Wedtips La Liga midweekse ronde 21-23 september

Nabeschouwing vorige wedtips

Afgelopen weekend verliep in Engeland perfect, alle 3 de tips waren juist. Spanje was slecht, alle 3 de tips fout. De gedachte leek oké, Granada maakt het Barcelona inderdaad enorm lastig, maar het wordt gelijk wat de bet verliezend maakt. Tijdens dit midweekse programma dus volle bak de focus op Spanje. Totaal deze week -0,42 units brengt de volgende tussenstand:

Week 1: -4,3 units
Week 2: +4,76 units
Week 3: -1,6 units
Week 4: -0,42 units

Totaal: -1,56 units.

Wedtipslaligavorigeweek

Wedtips La Liga

Deze week een midweeks programma in Spanje! Real Madrid gaat in haar eentje aan de leiding na de comeback in Valencia, in de 86e minuut keek het nog tegen een achterstand aan, maar uiteindelijk wist het door 2 late goals alsnog te winnen. Ook deze midweekse speelronde staan er weer interessante wedstrijden op het programma, met de nodige interessante sportweddenschappen.

Wedtip: Getafe – Atletico Madrid: Getafe scoort niet @1.79 op Unibet – 2 units: Getafe weet al 20 (!) wedstrijden op rij niet meer te scoren tegen Atletico Madrid. Ook dit seizoen komt de ploeg uit Madrid heel moeilijk tot scoren: in 5 wedstrijden wist het slechts 1 keer het net te vinden. Atletico hield in 5 wedstrijden 2 keer de 0, waaronder afgelopen weekend tegen Bilbao. Gezien het matige voetbal van Getafe en de over algemeen goede verdediging van Simeone’s Atletico, in combinatie met de statistiek dat Getafe al 10 jaar niet weet te scoren tegen Atletico lijkt dit op voorhand een veel te hoge odds.

Wedtip: Cadiz – Barcelona: Beide teams scoren @1.72 op Bwin – 2 units: Barcelona is niet meer het Barcelona wat het vroeger was. Het wint tot dusver haar wedstrijden moeizaam (of wint helemaal niet) en incasseerde in de tot dusver al haar gespeelde wedstrijden (4 stuks) al een doelpunt. Cadiz heeft 5 wedstrijden gespeeld en is voor haar doen prima begonnen met 5 punten. In deze 5 wedstrijden wist het in 4 wedstrijden tot een goal te komen.

Scoren doet het dus wel redelijk makkelijk, dat samennemend met de matige verdediging en het ongeorganiseerde elftal van Barcelona lijkt mij een mooie gelegenheid voor een doelpunt van beide elftallen. Ik verwacht namelijk wel dat Barca genoeg aanvallende impulsen heeft om minstens 1 keer te scoren. Vorig seizoen kwam Cadiz in beide wedstrijden al tot scoren tegen Barcelona en verloor het zelfs geen 1 keer.

Wedtip: Real Madrid – Real Mallorca: Benzema scoort @1.73 op Betfair – 1 unit: Benzema is in topvorm en de onbetwiste aanvalsleider van Real Madrid. Hij scoorde tot dusver in 5 wedstrijden al 6 goals en hij wist in zijn laatste 2 competitiewedstrijden het net te vinden. Andere bookmakers geven maar 1,45 – 1,60 voor een goal van de Franse spits. Hieronder legt Betman en Marie uit waarom het vergelijken van bookmakers belangrijk is en hoe je dat doet.  Ten slotte neemt Benzema ook nog eens de penalty’s voor Real Madrid.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips!. Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross