Wedtips La Liga en Premier League 16-18 oktober

Nabeschouwing vorige wedtips

Het is inmiddels al twee weken geleden, maar de wedtips van het vorige artikel zijn goed gegaan. Er zat natuurlijk een interlandperiode tussen, maar op La Liga en de Premier League zijn mooie winsten behaald. Zelfs Southampton was lange tijd op weg naar een stunt uit bij Chelsea, maar het mocht uiteindelijk niet baten. Verder waren alle overige tips in Engeland weer winnend. In Spanje won Atletico overtuigend van Barca, maar wist Real Madrid niet te winnen. Uiteindelijk is ook daar een nipte winst behaald.

Resultatenwedtipslaligapremierleague

Tussenstand:

Week 1: -4.3 units           
Week 2: +4.76 units       
Week 3: -1.6 units           
Week 4: -0.42 units
Week 5: -3.27 units
Week 6: +0.66 units
Week 6 EL + CL: +6.73 units
Week 7: +5.34 units

Totaal: +7.9 units

Wedtips Premier League

Met Leicester – Manchester United staat er op papier een aardige topwedstrijd op het programma. De overige titelkandidaten (Liverpool, Man. City en Chelsea) hebben op papier makkelijke wedstrijden. Weten zij hun favorietenrol waar te maken, of weten de kleinere ploegen te stunten?

Wedtip: Aston Villa – Wolverhampton: Wolverhampton over 1,5 offsides @2.05 bij Unibet – 2 units

: Wolves staat gemiddeld 3e als het gaat om het buitenspelklassement. Gemiddeld staat het per wedstrijd 2,6 keer buitenspel. Wolverhampton stond tot dusver de volgende aantallen buitenspel per wedstrijd:

 • Southampton 1
 • Brentford 2
 • Watford 2
 • Man Utd 5
 • Tottenham 2
 • Leicester City 4
 • Newcaslte United 2

In 6 van de 7 wedstrijden werd deze lijn door Wolves dan ook behaald. Odds van 2,05 met deze statistieken lijken dan ook te hoog.

Wedtip: Norwich City – Brighton & Hove Albion: Norwich City over 9,5 shots @1.90 op Unibet – 2 units:

Norwich staat 7e in het ‘schotenklassement’. Het schiet gemiddeld 10,1 keer per wedstrijd. Thuis ligt dit aantal op 13,3, aardig boven het gemiddelde. Thuis lijkt het dus een stuk aanvallender te spelen dan uit.

Ook staat de druk er aardig op, want Norwich staat laatste met slechts 1 punt. Er zal gewonnen moeten worden om niet nog verder achterop te raken. Ik verwacht dat er aanvallend voetbal zal worden gespeeld. Norwich speelde tot dusver 3 thuiswedstrijden en daarin kwam het tot de volgende aantal schoten:

 • Liverpool (een sterke tegenstander) 14
 • Leicester (ook aardig sterk) 14
 • Watford 12

In alle 3 de thuiswedstrijden werd deze lijn constant behaald. Redelijk ruim zelfs. Odds van 1.90 lijken dan ook veel te hoog, vooral omdat ze aan zullen moeten vallen.

Wedtip: Norwich City – Brighton & Hove Albion: Over 3,5 cards @1.84 op Unibet – 2 units:

We blijven nog even bij deze wedstrijd. Norwich heeft de punten hard nodig in strijd om degradatie. Brighton zal ook graag aan willen sluiten bij de top. In wedstrijden van Brighton vallen dit seizoen gemiddeld 3,71 kaarten. In wedstrijden van Norwich vallen er gemiddeld 3,28.

De grootste reden achter deze tip is de scheidsrechter: Bankes fluit deze wedstrijd. Hij heeft dit seizoen al 17 gele kaarten getrokken in 3 wedstrijden. Een gemiddelde van 5,67 per wedstrijd. Helaas is deze tip enkel speelbaar voor Belgen.

Wedtip: Everton – West Ham: West Ham over 3,5 shots on target @1.75 op Unibet – 1 units

West Ham schiet gemiddeld 5 keer per wedstrijd op doel. De laatste wedstrijden had het de volgende schoten op doel:

 • Brentford: 5
 • Leeds: 7
 • Manchester United: 4
 • Southampton: 3
 • Crystal Palace: 4
 • Leicester: 7
 • Newcaslte: 9

In 6 van de 7 wedstrijden die het speelde behaalde het deze lijn en vaak ook nog eens redelijk ruim. Ik verwacht een open wedstrijd tussen beide ploegen, waar aardig wat schoten zullen vallen. Echter wel 1 unit, omdat West Ham bij een eventuele voorsprong in een uitwedstrijd wel eens meer naar achteren zou kunnen leunen.

Wedtips La Liga

In Spanje zijn twee wedstrijden al uitgesteld. Beide kampioenskandidaten uit Madrid zijn vrij dit weekend door de interlands. Met Barcelona – Valencia staat er op papier een topper op het programma.

Wedtip: Barcelona – Valencia: Beide teams scoren @1.80 op TOTO – 2 units:

Deze tip is op vrijwel alle bookmakers aan deze odds te spelen. Barcelona wist in al haar 5 laatste thuiswedstrijden te scoren, terwijl het er in 4 incasseerde. Valencia scoorde dit seizoen in 3 van de 4 uitwedstrijden en incasseerde er ook in 3 van de 4. Ook is deze wedstrijd in de H2H een doelpuntrijke wedstrijd. In de laatste 8 ontmoetingen wisten beide ploegen in 7 gevallen beide te scoren. Dat samengenomen met de enorm zwakke verdediging van Barcelona dit jaar en de automatismen die totaal nog niet zichtbaar zijn lijken deze odds veel te hoog.

Wedstrijd: Levante – Getafe

Hier een korte voorbeschouwing op deze wedstrijd. De kaarten lijnen zijn nog niet geopend, maar dit is een wedstrijd waar ik zeker veel kaarten verwacht. De scheidsrechter is nog niet bekend, dus wacht daar eventueel even op.

Getafe staat 20e en Levante 18e. Beide ploegen hebben de punten enorm hard nodig om degradatiezorgen te voorkomen. Getafe ziet in haar wedstrijden gemiddeld maar liefst 7,50 kaarten per wedstrijd. Levante ziet er gemiddeld 5,38 maar pakt er wel 3,25 zelf hiervan.

Ik verwacht hier een hele harde wedstrijd, met veel kaarten. Houd hier de odds dus van in de gaten. In de H2H is er de laatste 7 keer namelijk minstens 5 kaarten gevallen. Vorig seizoen vielen er in deze wedstrijd 7 en 12 kaarten, hogere lines zullen dus ook zeker interessant zijn met eventueel een strenge scheidsrechter.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross