Wedtips Eredivisie speelronde 4

Na de interlandbreak is de Eredivisie weer in volle glorie terug! Er staan een aantal mooie potjes op het programma, met als hoogtepunt AZ – PSV. In deze voorbeschouwing zetten we de mooiste wedtips op een rijtje!

Wedtips vierde speelronde Eredivisie

Wedtip: Ajax -2.5 Asian Handicap @ 2.40 – Unibet – 4 units: Voor de eerste wedtip reizen we af naar Zwolle. Daar staat PEC Zwolle – Ajax op het programma. Titelhouder Ajax begon het seizoen prima, ze wonnen 2x overtuigend met 5-0 en speelden 1x slordig met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Na het gelijke spel tegen Twente herpakte Ajax zich uitstekend tegen Vitesse, het puntenverlies tegen Twente lijkt dan ook een incident.

PEC Zwolle startte dit seizoen dramatisch. Er werd 3x verloren en niet 1x gescoord. Hun tegenstanders (Vitesse, NEC en Willem II) waren niet van een heel groot kaliber. Het verschil tussen Zwolle en Ajax is simpelweg enorm. Zwolle is een degradatiekandidaat die tot nu toe nog niks heeft laten zien, Ajax de gedoodverfde kampioen met prima spel in hun eerste wedstrijden. Ondanks het feit dat Ajax hier waarschijnlijk Klaassen, Alvarez, Tagliafico en Martinez mist moeten ze meer dan genoeg kwaliteit hebben om deze handicap te overbruggen.

Wil je meer uitleg over Asian Handicaps? In onderstaande video wordt alles duidelijk uitgelegd. 

Wedtip RKC - Vitesse: Vitesse over 1.5 cards & RKC under 5.5 team goals @ 1.92 – Betsson (bet builder) – 3 units: Deze wedstrijd staat onder leiding van Jochem Kamphuis. Hij is een van de strengste scheidsrechters in de Eredivisie. Vorig seizoen gaf hij gemiddeld 3.95 kaarten, dit seizoen gaf hij al 4 en 9 kaarten. Vitesse speelt altijd agressief en zet fel druk. Hierdoor maken ze relatief meer overtredingen en pakken ze meer kaarten. Dit seizoen pakten ze al 4, 2 en 2 kaarten. Vorig seizoen speelden ze op een zelfde manier, toen pakten ze gemiddeld 1.88 kaarten per wedstrijd.

Dit is voor Vitesse weer een goede gelegenheid om punten te pakken na de oorwassing tegen Ajax. Ik verwacht dat ze weer fel uit startblokken zullen komen, met de nodige kaarten die daarbij horen. Betsson biedt de kaartenmarkt alleen via de bet builder aan. Vandaar dat RKC under 5.5 team goals als ‘zekerheidje’ is toegevoegd, daardoor is de weddenschap speelbaar. Gezien de belangen voor Vitesse en de statistieken lijken de odds hier te hoog te staan.

Wedtip: Fortuna +0.5 Asian Handicap @ 1.90 – Betsson – 2 units: Sparta is zeer matig aan het seizoen begonnen met 2 nederlagen en een gelijkspel. Daarnaast verloren ze op de laatste dag van de transferperiode ook nog sterkhouders Duarte en Harraoui. Met het gemis van deze twee goede middenvelders zal het enorm lastig worden om het roer snel om te gooien. Adequate vervangers zijn niet gehaald, alleen Osman is transfervrij gekomen. De kans dat hij tegen Fortuna speelt is echter niet groot. Fortuna begon daarentegen prima aan het seizoen. Er werd gewonnen van FC Twente en gelijk gespeeld tegen RKC. De selectie is qua sterkte ongeveer vergelijkbaar aan Sparta. Sparta is hier de favoriet, wat gezien de vorm en huidige staat van de selecties absoluut niet terecht is. Een quotering van 1.90 voor minimaal een Fortunees punt is absoluut te hoog.

Wedtip: Fortuna over 4.5 corners @ 2.08 – Unibet – 2 units: Fortuna pakte dit seizoen 8 en 5 corners. Er wordt over de flanken gespeeld, wat gunstig is voor het aantal corners. Tegen Sparta zijn ze (onterecht) de underdog, ondanks dat zullen ze voldoende de bal hebben. Sparta laat de bal namelijk meestal aan de tegenstander, en probeert vervolgens op de counter te spelen. Sparta kreeg in 3 wedstrijd al 20 corners tegen: 9, 7 en 4. Odds van minimaal 5 corners voor Fortuna staan hier te hoog.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross