat boeken. Ze zijn het seizoen namelijk niet al te best gestart met een teleurstellende 15e plaats.

Wedtip: Leeds United – Crystal Palace: Leeds United over 13,5 schoten @1.85 op Betcity en Unibet – 2 units:

Ook voor de tweede tip blijven we bij de schoten markt. Leeds United is het seizoen zeer teleurstellend begonnen met een 17e plaats. Op basis van het ‘schoten klassement’ doet het het echter verassend goed: gemiddeld schiet het maar liefst 14,3 keer per wedstrijd. Daarmee staat het 4e in dat klassement. Helaas voor Leeds koopt het hier niets voor. In thuiswedstrijden ligt dit aantal nog een stuk hoger: 16,2 schoten per wedstrijd.

Kijkend naar het aantal schoten dat Palace incasseert per wedstrijd, is een interessante statistiek te vinden. Palace incasseert namelijk slechts 11,6 schoten per wedstrijd, maar dit gebeurt vooral in uitwedstrijden. In uitwedstrijden incasseert het namelijk 16,3 schoten per wedstrijd.

Deze statistieken samennemend, in combinatie met het aanvallende spel wat ik verwacht van Leeds (om de degradatiezorgen niet groter te maken) lijkt deze lijn mij redelijk makkelijk haalbaar. Voor het geval je als Nederlander gelimiteerd bent bij Betcity, is meer dan 15,5 schoten bij Bet365 een mooi alternatief, hier zit echter wel een stukje meer risico aan, maar aan odds van 2.20 is dit wel één unit waard.

Wedtip: Newcastle United – Norwich City: Newcastle United over 12,5 fouls conceded & Norwich City over 10,5 fouls conceded @1.85 & @2.00 op Unibet – beide 2 units (enkel voor Belgen):

Op het moment van schrijven zijn de odds van de ‘total fouls conceded’ nog niet online, met bovenstaande lijnen verwacht ik dat die rond de 23,5 zal liggen en zal ik die aan odds van rond de 1.85 zeker spelen. Deze tip is beide teams apart, wat enerzijds ietwat risicomijdend is. Stel dat de overtredingen vooral gemaakt worden door Norwich is dit namelijk een quitte weddenschap, maar dit kan ook juist extra ‘kassa’ betekenen, wanneer beide ploegen de line behalen.

Ik verwacht hier een harde wedstrijd. De nummer 19 en 20 treffen elkaar dus er mag absoluut niet verloren worden. Met een punt schieten beide ploegen niet veel op. De belangen zijn dus enorm.

Dan de scheids: eerst zat ik naar een kaartentip te kijken, maar scheidsrechter Madley geeft met gemiddeld 2 gele kaarten in zijn eerste 6 wedstrijden weinig kaarten. Echter fluit hij na Gillet wel het vaakst voor een overtreding: gemiddeld 25,83 keer per wedstrijd.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross