Wedtips Eredivisie speelronde 22

Op zaterdag en zondag staan er 8 Eredivisie wedstrijden op het programma. In deze voorbeschouwing bespreken we een aantal mooie wedtips. Welke wedtips ga jij meespelen? In onze Facebook-groep en Telegram-kanaal vind je alvast nog veel meer tips.

Wedtip: RKC – Feyenoord: Bryan Linssen scoort @ 2.50 – Bet365 - 2 units:

We beginnen deze voorbeschouwing met een zondag wedstrijd in Waalwijk. Nummer 13 RKC speelt thuis tegen nummer 3 Feyenoord. Een wedstrijd waar normaal gesproken een flink kwaliteitsverschil zichtbaar is. Feyenoord is dit seizoen goed bezig terwijl RKC zoals altijd moet oppassen voor degradatie.

De bookmakers verwachten dan ook een makkelijke zege van Feyenoord, de quotering voor een Rotterdamse overwinning is maar 1.28. Ook gaan ze er vanuit dat de Rotterdammers minimaal 2 keer gaan scoren. Feyenoord zal hier veel op de helft van RKC te vinden zijn, dit zal gepaard gaan met de nodige kansen. Ook spits Linssen zal zijn kansen weer gaan krijgen.

Hij wist dit seizoen in 21 wedstrijden al 11 keer te scoren. Tegen een mindere ploeg als RKC zal hij normaal gesproken nog meer mogelijkheden hebben om een doelpunt te maken. Bij Unibet krijgen we maar 1.90 voor een goal van de spits van Feyenoord. Bet365 lijkt hier met 2.50 echt te hoog te zitten.

Wedtip: Go Ahead Eagles – AZ: Karlsson meer dan 2.5 schoten & meer dan 0.5 schoten op doel @ 1.86 – Bet365 – 2 units:

AZ is de laatste periode goed bezig. Van de laatste 8 Eredivisie wedstrijden werden er 7 gewonnen. Vorige week pakten ze zelfs overtuigend de 3 punten tegen nummer 2 PSV. Zondag spelen ze tegen nummer 14 Go Ahead Eagles. Een wedstrijd waar ze normaal gesproken veel op de helft van Go Ahead spelen.

Karlsson is misschien wel de gevaarlijkste speler van AZ. De linksbuiten komt regelmatig naar binnen om met rechts op doel te schieten. Gemiddeld schiet hij dan ook 3.1 keer per wedstrijd. Met Go Ahead komt Karlsson nu een ploeg tegen die maar liefst 16 schoten tegen krijgt per wedstrijd, dat is het meeste in de hele competitie. In de thuiswedstrijd tegen de Eagles wist Karlsson 6 keer te schieten waarvan 5 op goal. Een quotering van 1.86 lijkt hier dus te hoog. Deze weddenschap is speelbaar via de Bet365 weddenschapsbouwer.

Wedtip: Sparta – Willem II: Namli meer dan 1.5 schoten @ 1.80 – Bet365 – 2 units:

Weer een fantastische wedtip van één van onze Facebook tippers: namelijk Flip Tip. Namli is de aanvallende middenvelder van Sparta. Hij heeft een uitstekend schot in de benen en maakt hier dan ook graag gebruik van. In 2 van zijn 3 Eredivisie wedstrijden voor Sparta schoot hij minimaal 2 keer. Alleen tegen Feyenoord schoot hij niet, hij speelde toen ook maar 35 minuten. Namli neemt verder de vrije trappen bij Sparta, wat de kans op een schot aanzienlijk vergroot.

Voor Sparta is dit een mooie gelegenheid om weer eens te winnen. Sparta zal hier dus zeker aanvallende intenties hebben. De kans is daarom aanwezig dat Namli vaker scoringskansen gaat krijgen dan normaal gesproken. Willem II krijgt ongeveer 14 schoten per wedstrijd tegen, slechts 6 ploegen krijgen er nog meer tegen. Een quotering van 1.80 voor minimaal 2 schoten van Namli lijkt hier te hoog.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross