Wedtips Premier League 28 + 29 december

Nabeschouwing wedtips Boxing Day

Op het moment van typen staat er nog 1 wedtip open. Manchester United speelt vanavond nog tegen Newcaslte. Dat resultaat wordt volgende week verwerkt. Op Boxing day is er een winst behaald van 2,66 units. Aston Villa leek goede zaken te doen toen het op voorsprong kwam, echter wist Chelsea de wedstrijd om te buigen. Tottenham won eenvoudig van Crystal Palace. Terwijl Arsenal uithaalde bij Norwich: 0-5.

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 21: +12.47 units
Week 22: +2.66 units

Totaal: +15.13 units.

Wedtips Premier League

Er staat ons wederom een speelronde in Engeland te wachten. Rust kennen ze in Engeland niet. De meeste ploegen hebben slechts 2/3 dagen rust. Dat samennemend met de vele Coronabesmettingen zorgt nog wel eens voor de nodige verassingen. Hierbij enkele interessante wedtips voor het laatste programma van 2021, laten we het jaar groen afsluiten!

Wedtip: Watford – West Ham United: Beide teams scoren @1.72 op Bingoal -2 unit:

West Ham is de laatste wedstrijden in een wat mindere vorm aan het verkeren. Het wacht al 5 wedstrijden op een overwinning. Op Boxing Day werd er teleurstellend verloren van Southampton met 2-3.

Watford heeft sinds 10 december door aanhoudende Coronabesmettingen niet meer gespeeld. Echter eindigde de 5 wedstrijden daarvoor allemaal in beide teams scoren. Qua doelsaldo zien beide ploegen überhaupt veel doelpunten in haar wedstrijden. West Ham heeft na 18 wedstrijden een doelsaldo van 30-24. Watford na 16 wedstrijden 21-31. Ik verwacht hier een gemotiveerd Watford, wat aanvallend zal spelen. De punten zijn inzake de degradatiezorgen namelijk hard nodig. Van West Ham verwacht ik sowieso wel een doelpunt. De laatste 3 ontmoetingen tussen beide elftallen eindigde ook in BTTS.

Wedtip: Leicester City – Liverpool: Liverpool wint + beide teams scoren @2.45 op Betcity en Unibet – 1 unit:

Liverpool mist vermoedelijk nog van Dijk wegens een Corona besmetting. Tegen Tottenham werd dit meteen zichtaar. Liverpool speelde toen 2-2, maar de verdediging oogde als een gatenkaas. Tottenham had veel meer goals kunnen en moeten maken. Ook het zeer matige Newcastle wist tegen het van Dijklooze Liverpool al een doelpunt te maken.

Leicester speelde op Boxing day een spectaculaire wedstrijd tegen Manchester City. Het kreeg hier maar liefst 6 goals te verwerken. Echter kwam het na een goede start in de 2e helft zelf wel 3 keer tot scoren. Ik verwacht hier zeker een goal van Leicester, maar uiteindelijk wel een kwalitatief te sterk Liverpool wat de wedstrijd naar zich toe trekt.

Wedtip: Chelsea – Brighton & Hove Albion: Chelsea wint + Brighton +3 handicap @1.96 op Unibet, Betcity en Jacks – 1 unit:

Onderstaand weer een screenshot toegevoegd voor de verduidelijking.

Om deze bet winnend te maken moet Chelsea winnen, maar maximaal met 2 doelpunten verschil. Chelsea wist op Boxing day 1-3 te winnen bij Aston Villa. Eindelijk weer eens een goed resultaat. Brighton won met 2-0 van Brentford. De eerste overwinning sinds 12 wedstrijden. De wedstrijden daarvoor werden veelal gelijkgespeeld of nipt verloren. Een belangrijk onderdeel van de argumentatie is dat Brighton slechts 17 tegengoals heeft na 17 wedstrijden. Ploegen scoren lastig tegen Brighton en ik denk dat Chelsea dat ook gaat overkomen. Chelsea scoort de laatste wedstrijden lastig. Uiteindelijk verwacht ik wel dat de Blues kwalitatief gezien beter zijn en de wedstrijd naar zich toe trekken, maar niet een dikke overwinining.

Chelseavsbrighton

Wedtip: Southampton – Tottenham: Tottenham wint @2.20 op Bingoal – 1 unit:

Voor de laatste wedtip van deze speelroden gaan we naar het zuiden van Engeland. Tottenham is na de aanstelling van Conte de lijn omhoog aan het inzetten. In de competitie won het 4 van de laatste 5 wedstrijden. Tevens werd er ook ‘knap’ 2-2 gelijkgespeeld tegen nummer 2 Liverpool.

Southampton heeft afgelopen weekend 2-3 gewonnen bij West Ham. 3 dagen later staat er dus alweer een grote wedstrijd op het programma. Ik verwacht dat de ploeg van Hasenhüttl de aandacht meer zal leggen op de belangrijke wedstrijd van 2 januari. Dan komt Newcastle op bezoek, een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moét worden. De ploeg is het niet gewend om zoveel wedstrijden te spelen. Tottenham is dat met het Europese programma een stuk meer.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross