Wedtips La Liga en Premier League 30 oktober – 1 november 2021

Nabeschouwing wedtips midweekse ronde La Liga

Slechts 1 overtreding te weinig zorgde voor een verlies van maar liefst 5 units bij de wedstrijd van Atletico Madrid. De normaliter bizar strenge scheidsrechter Fuertes behaalde zijn gemiddelde niet en gaf uiteindelijk 26 overtredingen, daar waar we er 27 nodig waren.

Real Madrid wist niet haar gewenste niveau te halen waardoor ook die weddenschap verloren ging. De wedstrijd tussen Betis en Valencia was zoals voorspeld een aardig open wedstrijd, met de nodige schoten. Ook de zwakte van Barcelona werd juist ingeschat. Er werd met 1-0 zeer teleurstellend verloren van Rayo Vallecano, wat uiteindelijk zorgde voor het ontslag van Koeman. Helaas waren de hogere units op de verliezende tips, wat voor een verlies heeft gezorgd van 5,54 units.

Resultatenmidweeksespeeldaglaliga

Dit levert de volgende tussenstand op:
Week 1 tot en met 9: +19.15 units
Week 10: -0.26 units
Week 11: -5.54 units.

Totaal: +13.35 units.

Wedtips Premier league

In Engeland staat de wedstrijd tussen Tottenham en Manchester United op het programma. Een wedstrijd waar de druk er voor zowel de ploegen als de manager enorm op staat. Wordt er verloren, is de kans zeker aanwezig dat het voor een van de coaches zijn laatste wedstrijd is geweest.

De top 3 heeft op papier vrij makkelijke wedstrijden. Weten zij te winnen of staat ons een verassing te wachten?

Wedtip: Tottenham – Manchester United: Cristiano Ronaldo over 3,5 shots @2.20 op Bet365 – 2 units:

Ronaldo heeft in de Premier League tot dusver 6 wedstrijden gespeeld voor United. Hierin kwam hij tot 25 schoten, een gemiddelde van 4,17 per wedstrijd. Echter zit hier ook de wedstrijd in tegen Everton waar hij op de bank begon en slechts 34 minuten speelde. Deze wedstrijd kwam hij dan ook maar tot 1 schot.

Van de 5 wedstrijden die hij in de basis begon schoot hij 24 keer: een gemiddelde van 4,8 schoten per wedstrijd. Van deze 5 wedstrijden (waar hij trouwens in alle 5 de wedstrijden de 90 minuten maakte), behaalde hij deze lijn in 4 wedstrijden. Ik verwacht zaterdag dan ook wel 4 schoten van de Portugese ster. Ook heeft Bet365 mooie value: Unibet en Betciy zitten met odds van 1.90 aardig wat lager.

Bet365 heeft sinds enkele dagen een licentie in Nederland. Wanneer je nog geen account hebt, krijg jij een free bet ter waarde van 100 euro van zodra je voor 100 euro hebt ingezet. Meld je aan via onderstaande link om de 100 euro free bet te claimen. Door je te registeren via onderstaande link, krijgt ook de Betmanbegins community een kleine vergoeding waardoor we deze wedtips en community gratis kunnen houden.

Wedtip: Burnley – Brentford: Burnley over 11,5 schoten @2.05 op Unibet en Betcity – 2 units:

Kijkend naar de gemiddelde schoten per wedstrijd van Burnley lijkt deze lijn wel aardig te kloppen: Burnley schiet gemiddeld 11,4 keer per wedstrijd. Echter is dit aantal in thuiswedstrijden een stuk hoger: een gemiddelde van 14,5 schoten per wedstrijd. Burnley speelde tot dusver 4 thuiswedstrijden en daarin behaalde het de volgende schoten:

  • Brighton: 14
  • Leeds United: 12
  • Arsenal: 18
  • Norwich City: 14

In alle 4 de wedstrijden die het tot dusver thuis speelde, haalde het deze lijn dus. Vaak zelfs vrij ruim. Op basis van deze statistiek lijken odds van 2.05 te hoog.

Wedtip: Leicester City – Arsenal: Pierre-Emerick Aubameyang over 2,5 schoten @2.20 op Bet365 - 1 unit:

Deze sportweddenschap is voor Belgen te spelen aan odds van 2,10 op Unibet. Odds van 2.10 vind ik nog steeds de moeite waard om te spelen. Mocht die nog wat dalen, zou ik hem niet meer spelen.

Aubameyang speelde tot dusver in 5 wedstrijden 90 minuten. Door blessures heeft hij een groot deel van het seizoen gemist. Van deze 5 wedstrijden behaalde hij deze lijn in 3 wedstrijden. Ondanks enkele wedstrijden van minder dan een uur, is zijn schotengemiddelde per wedstrijd alsnog 2,38.

Tegen leicester verwacht ik hem zeker 90 minuten in de basis. het is namelijk een belangrijke wedstrijd. Ook treft Arsenal morgen de ploeg die, hoe raar het misschien ook klinkt, de meeste schoten incasseert per wedstrijd. Leicester krijgt gemiddeld maar liefst 16.3 schoten tegen per wedstrijd. Erg veel voor een ploeg met zo’n status!

Wedtips La Liga

In La Liga is het spannender dan ooit. Mochten Real Madrid en Sevilla haar inhaalwedstrijd winnen, staan er maar liefst 3 ploegen aan kop met 24 punten. Atletico volgt, als het haar inhaalwedstrijd wint op slechts 2 punten.

Barcelona zal haar eerste wedstrijd spelen onder haar nieuwe coach. Weet het nu wel te overtuigen of zet het de slechte reeks door? Ik heb de units dit keer wederom wat meer verdeeld op de Engelse competitie. De Spaanse is toch wat minder voorspelbaar en valt in de resultaten, zoals jullie waarschijnlijk wel merken, wat meer tegen.

Wedtip: Elche CF – Real Madrid: Beide teams scoren @1.90 bij Bet365 (voor Belgen @1.87 bij Unibet) – 1 unit:

Real Madrid zag in haar laatste drie uitwedstrijden beide teams tot scoren komen. Aanvallend heeft het in mijn ogen genoeg kwaliteit om minstens 1 keer te prikken, ondanks dat dat afgelopen week tegen Osasuna niet lukte. Echter staat de verdediging nog niet zoals het hoort en heeft het met 11 goals in 10 wedstrijden toch al aardig wat goals tegen.

Elche wist in haar laatste vier wedstrijden tot scoren te komen en in drie van die gevallen scoorden beide teams. Vorig seizoen had de ploeg uit Madrid het ook al erg moeilijk en werd het 1-1. Ik verwacht hier met de ietwat zwakke verdediging van Real Madrid wel een doelpunt van beide elftallen.

Wedtip: Real Sociedad – Athletic Club: A. Isak scoort @2.60 op Bet365 en Bingoal – 1 units:

Isak is de man in absolute topvorm bij Sociedad. Hij wist in vijf van zijn laatste zes wedstrijden het net te vinden. Hier zitten ook 2 goals bij voor Zweden, maar tegen Griekenland en Kosovo zijn dit voor een Zweedse spits toch prima statistieken. Odds van 2.60 voor de man in vorm lijken dan ook wat te hoog. Het blijft ten slotte een spits 😉,

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross