Wedtips La Liga en Premier League 12 - 14 maart

Nabeschouwing wedtips 2 weken geleden

Een matig weekend met 4 losses en slechts 1 win. Enkel Vallecano – Real was (ruim) winnend. De schoten van de individuele teams waren tegenvallend en de BTTS viel 2 keer niet. Beide keren een teleurstellende 0-0. Al met al 2,56 units verlies.

Resultaten+Flip+Tip+Twee+Weken+Gelden

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 27: +16,27 units
Week 28: -2,56 units

Totaal: +13,71 units

Wedtips Premier League

Op papier lijken de echte toppers eenvoudige wedstrijden te hebben. Echter hebben enkele ploegen midweeks gespeeld. Weten de underdogs hier te verrassen? Verder staat er op papier met Manchester United – Tottenham een mooie wedstrijd op het programma. Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Manchester United – Tottenham: beide teams scoren & meer dan 2,5 doelpunten @2.00 bij bet365 – 2 units:

Beide ploegen zijn in mijn ogen aanvallend een stuk sterker dan verdedigend. Met Kane en Ronaldo staan er 2 topspitsen in de aanval die vaak niet eens een echte kans nodig hebben om te scoren. Achterin is het echter een stuk minder kwaliteitvol. United incasseerde in 28 wedstrijden al 38 goals, Spurs in 26 wedstrijden 32. De laatste 2 wedstrijden die onderling gespeeld werden op Old Trafford was deze weddenschap winnend. Ik verwacht dat zaterdag wederom. Ook omdat ik hier constant 1 pushende ploeg verwacht, omdat beide ploegen weinig opschieten met een gelijkspel.

Wedtip: Everton – Wolverhampton: Wolverhapton Draw No Bet @2.38 bij Betcity, Jack’s en Unibet – 1 unit:

Zeer raar dat Everton hier favoriet is in mijn ogen. Wolves staat 8e met 43 punten. Everton staat 17e met 22 punten en heeft serieuze degradatieproblemen. Wat bij Wolves opvalt is dat het uit nog beter presteert dan thuis. In uitwedstrijden staat het 4e. Het won uit in 7 van de 14 wedstrijden en verloor er ‘maar’ 5. Wolves leek even een kleine vormdip te hebben na 3 nederlagen op rij, maar won afgelopen week toch overtuigend met 4-0 van Watford. Odds van 2.38 lijken hier te hoog.

Wedtip: Brighton & Hove Albion – Liverpool: Luis Diaz meer dan 2,5 schoten @1.85 bij Betcity, Jacks en Unibet – 2 units:

Luis Diaz presteert zeer goed na zijn winterse transfer naar Liverpool. Hij speelde in de Premier League 4 keer in de basis. Tegen Leicester had hij 4 schoten, Norwich 4, Leeds United 4 en tegen West Ham maar liefst 5. De line lijkt hier zeker 1 schot te laag te liggen. In alle 4 de wedstrijden in de Premier League behaalde hij deze line en laat hij zien dat hij een zeer schietgrage speler is.

Wedtips La Liga

In Spanje lijkt de kampioen bekend: Real Madrid. De 4e plaats, die rechtstreeks Champions League voetbal geeft is echter nog wel een mooie strijd. Ook onderin wordt het spannend. Er staan 4 ploegen dichtbij plaats 18, die rechtstreekse degradeert. Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Mallorca – Real Madrid: Beide teams scoren @1.83 op Bingoal – 2 units:

In 61,5% van Real haar uitwedstrijden was deze weddenschap winnend. Real zie ik eigenlijk sowieso wel scoren, maar verdedigend is de focus er niet altijd wat dus geregeld tegendoelpunten oplevert. Voor Mallorca was deze weddenschap in 51,9% van haar wedstrijden winnend. De belangrijkste argumentatie achter deze weddenschap is dat Real doordeweeks tegen PSG heeft gespeeld. Een redelijk zware wedstrijd, wat toch gevoeld zal worden bij de Koninklijke.

Wedtip: Real Betis – Athletic Club: meer dan 24,5 schoten @1.80 bij Betcity, Jacks en Unibet – 2 units:

Dit is zo’n wedstrijd die enorm belangrijk is voor de verdeling van de Europese plekken. Voor Bilbao lijkt de 4e plaats iets teveel van het goede, maar voor Betis kan dit nog zeker. Bilbao lijkt zich meer te moeten focussen op de 5e en 6e plaats, wat ook Europese tickets oplevert. Hierdoor zijn de belangen bij dit duel zeer groot en verwacht ik hier constant 1 pusende ploeg, omdat beide ploegen eigenlijk niets opschieten met een gelijkspel. Gemiddeld zien beide ploegen rond de 25 schoten per wedstrijd, juist nu met deze belangen verwacht ik dat dat aantal redelijk eenvoudig behaald gaat worden.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross