Wedtips Nederlands voetbal 20-22 augustus

Er staat weer een fantastisch weekend met Nederlands voetbal op het programma! Naast de Eredivisie en Eerste Divisie zal ook de Tweede Divisie dit weekend van start gaan. Wat wil een mens nu nog meer? In deze voorbeschouwing zetten we speciaal voor jou de beste wedtips op een rijtje!

Alle wedtips in één

Om het voor de jullie wat overzichtelijker te maken wordt er vanaf nu één artikel over het Nederlands voetbal geplaatst. Hierin worden wedtips voor zowel de Eredivisie, Eerste Divisie en Tweede Divisie gegeven. Zo heb je aan dit artikel genoeg om volledig op de hoogte te zijn van de beste wedtips www.betmanbegins.com/wedtipsin het Nederlands voetbal. Ideaal toch?

Wedtips derde speelronde Eerste Divisie

Wedtip: De Graafschap – NAC: X2 Double Chance @ 1.83 op Bwin – 1 unit: Voor de eerste wedtip in de Eerste Divisie reizen we af naar Doetinchem. Daar staat de topper de Graafschap – NAC op het programma. Beide ploegen zijn het seizoen niet heel overtuigend begonnen, zowel qua resultaten als veldspel. Het verschil tussen de twee teams is dan ook niet zo groot. De Graafschap is gezien het thuisvoordeel logischerwijs favoriet, alleen horen ze dat niet zo zwaar te zijn als nu. De ‘value’ ligt dan ook bij NAC.

Wedtip: De Graafschap – NAC: Both teams to score & over 2.5 goals @ 1.83 op Betsson – 2 units: Voor de tweede wedtip in de Eerste Divisie blijven we nog even in Doetinchem. Er hangen hier namelijk doelpunten in de lucht! Beide teams zijn defensief zeker niet stabiel begonnen. Ze wisten in 2 wedstrijden de nul nog niet te houden en krijgen allebei maar liefst 4 goals tegen. Voorin staat het stukken beter, met respectievelijk 3 en 4 gescoorde goals. Kortom, achterin is het matig, voorin pikken ze hun doelpuntjes wel mee. 1.83 is hier zeker te hoog voor deze weddenschap.

Wedtip: FC Den Bosch 0.0 Asian Handicap @ 1.96 op Unibet – 2 units: FC Den Bosch heeft in de eerste 2 speelrondes een goede indruk gemaakt. Het won van zowel Helmond Sport als Jong PSV én wist in beide wedstrijden de 0 te houden. Jong Ajax doet het daarentegen niet heel best. Ze verloren van ADO en FC Dordrecht. Zonder de uitstekende keeper Gorter waren beide nederlagen nog een stuk groter uitgevallen. Meestal is het geen goed teken als de keeper continu de beste van het team is… FC Den Bosch zal ook nog eens gesteund worden door een fanatieke thuis aanhang, er worden zo’n 2500 Bosschenaren verwacht. Kijkend naar de vorm en verschil in kwaliteit hoort Den Bosch hier een stuk lager te staan.

Een 0.0 Asian Handicap betekent eigenlijk hetzelfde als draw no bet. Wil je meer uitleg over Asian Handicaps? Kijk dan onderstaande video.

Wedtip: MVV – Helmond Sport: Both teams to score & over 2.5 goals @ 2.00 op Unibet – 2 units: Weer een wedstrijd tussen twee teams die achterin veel kwaliteit missen maar voorin elke wedstrijd wel grote kansen krijgen. Helmond scoorde in 2 wedstrijden maar 1 goal, gezien de kansen hadden dat er wel 4 á 5 moeten zijn. Tegen MVV zullen ze meer ruimte krijgen, wat er hopelijk voor zorgt dat ze beter met de kansen omgaan. MVV scoorde al tegen Jong Utrecht en de Graafschap, Helmond zou geen probleem moeten zijn. Een quotering van 2.00 is hier gezien de tegenstanders te hoog.

Wedtips tweede speelronde Eredivisie

Wedtip: Heerenveen – RKC: Over 9.5 corners @ 1.74 op Unibet – 2 units: Voor de eerste wedtip in de Eredivisie gaan we naar Heerenveen. Heerenveen en RKC zijn allebei prima ‘corner ploegen’. Ze proberen zo veel mogelijk aanvallend voetbal over de vleugels te spelen. Dit leidt over het algemeen tot meer corners. Heerenveen kwam uit bij Go Ahead Eagles tot maar liefst 11 corners (en kreeg er 3 tegen). RKC pakte thuis tegen AZ 4 corners (en kreeg er 6 tegen). We hebben hier 10 corners nodig, daarvoor lijken de odds hier te hoog te staan.

Wedtip: Feyenoord -1.5 Asian Handicap @ 1.87 op Unibet – 3 units: Feyenoord lijkt helemaal los. Na het teleurstellende tweeluik tegen Drita werd er gewonnen van Luzern (2x 3-0), Atletico Madrid (2-1) en afgelopen weekend Willem II (0-4). Ondanks het feit dat deze wedstrijd tussen de ontmoetingen met Elfsborg plaatsvindt moeten ze genoeg kwaliteiten hebben om promovendus Go Ahead Eagles makkelijk te verslaan. De Eagles verloren in eigen huis redelijk kansloos van Heerenveen met 0-1. Presteren in een goed gevulde Kuip zal nog wat lastiger worden. Dit wordt normaal gesproken een vrij eenvoudige overwinning voor Feyenoord.

Wedtipstweedespeelrondeeredivisie

Wedtip: NEC – PEC Zwolle: Both teams to score: NO @ 2.38 op Unibet – 2 units: In hun eerste wedstrijd wisten beide teams vrijwel niets te creëren. Nu was dit tegen defensief sterke teams als Ajax en Vitesse ook wel te verwachten. Echter hebben beide teams ook een groot gebrek aan scorend vermogen. Bij NEC stond zelfs middenvelder Bruijn in de spits. Nu hebben ze met Akman een veelbelovende spits aangetrokken, het is echter nog maar de vraag hoe hij op Eredivisie niveau presteert. Beide teams zullen vanuit een gesloten defensie zo weinig mogelijk willen weggeven, ieder punt is voor de teams namelijk cruciaal. Odds van 2.38 lijken hier dan ook te hoog voor twee teams die zoveel moeite met scoren hebben.

Wedtip: Ajax -1.5 Asian Handicap @ 1.82 op Unibet – 2 units: Voor de laatste Eredivisie wedtip kijken we naar een tip van een van onze Facebook-tippers. Julian tipte twee dagen geleden al Ajax -1.5 Asian Handicap tegen odds van 1.93 in de Facebook groep. Inmiddels zijn de odds iets gedaald naar 1.82, nog steeds zit daar mooie value op! Het feit dat dat de odds aan het dalen zijn betekent dat Julian zeer waarschijnlijk een goede weddenschap heeft gevonden! Lees hier waarom het als wedder zo belangrijk is om de zogenoemde ‘closing line’ te verslaan. Bekijk voor de volledige redenering rond deze tip vooral het bericht van Julian in onze Facebook groep!

Wedtips eerste speelronde Tweede Divisie

Zoals gezegd begint dit weekend na een pauze van maar liefst 10 (!) maanden de Tweede Divisie weer. Fantastisch nieuws, want dit is een markt waar de bookmakers vaak fouten maken. Over het algemeen geldt, des te kleiner de markt des te meer ‘value’ er voor ons te halen is. Omdat een bookmaker waarschijnlijk minder omzet uit de Tweede Divisie haalt, zullen ze hier hun energie, tijd en geld een stuk minder aan besteden. Hier kunnen wij van profiteren. In dit artikel lees je hier nog veel meer over!

Daarnaast is het voor algoritmes verschrikkelijk lastig om met alle factoren rekening te houden. Algoritmes baseren zich vooral op historische data. Maar in hoeverre zijn deze nog relevant als een competitie 10 maanden stil heeft gelegen? In dit geval zijn extreme omstandigheden ontstaan waar we van kunnen profiteren! Ook hier is weer een interessant artikel over geschreven.

Op het moment van schrijven zijn er helaas nog geen quoteringen beschikbaar voor de Tweede Divisie. Deze komen meestal de dag voor de wedstrijden online, vrijdag dus. Hou zeker ons Telegram kanaal, onze Facebook groep en onze Instagram pagina in de gaten als je geen enkele wedtip wilt missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross