Wedtips La Liga en Premier League 22-24 Oktober

Nabeschouwing vorige wedtips

Nabeschouwing wedtips Europa League en Conference League

Er waren in het artikel over de Europa League en Conference League vier wedtips geschreven. Twee van die vier waren juist. De twee andere wedtips eindigden als een void. Eén void is bijzonder zuur: doordat Osimhen niet in de basis startte, werd deze tip een void. Osimhen viel na rust in en wist alsnog het net te doen trillen … De gedachtegang was goed, de gang van zaken helaas wat minder. De andere void was Sociedad. Het moest met minstens 2 goals verschil winnen om tot een ‘win’ te komen, helaas eindigde de wedstrijd in 0-1 waardoor we onze inleg terugkregen. Uiteindelijk is er 3.66 units winst behaald. Dat brengt de totale tussenstand na negen weken op + 19,15 units.

Schermafbeelding2021 10 24Om00.28.25

Wedtips Premier League

Dan nu tijd voor de tips. In de Premier League staat er een enorme kraker op het programma: Liverpool moet op bezoek bij Manchester United. Weet Liverpool haar absolute topvorm vast te houden? Of weet de ploeg uit Manchester de aansluiting met de top weer wat terug te vinden?

Wedtip: Manchester United – Liverpool: Liverpool wint @2.28 op Unibet en Betcity – 1 unit:

Liverpool is zoals bovenstaand gezegd in topvorm. Het is al 14 wedstrijden op rij ongeslagen en won afgelopen week doordeweeks knap in en tegen Atletico Madrid. Manchester doet het een stuk minder: de laatste 3 Premier league wedstrijden leverden maar 1 punt op, er werd verloren van Aston Villa en Leicester en de positie van coach Solskjaer staat meer ter discussie dan ooit. Bij United ontbreekt Varane nog steeds, de verdediging staat mede hierdoor totaal niet. United incasseerde al 9 duels op rij een doelpunt, wat voor een topploeg toch te veel lijkt. Echter is en blijft het een belangrijke topper. Hierbij is de vorm van de dag het belangrijkst, vandaar dat ik aanraad 1 unit te spelen op deze wedstrijd. Wil je wat meer risico nemen qua units vind ik de Draw No Bet Liverpool @1.66 een heel mooi alternatief om meer units op te spelen.

 

Wedtip: West Ham United – Tottenham: West Ham United over 13,5 shoten @1.85 op Unibet en Betcity – 2 units:

West Ham is in de competitie een ware schoten machine geworden. Het schiet gemiddeld maar liefst 16,4 keer per wedstrijd en staat daarmee 4e in het schotenklassement. De laatste competitiewedstrijden kwam het tot de volgende aantallen schoten:

-        Everton uit 16
-        Brentford thuis 18
-        Leeds uit 20
-        United thuis 13

De laatste vier wedstrijden werd deze line dus 3 keer (ruim) behaald. Ook krijg Tottenham verassend veel schoten tegen voor de ploeg die het is: gemiddeld 15.4 keer per wedstrijd. De line lijkt in eerste instantie dus net zo’n 2 schoten te laag te liggen.

Antonio

Wedtips La Liga

In La Liga staat El Clasico op het programma, tijd om te genieten dus. Ik heb de focus wederom iets meer op de BPL gelegd, aangezien de resultaten daar de laatste tijd een stuk beter waren. Echter heb ik nog wel wat interessants gevonden voor de Spaanse competitie, te beginnen met de kraker.

Wedtip: Barcelona – Real Madrid: Draw No Bet Real Madrid @1.82 op Unibet en Betcity – 3 units:

Real heeft een veel beter team dan Barcelona en laat veel beter voetbal zien. Bij Barcelona loopt het dit seizoen nog niet en zijn er weinig automatismen te vinden binnen het elftal. Bij Real is Mendy op linksback weer terug van een blessure, waardoor de verdediging meteen een stuk sterker staat. Terwijl bij Barca de linksback Alba juist onzeker is voor deze wedstrijd. Ik verwacht dat Real deze wedstrijd zeker niet zal verliezen en odds van 1.82 voor de Draw No bet lijken dan ook een stuk te hoog te liggen. Real is al 4 wedstrijden ongeslagen op rij tegen Barcelona, waarvan het de laatste 3 won.

Wedtip: Atletico Madrid – Real Sociedad: Under 2,5 goals @1.67 op Unibet, Betcity en Bingoal – 2 units

: In de H2H was deze weddenschap van de laatste 6 keer 5 keer winnend. In de laatste 8 wedstrijden van Real Sociedad vielen er in 7 wedstrijden maximaal 2 goals. Bij Atletico in 3 van de laatste 4 competitie wedstrijden. Ik verwacht hier een gesloten, tactische wedstrijd met dus weinig goals. Beide ploegen hebben Europees gespeeld afgelopen week dus zullen misschien ietwat vermoeid zijn ook.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross