Wedtips La Liga en Premier League 19 – 22 november

Nabeschouwing wedtips 5-7 november

De wedtips van 2 weken gelden vielen ietwat ongelukkig uit. West Ham bevestigde haar topvorm met een knappe, redelijk overtuigende 3-1 overwinning op Liverpool en vestigt zich nu serieus in de top van de Premier League. Iets om in het vervolg rekening mee te houden dus. Tottenham speelde onder het debuut van Conte gelijk, terwijl Ronaldo het net niet wist te vinden. Manchester United had werkelijk niets in te brengen tegen de grote concurrent.

In Spanje gingen de tips juist beter dan normaal. Valencia wist er maar liefst 3 te maken tegen Atletico, in een knots gekke slotfase werd het uiteindelijk nog 3-3. Een knot gekke wedstrijd en slotfase was er ook bij de andere Spaanse wedstrijd. Barcelona gaf een 0-3 voorsprong in de laatste minuten weg en speelde met 3-3 gelijk tegen ‘angstgetner’ Celta de Vigo.

Resultatentips5 7November

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 9: +19.15 units
Week 10: -0.26 units
Week 11: -5.54 units
Week 12: +1.57 units
Week 12 EL: +0.20 units
Week 13: -0.30 units

Totaal: +14.82 units.

Wedtips Premier League

Het clubvoetbal is (eindelijk) weer terug. Gelukkig maar, althans als ik voor mezelf spreek. In Engeland staat ons meteen een aardige kraker te wachten met Liverpool – Arsenal. Arsenal wat de laatste weken echt in topvorm is. Ook al zijn er een aantal nieuwe managers aangesteld. Hieronder vind je enkele interessante sportweddenschappen.

Wedtip: Aston Villa – Brighton & Hove Albion: Aston Villa Draw No Bet @1.72 op Unibet en Bet365 – 2 units:

2 weken geleden schreef ik in het artikel al dat een coach vaak positieve invloed brengt binnen een team. Smith is ontslagen, waarna ‘Stevie G’, beter bekend als Gerard is gekomen met grote ambities.

Aston Villa was met 5 nederlagen op rij erg uit vorm, maar ik verwacht dat Gerard de boel weer aardig op de rit zal krijgen en bij zijn debuut in de Premier League zeker niet gaat verliezen. Het treft daarmee dan ook een tegenstander die goed is begonnen, maar de laatste weken wat minder is geworden. Brighton wacht al 7 wedstrijden op rij op een overwinning. Ik verwacht dat Aston Villa hier met het thuisvoordeel de overwinning zal pakken. De draw no bet beperkt het risico wat, maar ik zie ze thuis zeker niet verliezen.

Wedtip: Newcastle United – Brentford: Newcastle United Draw No Bet @1.87 op Unibet/Betcity – 2 units:

Hierbij grotendeels dezelfde argumentatie als bovenstaande tip. Newcastle kent met Howe een nieuwe coach. Die zal dus zoals gezegd vaak een positieve invloed hebben op korte termijn.

Verder verloor Newcastle slechts 1 van de laatste 3 wedstrijden, best verrassend voor een ploeg die op een 19e plaats staat en nog steeds op een eerste overwinning wacht. Echter treft het met Brentford een op papier geschikte tegenstander om de eerste overwinning van het seizoen te pakken.

Promovendus Brentford verloor de laatste 4 wedstrijden in de competitie, nadat het verassend goed was gestart. Met het thuispubliek en de nieuwe coach verwacht ik dat Newcastle hier de favoriet is om te winnen en zie ik ze zeker niet verliezen. Vandaar de Draw no bet.

Wedtip: Wolverhamton – West Ham United: West Ham United over 13,5 schoten @1.85 op Unibet / Betcity – 1 unit:

West Ham is de ploeg die na Liverpool en Manchester City het vaakst schiet: gemiddeld 15.6 keer per wedstrijd. In uitwedstrijden ligt dit gemiddelde nog wat hoger: 17.6 schoten per wedstrijd! Schoten van West Ham in uitwedstrijden:

  • Aston Villa: 21
  • Everton: 16
  • Leeds United: 20
  • Southampton: 13
  • Newcastle United: 18

In 4 van de 5 wedstrijden behaalde het deze line, vaak erg ruim. Op basis van bovenstaande gegevens zou je meer units verwachten bij deze tip. Echter incasseert Wolves met gemiddeld 11,5 schoten per wedstrijd er niet heel veel en kan dit op papier een gesloten wedstrijd worden. Echter vind ik het met het aanvallende West Ham wel een hele mooie weddenschap, die ik jullie niet wou ontnemen.

Wedtips La Liga

In Spanje hebben de topploegen het op papier erg makkelijk. Echter maakt Xavi zijn debuut als hoofdcoach wel in een derby, tegen Espanyol. Weet Espanyol te verassen? Of wint Xavi zijn eerste wedstrijd ‘gewoon’? Deze vraag kan bij alle topploegen uit Spanje gesteld worden dit weekend. Hierbij enkele interessante sportweddenschappen:

Wedtip: Granada – Real Madrid: Beide teams scoren @1.80 op Bet365 – 2 units:

Ik verwacht dat Real deze wedstrijd sowieso wel scoort en uiteindelijk ook wel naar zich toe trekt om te winnen. Echter verwacht ik daar wel een doelpuntje bij van Granada. Veel spelers van Real hebben afgelopen weken interlandverplichtingen gehad. De spelers van Granada daarentegen hebben extra rust gehad en zich juist op deze ‘topwedstrijd’ kunnen voorbereiden.

Voor de ‘break’ deed Granada het uitstekend met slechts 1 nederlaag in de laatste 5 wedstrijden. Ook wist Granada in haar laatste 5 thuiswedstrijden tot scoren te komen, onder andere tegen het sterk spelende Sociedad. In 4 van deze 5 wedstrijden incasseerde het een goal en was deze weddenschap winnend.

Real speelde tot dusver 7 uitwedstrijden dit seizoen, 6 daarvan eindigde in BTTS. De verdediging van Real is na het vertrek van Ramos en Varane nog niet zo stabiel als die daarvoor was en vrijwel iedere wedstrijd geeft het aardig wat weg. Ik verwacht hier een goal van beide teams.

De laatste 4 wedstrijden die bij Granada werden gespeeld tussen beide ploegen, eindigde 3 keer in een resultaat waarin beide ploegen tot scoren kwamen.

Wedtip: Barcelona – Espanyol: Barcelona – 1,5 Asian Handicap @2.10 op Unibet / Betcity – 1 units:

Om deze weddenschap winnend te maken, zal Barcelona met minstens twee doelpunten verschil moeten winnen. De argumentatie hierachter is dat, ondanks het dit jaar zeer matig voetballende Barcelona, Xavi.

Xavi is de nieuwe coach van Barcelona en daar maakten de spelers afgelopen weken al kennis mee in de vorm van nieuwe, strenge regels en boetes. Ik verwacht dat Xavi nieuw leven zal brengen bij Barcelona en dat hij volledig gesteund zal worden door het publiek. Het blijft tenslotte toch een legende van de club. Veel spelers kennen hem nog van vroeger uit en ‘kijken naar hem op’. Ik verwacht dat Barcelona fris zal spelen en de rest van de competitie een signaal af wil geven dat het nog niet gedaan is.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross