Wedtips Eredivisie speelronde 30

Er staat deze speelronde hebben we weer wat mooie wedtips gevonden voor jullie. Wist je trouwens dat we nog veel meer wedtips geven in onze Facebook groep en in ons Telegram kanaal?

Wedtip: NEC - Ajax: Mazraoui scoort @ 8.00 – Bet365- 2 units: In het huidige systeem van Ajax heeft Mazraoui als rechtsback alle vrijheid om in balbezit veel aan te vallen. Hij trekt vaak naar binnen en komt regelmatig in de zestien van de tegenstander. Niet voor niets wist hij dit seizoen al 5 keer te scoren.

Gemiddeld komt hij tot 0.21 expected goals per wedstrijd. Dat komt neer op een quotering van ongeveer 4.8. Bet365 zit met 8.00 echt te hoog, andere bookmakers bieden deze weddenschap voor rond de 4.00 aan.

Wedtip: RKC – Zwolle: Oussama Darfalou meer dan 0.5 schoten op doel @ 1.72 – Bet365 – 2 units: Darfalou is de spits van Zwolle. Sinds zijn komst in de winterstop is de ploeg aan een indrukwekkende opmars bezig. Door zijn inzet en strijdlust loopt het een stuk beter, en komt het team ook vaker tot scoren. Darfalou wist in 7 van de 10 wedstrijden voor Zwolle een keer op doel te schieten. RKC krijgt na Go Ahead Eagles de meeste schoten tegen in de competitie. De kans dat Darfalou hier dus een keer op goal gaat schieten lijkt zeker aanwezig!

Wedtip: AZ – Heerenveen:Amin Sarr meer dan 0.5 schoten op doel @ 2.20 – Bet365- 2 units: De laatste wedtip van deze voorbeschouwing. Sarr is de nieuwe spits van Heerenveen, ook hij kwam in de winterstop bij de ploeg. Sinds zijn komst wist hij in maar liefst 7 van de 8 wedstrijden een schot op doel te lossen. Sarr zal zeker gezien zijn snelheid zijn kansen wel gaan krijgen, AZ is defensief namelijk ook kwetsbaar gebleken de laatste weken. Een quotering van 2.20 voor een schot op doel van Sarr lijkt hier te hoog.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross