Wedtips La Liga midweekse speelronde 26-28 oktober

Nabeschouwing wedtips La Liga en BPL afgelopen weekend

De wedtips omtrent de topwedstrijden van Manchester United – Liverpool en Barcelona – Real Madrid werden beide juist voorspeld. Liverpool had geen kind aan Manchester United en won maar liefst 0-5. Helaas was er maar 1 unit getipt. Op Real Madrid waren 3 units getipt. Ze wonnen, maar wel wat moeizamer met 1-2.

De schoten van West Ham vielen enorm zuur uit: West Ham moest minstens 14 keer schieten. Echter kwam het tot 13 schoten en had het er dus 1 tekort. De tip van Atletico Madrid – Sociedad was redelijk dik fout. Er mochten maximaal 2 goals vallen, maar er vielen er 4. Uiteindelijk is er een verlies behaald van -0.26 units.

Wedtipspremierleaguelaligaresultaten

Dit geeft de volgende tussenstand:
Week 1 tot en met 9: +19.15 units
Week 10: -0.26 units

Totaal: +18.89 units.

Wedtips La Liga

Deze midweek is er een doordeweeks programma in Spanje. Atletico Madrid en Barcelona hebben op papier redelijk lastige uitwedstrijden, terwijl Real Madrid thuis tegen Osasuna een ‘makkelijkere’ wedstrijd heeft. Hierbij enkele interessante sportweddenschappen:

Wedtip: Real Madrid – Osasuna: Real Madrid -1,5 Asian Handicap @1.92 op Unibet en Betcity – 3 units:

Om deze sportweddenschap winnend te maken, moet Real met minstens 2 goals verschil winnen. Het is in principe dezelfde weddenschap als de -1 Europese handicap, alleen is de odd hier wat hoger.

Osasuna is prima begonnen met 18 punten uit 10 wedstrijden. Er gingen echter wel 2 wedstrijden redelijk dik verloren. Toen het tegen de grotere ploegen speelde als Real Betis en Valencia werd er respectievelijk met 1-3 en 1-4 verloren. Verder heeft Osasuna afgelopen weekend ook gevoetbald.

Real Madrid is meer vertrouwd met het spelen van meerdere wedstrijden per week. Bij Osasuna is dat niet zo. Real won 2 van haar laatste 3 thuiswedstrijden met minstens 2 goals verschil: 6-1 tegen Mallorca en 5-2 tegen Celta di Vigo. Ik verwacht een redelijk eenvoudige overwinning voor Real Madrid.

Wedtip: Levante – Atletico Madrid: Over 26,5 fouls conceded @1.85 op Unibet (helaas enkel voor Belgen) – 5 units:

Ik heb deze tip ook al in de Telegram en Facebookgroep geplaatst. Ik zal de argumentatie nog kort toelichten.

Fuertes, de strengste scheidsrechter van Spanje fluit deze wedstrijd. Hij floot dit seizoen vijf wedstrijden en daarin gaf hij de volgende aantal overtredingen: 32 – 18 – 28 – 38 – 40. In vier van de vijf wedstrijden was deze weddenschap dus (heel ruim) binnen. Zijn overtredingen gemiddelde dit jaar ligt op 31.20. Vorig jaar was zijn gemiddelde over ruim 20 wedstrijden ook al 31.19. Voldoende data dus om de conclusie te trekken over de scheidsrechter.

Wedtip: Real Betis – Valencia: Over 22,5 schoten @1.72 op Unibet en Betcity – 2 units:

Betis schiet gemiddeld na Real Madrid het vaakst: 15.50 schoten per wedstrijd. Het krijgt er met 10.70 per wedstrijd ook aardig wat tegen en ziet gemiddeld in haar wedstrijden dus 26,20 schoten.

Valencia schiet met 11.90 ook aardig vaak, gemiddeld krijgt het er 11,60 tegen per wedstrijd. Gemiddeld ziet het er per wedstrijd dus 23,50. Op basis van deze statistieken lijken deze odds dan ook wat te hoog te staan.

Ook verwacht ik een aardig open wedstrijd, Betis zal willen winnen om haar goede 5e plaats te koesteren, terwijl Valencia zal willen winnen om de aansluiting met de top te vinden. Als hier een vroege goal valt, kan dat juist gunstig zijn door meer schoten van de andere ploeg die meer gaat aanvallen om een resultaat te behalen.

Wedtip: Rayo Vallecano – FC Barcelona: 1X (Rayo Vallecano of gelijkspel) @2.02 op Unibet en Betcity – 1 unit:

Barcelona verkeert in zeer slechte vorm. Van de laatste 9 wedstrijden won het er slechts 3. Dit seizoen speelde het tot dusver 3 uitwedstrijden in La Liga en daarvan speelde het er 2 gelijk en verloor het er 1. Nog geen enkele uitoverwinning werd er dus behaald.

Rayo Vallecano doet het verassend goed. Van de laatste 8 wedstrijden verloor het er slechts 2. Het speelde tot dusver 4 thuiswedstrijden in La Liga en die won het alle 4, met een overtuigend doelsaldo van 12 voor en 2 tegen. Ik verwacht dat zij het Barcelona zeer lastig gaan maken. Verder heeft de over het algemeen belangrijke middenvelder Frenkie de Jong een hamstringblessure opgelopen en zal de wedstrijd aan zich voorbij zal moeten laten gaan.  

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross