Wedtips Eredivisie speelronde 27

Er staat deze speelronde weer een ouderwetse Klassieker op het programma in de Eredivisie! Met nog 8 wedstrijden te gaan is deze voor zowel Ajax als Feyenoord enorm belangrijk. We hebben weer wat mooie wedtips op deze en andere wedstrijden gevonden voor jullie. Wist je trouwens dat we nog veel meer wedtips geven in onze Facebook groep en in ons Telegram kanaal?

Wedtip: Ajax – Feyenoord: Minder dan 3.5 doelpunten @ 1.77 – Betcity/Jack’s - 2 units: Een wedtip die je misschien niet zo snel ziet aankomen. Ajax en Feyenoord scoren toch heel veel? Dat klopt zeker, maar zoals gezegd zijn de belangen in deze wedstrijd enorm. Vaak zorgt dit voor een spannende wedstrijd waarin beide teams niet zo veel willen weggeven. Daardoor ontstaan er weinig kansen en dus doelpunten.

Dit is een beeld wat wel vaker terug te zien is in de Klassieker. Het is toch een wedstrijd apart waarin strijd op één staat en verzorgd voetbal daarna komt. Van de laatste 15 ontmoetingen tussen deze teams eindigden 12 wedstrijden met maximaal 3 doelpunten. Het komt dus niet zo vaak voor dat de Klassieker in een echt doelpuntenfestijn eindigt. Ook de 3 wedstrijden in 2020 en 2021 zagen niet zo veel goals: twee, drie en één.

Beide teams hebben ook nog eens een Europese wedstrijd in de benen en zullen daardoor misschien wat minder energiek voor de dag komen. Met Slot als trainer zal Feyenoord ongetwijfeld een goed tactisch plan hebben om de aanval van Ajax te stoppen. Daarnaast weet Ajax de afgelopen wedstrijden gewoon een stuk minder kansen te creëren. Ook zal Ajax na de vele tegengoals in de afgelopen periode willen laten zien dat het defensief wel gewoon een uitstekend seizoen draait. We krijgen hier een mooie quotering voor een wedstrijd met maximaal drie doelpunten, te mooi om te laten liggen.

Wedtip: PSV – Fortuna Sittard: Zian Flemming meer dan 1.5 schoten @ 1.83 – Bet365 – 3 units: Flemming is een van de belangrijkste spelers van Fortuna. De aanvallende middenvelder/spits is enorm doelgericht en probeert vaak op doel te schieten. Gemiddeld schiet hij dan ook 3.15 keer per wedstrijd. In maar liefst 18 van de 20 wedstrijden wist hij minimaal 2 keer te schieten. Dit lukte hem ook tegen andere defensief sterke ploegen. In alle 3 ontmoetingen met Ajax, PSV en Feyenoord wist hij namelijk minimaal 2 keer te schieten. De laatste 2 wedstrijden dit seizoen schoot hij zelfs 6 en 8 keer. Een quotering van 1.83 lijkt hier echt te hoog.

Wedtip: Willem II – AZ: AZ wint en houdt de nul @ 2.63  – Betcity/Jack’s – 1 unit: De laatste wedtip van deze voorbeschouwing. Willem II is aan een verschrikkelijke reeks bezig. Sinds oktober hebben de Tilburgers 19 wedstrijden gespeeld, daarin werd er slechts 1 keer gewonnen en pakten ze in totaal maar 6 punten. Wat nog erger is, is het aantal gescoorde doelpunten in die reeks, namelijk maar 11. In maar liefst 11 van die 19 wedstrijden wisten ze niet te scoren. Sinds de winterstop is dit mede door het vertrek van onder andere spits Wriedt nog erger geworden. Na de hervatting werd er nog maar 3 keer gescoord en wisten ze in 7 van de 8 wedstrijden zelfs helemaal niet te scoren.

Met AZ ontmoet Willem II nu een van de topploegen. Normaal gesproken is het niveauverschil aanzienlijk en AZ is dan ook niet voor niets de favoriet. Voor de Alkmaarders zijn de punten van groot belang, zeker nu ze gezien de Europese uitschakeling alleen nog voor plek 3 kunnen knokken. We kunnen er dus zeker op rekenen dat ze hier gemotiveerd voor de dag zullen komen. Met 6 overwinningen uit de laatste 8 wedstrijden zijn ze ook nog eens goed in vorm.

Met slechts 1 clean sheet in 13 uitwedstrijden is dit gezien de kant van AZ misschien een onlogische weddenschap. Echter is de aanval van Willem II niet van Eredivisie niveau, dat is de afgelopen weken wel gebleken. Al met al is een quotering van 2.63 voor deze weddenschap dan ook zeker de moeite waard. Hij is te vinden onder het kopje ‘wedstrijd gebeurtenissen’

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross