Wedtips La Liga en Premier League 25 – 28 februari

Nabeschouwing wedtips 2 weken geleden

Vorige week door wat drukte helaas niet toegekomen aan een artikel, vandaar de resultaten van 2 weken geleden nog even. Burnley begon helaas pas in de 2e helft met voetballen. Hierin had het 9 schoten tegenover 0 in de eerste helft. Everton en Watford werden compleet verkeerd ingeschat en waren vrij kansloze losses. Al met al 3,10 units verlies.

Wedtipspremierleaguefebruari

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 26: +19,37 units
Week 27: -3,10 units

Totaal: +16,27 units

Wedtips Premier League

Door de finale van de EFL cup zijn er 2 wedstrijden, waaronder ‘topper’ Arsenal – Liverpool afgelast. Alsnog staan er 8 wedstrijden op het programma, waarbij ik de nodige interessante wedtips heb gevonden:

West Ham United – Wolverhampton: Beide teams scoren @1.97 bij Unibet, Betcity en Jacks – 1 unit:

Een misschien ietwat tegenstrijdige tips met tips die ik eerder heb gegeven op wedstrijden van Wolves. Echter: West Ham weet tot dusver in al haar thuiswedstrijden te scoren. In 10 van de 13 incasseerde het ook een goal. Na 13 thuiswedstrijden staat het doelsaldo op 24-19. Gemiddeld dus maar liefst 3,31 goals per wedstrijd. Wolves speelt uit vaak minder aantrekkelijke wedstrijden, maar scoort gemiddeld wel altijd. Na 12 uitwedstrijden staat de teller op 13 goals. Ik vind odds van 1.97 zeer aantrekkelijk voor 2 ploegen die moeten aanvallen om de aansluiting met de top te bewaren.

Everton – Manchester City: Everton meer dan 7,5 schoten @2.10 bij Unibet, Betcity en Jacks – 1 unit:

Een tip met ietwat riscio. Wanneer City er namelijk echt zin in heeft, kan dit vrij kansloos worden. Echter vind ik een lijn van 8 schoten zeer laag. Zeker tegen een Everton wat er met het publiek erachter alles aan zal doen om te stunten. Een schot van afstand, heb je immers zo.

Everton behaalde deze lijn in 3 van de 4 wedstrijden onder Lampard. Echter wel tegen mindere tegenstanders dan City. City incasseert gemiddeld 6,6 schoten per wedstrijd. In uitwedstrijden ligt dit met 7,5 toch net is hoger. Zeker voor odds van 2.10 vind ik deze weddenschap speelbaar. Op het moment van schrijven zijn de odds bij Bet365 en BetFIRST nog niet beschikbaar: controleer ook die zeker.

Crystal Palace – Burnley: Burnley meer dan 10,5 schoten @1.85 op Betcity, Unibet en Jacks – 1 unit:

Burnley zal na de maximale score van 6 uit 6 met vertrouwen afreizen naar Londen. Het won afgelopen week knap met 1-0 van Spurs. In die wedstrijd kwam het tot 15 schoten. Tegen Brighton kwam het tot 10 schoten, maar stond het bij rust al 0-2 voor.

Burnley zal ook tegen Palace wellicht de aanval zoeken. Het is echter nog (lang) niet uit de degradatiezorgen. Een lijn van 10,5 schoten is in mijn ogen gezien de huidige vorm van Burnley, aan de lage kant. Zeker gezien het feit dat Burnley deze lijn vaker wel dan niet haalt. Wel maar 1 unit, omdat dit voor Burnley vaker in thuiswedstrijden gebeurde.

Wedtips La Liga

In Spanje staat ons een vol programma te wachten met 10 wedstrijden. Barcelona – Bilbao is in mijn ogen op papier het mooiste potje. Hierbij enkele wedtips.

Rayo Vallecano – Real Madrid: Meer dan 25,5 schoten @1.72 op Unibet, Betcity en Jacks – 2 units:

Vallecano staat 11e. In het ‘schotenklassement’ neemt het echter de derde plaats in. Gezamenlijk komen deze ploegen tot maar liefst 30,73 schoten per wedstrijd. Daarmee staan zij op plaats 1 en 3. Real Madrid is in uitwedstrijden kwetsbaarder dan in thuiswedstrijden en incasseert daarin vaak een stuk meer schoten. Real zal, verwacht ik, sowieso wel tot haar schoten komen. Vallecano zal willen stunten en ik verwacht dat deze schietgrage ploeg van alle hoeken en standen gaat proberen te scoren.

Ateltico Madrid – Celta Vigo: Beide teams scoren @2.04 bij Bingoal – 1 unit:

Atletico haar verdediging is, zoals eerder aangekaart, verre van zo stabiel als voorheen. Het incasseerde in 25 wedstrijden al 34 goals. Zoveel kreeg de ploeg van Simeone in een goed seizoen er geen eens tegen. Thuis incasseert het gemiddeld precies 1 goal per wedstrijd. Celta scoorde in uitwedstrijden 13 goals in 12 wedstrijden.

Celta is echter in vorm. Het scoorde in 4 van haar laatste 5 wedstrijden. Tevens verloor het deze 5 wedstrijden niet. Atletico incasseerde in haar laatste 9 wedstrijden 14 goals. Van de laatste 9 wedstrijden hield het slechts 1 keer de nul. Odds boven de 2 lijken hier aan de hoge kant. Zeker omdat Atletico een zware wedstrijd in de benen heeft afgelopen week tegen Manchester United. Celta heeft zich een week kunnen voorbereiden en zal kansen ruiken. De laatste 4 keer dat deze ploegen elkaar troffen, was deze weddenschap 3 keer winnend.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross