Wedtips La Liga en Premier League 11 - 12 december

Nabeschouwing wedtips vorige week

Afgelopen week was een waardeloos weekend omtrent mijn wedtips, excuses hiervoor. In totaal zijn er maar liefst 7 units verloren. Leeds kwam precies tot 13 schoten, terwijl we er 14 nodig waren. Manchester kwam pas laat op stoom en had dikker kunnen / moeten winnen, maar won slechts met 1-0. Mendy was 1 grote grabbelton. Misschien enerzijds wat pech, maar wel ontzettend zuur. Laten we dit dit weekend recht proberen te zetten.

Resultatenfliptippremierleaguedecember

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 14: +15.86 units
Week 15: -0.91 units
Week 16: +3.90 units
Week 17: -7 units.

Totaal: +11.85 units

Wedtips Premier League

Dit weekend staan er 9 wedstrijden op het programma in Engeland. Op papier hebben te topploegen redelijk eenvoudige wedstrijden. Weten zij deze eenvoudig te winnen, of zit er één of meerdere verassingen tussen? Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Norwich City – Manchester United: Manchester United -1 Asian Handicap @1.725 bij Bet365 (voor Belgen aan odds van 1.70 bij Unibet) – 2 units:

Manchester liet met het b-elftal tegen Young-Boys de eerste helft goed voetbal zien. Het zette de tegenstander aardig onder druk. Het effect van de nieuwe coach was al meteen zichtbaar.

Manchester heeft op papier tot en met januari een heel eenvoudig programma, waarbij het punten moet halen. Te beginnen aanstaande zaterdag bij Norwich, de nummer laatst van de competitie. Norwich heeft de laatste weken tegen concurrenten aardige resultaten geboekt, maar vorige week ging het toch vrij kansloos onderuit tegen Tottenham: 3-0. Ik verwacht dat Manchester United hier vertrouwen wil tanken en wel met 2 goals verschil zal winnen. Weet je niet precies wat de Asian Handicap inhoudt, hier legt Betman het je uit.

Wedtip: Chelsea – Leeds United: Chelsea wint + Leeds United +3 handicap @2.00 bij Unibet en Betcity – 2 units:

Deze weddenschap klinkt misschien ietwat raar, daarom hieronder een screenshot van de bet toegevoegd. Bij Chelsea lijkt er de laatste weken wat zand in de motor terecht gekomen te zijn. De resultaten vallen tegen en er wordt niet echt overtuigend meer gewonnen. Uit bij Zenit werd 3-3 gespeeld, bij West Ham werd teleurstellend 3-2 verloren en bij laagvlieger Watford boekte ze een nipte 1-2 overwinning.

Om deze weddenschap winnend te maken, moet Chelsea met maximaal 2 goals verschil winnen. Het is ook wel mijn verwachting gezien het kwaliteitsverschil. Leeds verkeert de laatste weken in prima vorm. De laatste 6 wedstrijden is het maar tegen 1 nederlaag aangelopen: 2-1 tegen Spurs. Op papier een prima resultaat. Ook speelde het thuis tegen Leicester met 1-1 gelijk. Ik verwacht dat Leeds hier niet dik gaat verliezen.

Chelseavsleedsbetslip

Wedtip: Leicester City – Newcastle United: totaal aantal schoten – meer dan 26,5 @1.85 op Unibet en Betcity – 2 units:

De ploegen die na Burnley de meeste schoten incasseren per wedstrijd treffen elkaar. Newcastle incasseert er gemiddeld 15,8 per wedstrijd en Leicester 15,7.

Ik verwacht hier een redelijk open wedstrijd. Newcastle zal namelijk redelijk aanvallend voor de dag komen, verwacht ik. Ze moeten wel om uit de degradatiezone te raken. Leicester staat een beetje in niemandsland en moet winnen om aansluiting te vinden met de (sub)top. Voor deze weddenschap zou het heel gunstig zijn als een ploeg snel op voorsprong komt. Aangezien beide ploegen de 3 punten hard nodig hebben, verwacht ik hier überhaupt een open wedstrijd.

Wedtips La Liga

In La Liga staat dit weekend de derby van Madrid op het programma. Real Madrid ontvangt Atletico Madrid. Verder heeft Barca op papier een redelijk lastige uitwedstrijd naar Osasuna. Weten zij zich te herstellen na de uitschakeling (voor het eerst sinds 21 jaar) in de Champions League? Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Real Madrid – Atletico Madrid: Real Madrid wint @2,12 op Bingoal en Toto – 2 units:

Real Madrid is hier de ploeg in vorm, het heeft de laatste 9 wedstrijden gewonnen. Lastige wedstrijden op papier werden gewonnen van onder andere Sevilla, Bilbao en Inter. Vorige week bij Sociedad viel Benzema geblesseerd uit, maar Marca heeft aangegeven dat hij waarschijnlijk fit genoeg is om te starten.

Wie deze wedstrijd zal moeten missen is Luis Suarez. Een fikse aderlating voor de ploeg uit Madrid. Ook is Atletico een stuk minder in vorm. Vorige week werd er thuis tegen Mallorca bijvoorbeeld nog met 1-2 verloren. Real won de laatste 2 seizoenen thuis al van de concurrent. Met de huidige vorm en het gemis van Suarez verwacht ik dat dat dit jaar niet anders zal zijn.

Wedtip: Valencia – Elche CF: meer dan 2,5 goals @2.20 op Bet365 en Bingoal – 1 unit:

Elche ziet in 43,8% van haar wedstrijden minstens 3 doelpunten. Valencia ziet in 56,3% van haar wedstrijden minstens 3 doelpunten. Al met al moet dit in mijn ogen meer een 50/50 weddenschap zijn, terwijl de bookmakers hier juist maar maximaal 2 doelpunten verwachten met deze odds.

Ook is de H2H hier in het voordeel van minstens 3 doelpunten. Deze wedstrijd is de laatste jaren in totaal 6 keer gespeeld. Er zijn 5 keer minstens 3 doelpunten gevallen. Ook op basis van deze statistiek lijken de odds hier wat te hoog. Voor wat meer risico kan je ook de optie beide teams scoren toevoegen. Dit verhoogt de odds naar 2.60.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross