Wedtips La Liga + Premier League 2 – 4 april

Nabeschouwing wedtips 2 weken geleden

De wedtips twee weken geleden waren zeer matig. Real Madrid stelde ontzettend teleur en bij Cadiz – Villarreal werden 5 kaarten gegeven in de eerste 55 minuten, maar hield Hernandez ze vanaf toen op zak. Tottenham – West ham was in principe een ‘void’, omdat maar 1 team de benodigde schoten behaalde. Aston Villa – Arsenal eindigde in een 0-1 overwinning voor Arsenal.

Resultatenfliptippllaliga

Al met al levert dat de volgende tussenstand op:
Week 1 tot en met 29: +11,09 units
Week 30: -6 units
Totaal: +5,09 units

Nodig eens tijd om weer in de winning mood te geraken. Dit weekend is het clubvoetbal (gelukkig) weer terug. Hierbij alvast enkele interessante wedtips. Houd ook zeker de Telegram groep in de gaten voor nog meer wedtips!

Wedtips Premier League

In Engeland worden 9 spannende laatste speelrondes verwacht. Liverpool is Manchester City tot op 1 punt genaderd en de titelstrijd ligt weer helemaal open. Arsenal lijkt voor het eerst sinds jaren weer op weg om Champions League voetbal te behalen, kunnen zij hun goede vorm doorzetten?

Wedtip: Crystal Palace – Arsenal: Arsenal wint @2.00 bij Unibet en Jack’s – 2 units: Om meteen maar antwoord te geven op bovenstaande vraag: ik verwacht het wel. Maandagavond gaat de ploeg in vorm van de laatste weken op bezoek bij Palace. Arsenal behaalde 18 van haar mogelijke 21 punten in de Premier League de laatste weken. Het verloor enkel van Liverpool, wat ‘logisch’ is.

Het wint niet alleen, het laat ook goed voetbal zien. Wie had dat aan het begin van het seizoen verwacht? Arteta stond op het punt ontslagen te worden, bleef aan en lijkt nu voor het eerst sinds tijden Champions League voetbal terug te krijgen bij Arsenal. Odds van 2.00 voor een overwinning van Arsenal lijken hier aan de hoge kant.

Wedtip: Manchester United – Leicester City: Beide teams scoren & meer dan 2,5 goals @2.00 bij Bet365 (voor Belgen bij Unibet @1.91) – 2 units: Manchester United ziet gemiddeld 3,03 doelpunten per wedstrijd. Leicester maar liefst 3,26. Beide ploegen hebben dan ook een doelsaldo waardoor de argumentatie hier al vrij duidelijk wordt: Manchester United heeft na 29 wedstrijden 48 goals gescoord en 40 keer geïncasseerd. Leicester maakte er in 27 42, en kreeg er in 27 46 tegen.

De laatste 4 keer dat deze ploegen tegen elkaar speelden was deze weddenschap iedere keer winnend. Eerder dit seizoen werd het 4-2. Beide ploegen hebben voorin de nodige kwaliteiten rondlopen en spelers hebben vaak maar een ‘kleine’ kans nodig om te scoren. Verdedigend zijn ze echter dan weer enorm zwak.

Wedtip: Tottenham – Newcastle United: Beide teams scoren @1.95 bij Circus  – 2 units: Newcastle is de laatste tijd in grote vorm. Het speelde zich de laatste maanden uit het niets compleet veilig, met 6 overwinningen in 7 wedstrijden. In 8 van de laatste 10 wedstrijden wist het daarin te scoren. Tottenham zie ik thuis sowieso wel scoren. De ploeg heeft meer kwaliteit en staat dan ook hoger op de ranglijst. Tottenham zag in 6 van haar laatste 7 thuiswedtrijden haar tegenstander echter een goal maken. Met de huidige vorm van beide elftallen lijken deze odds dan ook te hoog. De laatste 4 keer dat beide ploegen elkaar troffen wisten ze alle 4 de keren beide te scoren.

Wedtips La Liga

Ook in Spanje wordt dit weekend weer gevoetbald. Met als toetje van het weekend op zondagavond Barcelona – Sevilla. Ook staat met Getafe – Mallorca een ware degradatiekraker op het programma. Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Granada – Rayo Vallecano: meer dan 22,5 schoten @1.72 bij Jack’s en Unibet – 2 units: Dit is geen échte degradatiekraker maar wel een wedstrijd met enorme belangen voor beide ploegen. Bij een nederlaag komen de onderste plaatsten opeens wel weer heel dichtbij. Beide ploegen zijn de punten enorm hard nodig en ik verwacht dan ook een aanvallende open wedstrijd, met constant 1 pushende ploeg. Granada ziet gemiddeld 25,52 schoten per wedstrijd. Vallecano 24,07. De line lijkt hier enkele schoten te laag te liggen.

Wedtip: Levante – Villarreal: meer dan 2,5 goals @1.73 bij Bingoal – 2 units:

In de laatste 9 onderlinge wedstrijden was deze weddenschap maar liefst 7 keer winnend. Villarreal ziet gemiddeld 2,59 doelpunten per wedstrijd. Levante doet daar met 3,07 een schepje bovenop. Zeer aantrekkelijke odds dus. Ook verwacht ik een redelijk open wedstrijd. Levante zal inzien dat het zeer lastig wordt om zich te handhaven dit jaar, terwijl Villarreal de punten enorm hard nodig is om Europees voetbal te behalen.

 Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross