Wedtips La Liga 8 – 10 januari

Nabeschouwing wedtips Premier League

Bij de laatste voorbeschouwingen behaalden we een verlies van 1.56 units. We kunnen gerust stellen dat we bij het laatste artikel van 2021 zaten in de hoek waar de klappen vielen. Chelsea verspeelde in de laatste minuten een 1-0 voorsprong. Hierdoor was de tip onjuist aangezien Chelsea moest winnen. Southampton kreeg tegen Tottenham nog voor rust rood. Tottenham wist in de 2e helft hier echter niet van te profiteren en speelde teleurstellend met 1-1 gelijk, na 3 afgekeurde doelpunten van de VAR. Watford – West Ham wist beide te scoren. En ten slotte was de gedachte goed bij de wedstrijd Leicester – Liverpool: Leicester wist het Liverpool lastig te maken. Echter miste Liverpool grote kansen, waaronder een penalty, en verloor het uiteindelijk met 1-0.

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 22: + 15.13 units
Week 23: - 1.56 units

Totaal: +13.57 units.

Wedtips La Liga

Dit weekend staat er weer een programma in Spanje op ons te wachten. Barcelona moet uit naar Granada. Granada heeft thuis slechts 3 van de 9 wedstrijden in het eigen stadion verloren. Verder hebben diverse ploegen in Spanje Corona gehad. Hoe herstellen deze spelers en ploegen hiervan? Hierbij enkele wedtips!

Wedtip: Sevilla – Getafe: Meer dan 21,5 schoten @1.72 op Unibet en Betcity – 3 units:

Gemiddeld ziet Getafe in haar wedstrijden 22,26 schoten per wedstrijd. Sevilla ziet er gemiddeld 22,95 per wedstrijd. De lijn lijkt hier ietwat aan de lage kant.

Al helemaal aangezien Getafe sinds dit jaar een nieuwe coach heeft. Het spel wat vroeger werd gespeeld, wat jullie je ongetwijfeld herinneren van de wedstrijd tegen Ajax, is niet meer hetzelfde. Ik vind een lijn van 21,5 voor schoten überhaupt heel laag.

Wedtip: Sevilla – Getafe: Sevilla wint zonder tegendoelpunt @2.15 op Toto – 1 unit:

Voor de tweede wedtip blijven we bij deze wedstrijd. Getafe weet al sinds 2019 niet meer te scoren tegen Sevilla. Dit zijn 7 wedstrijden.

Getafe lijkt in vorm, onder andere 1-0 gewonnen van Real Madrid. Dit was echter thuis en na veel defensief geklungel van Real Madrid. De wedstrijden hiervoor speelde het veelal gelijk, maar tegen veel mindere tegenstanders dan Sevilla. Getafe wist dit seizoen in 9 uitwedstrijden nog maar 3 goals te maken. Het behaalde slechts 4 punten. Sevilla doet het op haar beurt thuis weer heel goed. Van de 9 wedstrijden won het er 7 en speelde het 2 keer gelijk. Ik verwacht hier een eenvoudige overwinning van Sevilla.

Wedtip: Real Madrid – Valencia: Valencia beide teams scoren @1.87 op Bingoal– 2 units:

In wedstrijden van Real Madrid heb ik al vaker de ‘beide teams scoren’ getipt. De verdediging is nog niet zo soepel als wat het vroeger was. In totaal kwam het in 20 wedstrijden al tot 17 tegengoals en zag het in 60% van haar wedstrijden beide teams scoren. Valencia heeft een zeer mooi doelsaldo voor deze bet. Na 19 wedstrijden is het doelsaldo 31-28. Het zag in 73,7% van haar wedstrijden beide teams scoren. In uitwedstrijden maar liefst 77,8%. Ook de H2H is aantrekkelijk voor deze wedstrijd. In 5 van de laatste 7 wedstrijden was deze weddenschap winnend. Odds van 1.87 lijken voor deze weddenschap te hoog.

Wedtip: Granada – Barcelona: beide teams scoren @1.80 op Toto – 2 units:

Zoals in de inleiding beschreven: Granada doet het thuis verdienstelijk. Na 9 thuiswedstrijden is het doelsaldo 15-14, de thuiswedstrijden zijn dus ook nog eens doelpuntrijk. In maar liefst 8 van de 9 thuiswedstrijden wist beide elftallen te scoren. Tegen Real Madrid en Atetico Madrid werd het 1-4 en 2-1.

Naast dat Barcelona in uitwedstrijden niet goed presteert, ziet het in uitwedstrijden ook veel doelpunten. Na 9 wedstrijden buiten Camp Nou heeft het slechts 11 punten. Het doelsaldo na deze 9 wedstrijden is 11-11. In 7 van de 9 uitwedstrijden incasseerde Barcelona een doelpunt. Morgen mist het (wederom) de nodige verdedigers dus zie ik Granada sowieso wel scoren. Barcelona weet al 6 wedstrijden op rij te scoren. De komst van Xavi lijkt dus redelijk haar vruchten af te werpen. Odds van 1.80 hier lijken te hoog.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross