Wedtips La Liga 4 – 7 februari

Er staat ons – na een week zonder-  eindelijk weer clubvoetbal te wachten! In Engeland wordt er een FA-Cup ronde afgewerkt, dus deze week enkel wedtips uit Spanje in dit artikel.

Nabeschouwing wedtips vorig artikel

Het laatste artikel dateert alweer van enkele weken geleden. Maar hierbij de resultaten. In het laatste artikel zijn we, mede door een ontketende Coutinho, goed weggekomen bij Manchester United. Maar hadden we wat pech qua schoten van Newcastle. Al met al een ‘winst’ van 0.24 units.

Resultatenwedtipsfliptip2

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 24: +15,06 units
Week 25: +0,24 units

Totaal: +15,3 units.

Wedtips La Liga

Dit weekend dus eindelijk weer clubvoetbal. Met Barcelona – Atletico Madrid staat er meteen een zeer interessante wedstrijd op het programma. Ook Valencia – Sociedad is op papier een redelijk interessant potje. Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Getafe – Levante: Meer dan 6,5 kaarten @1.87 bij Unibet – 3 units:

De eerste wedtip is (helaas) enkel voor Belgen. Vrijdagavond meteen een zeer belangrijke degradatierkaker tussen de nummer 16 en 20 van Spanje. Ik verwacht hier een zeer beladen wedstrijd, met dus veel kaarten. De scheidsrechter is A.M. Ruiz. In 12 gefloten wedstrijden dit seizoen geeft hij gemiddeld 6,25 kaarten per wedstrijd. Ook pakken Levante en Getafe als nummer 3 en 4 de meeste kaarten per wedstrijd. Alle ingrediënten voor een harde, kaartrijke wedstrijd zijn dus aanwezig.

Wedtip: Real Betis – Villarreal: beide teams scoren en meer dan 2,5 goals @2.00 bij Bet365- 1 unit:

Beide ploegen zien enorm veel goals in haar wedstrijden. Het doelsaldo van Betis is na 22 wedstrijden 41-25 en dat van Villarreal 36-23. Een gemiddelde van 3 en 2,7 doelpunten per wedstrijd. Gemiddeld krijgen beide ploegen gemiddeld dan ook iedere wedstrijd wel een tegendoelpunt, maar weten het net zelf ook zeer eenvoudig doen rollen. Odds van 2.00 lijken hier te hoog. Zeker aangezien deze weddenschap in 6 van de laatste 9 wedstrijden winnend was tussen beide elftallen.

Wedtip: Barcelona – Atletcio Madrid: beide teams scoren @1.83 bij betFIRST – 2 units:

Bij vrijwel iedere bookmaker aan deze odds te spelen, dus ook voor Nederlanders gewoon speelbaar. Atletico ziet in maar liefst 9 van haar 11 wedstrijden ‘beide teams scoren’. Zoals wel vaker aangekaart in tips/artikels: de verdediging is verre van stabiel, zoals deze dat voorgaande jaren wel was. Barcelona ziet in 7 van haar 10 thuiswedstrijden ‘beide teams scoren’. Barcelona heeft redelijk wat individuele kwaliteiten, maar is ook achterin enorm kwetsbaar.

Ook verwacht ik hier 2 aanvallende ploegen. Beide ploegen lopen namelijk niet lekker en de punten zijn keihard nodig richting Champions League voetbal. Odds van 1.83 zijn hier aan de hoge kant en lijken te veel gebaseerd op het verleden. Toen waren beide ploegen echter een stuk stabieler dan nu.

Wedtip: Valencia – Real Sociedad: minder dan 23,5 schoten @1.80 bij Unibet en BetCity – 1 unit:

een ietwat risicovolle tip, vandaar maar 1 unit. Ik verwacht hier een close wedstrijd waar niet veel gebeurt. Zie de wedstrijd van Sociedad – Betis afgelopen week als voorbeeld. Daar vielen 11 schoten. In de H2H is dit ook vaak geen spektakel. Er vallen geregeld minder dan 20 schoten, af en toe een keer richting de 25. Gemiddeld ziet Valencia 23,86 schoten per wedstrijd. Sociedad wat minder: gemiddeld 21,24.

De laatste argumentatie achter deze tip is de scheidsrechter. J.M.S. Martinez fluit deze wedstrijd. Een zeer strenge scheids die altijd veel overtredingen geeft. Dit zorgt vaak voor weinig zuivere speeltijd. Het spel ligt vaker stil wat resulteert in minder schoten dus.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross