Wedtips Eredivisie speelronde 21

Na een weekje geen Eredivisie voetbal wordt er zaterdag en zondag weer volop gestreden om de punten. Lees hieronder de beste wedtips voor deze speelronde! Wil je meer wedtips ontvangen? Join dan onze Facebook-groep en Telegram-kanaal!

Wedtip: Ajax – Heracles: Ajax wint en houdt de nul @ 1.72 – Bet365 - 3 units:

We beginnen deze voorbeschouwing met de laatste Eredivisie wedstrijd van deze speelronde. Deze wedtip is vooral om 2 redenen heel interessant: Ajax krijgt bijna geen goals tegen en Heracles scoort heel moeilijk.

Het is geen verrassing dat Ajax hier zwaar de favoriet is. Ze krijgen slechts een quotering van 1.08 voor de winst. De bookmakers schatten de kans op een Ajax overwinning dus ongeveer op 93% in. Vooral de verdedigende stabiliteit valt dit seizoen op bij de Amsterdammers. Ze kregen pas 5 doelpunten tegen in 20 wedstrijden en wisten 16 keer de nul te houden. Indrukwekkende cijfers…

Heracles scoort moeilijk dit seizoen. Ze wisten slechts 22 keer te scoren in 20 wedstrijden. In uitwedstrijden hebben ze het helemaal lastig. Als ze niet op het vertrouwde Almelose kunstgras spelen loopt het moeizaam. In 9 uitwedstrijden werden maar 2 punten behaald en scoorden ze 6 keer. Nu reizen ze af naar Amsterdam en staan ze voor een vrijwel onmogelijke opdracht.

Heracles trainer Wormuth heeft al gezegd dat ze weinig aanvallende intenties zullen hebben. Ze zullen de bus parkeren en hopen op een zelfde resultaat als in de thuiswedstrijd. Toen werd het op miraculeuze wijze 0-0. Qua expected goals was het resultaat 0.65 - 1.86. In Amsterdam zal Ajax nog dominanter zijn en Heracles nog minder gevaarlijk. Gezien de statistieken en verschil in kwaliteiten lijkt een quotering van 1.72 te hoog voor deze weddenschap.

Wedtip: PEC Zwolle – NEC: Darfalou meer dan 2.5 schoten @ 2.00 – Bet365 – 2 units:

Een mooie wedtip van een van onze Facebook tippers: Flip Tip. Wil je zijn wedtips gelijk meespelen wanneer hij ze deelt? Word dan nu lid van onze Facebook groep!

Dit seizoen heeft Darfalou in 717 speelminuten 26 keer geschoten (dit was voor Vitesse en Zwolle samen). Dat is ongeveer 1 schot per 27 minuten. Per wedstrijd zou hij dan ongeveer op 3.33 schoten moeten uitkomen. Vandaag zal hij gewoon weer 90 minuten spelen als er niks geks gebeurd. Darfalou schoot in zijn 2 wedstrijden voor PEC 4 en 2 keer.

NEC is een ploeg die veel schoten tegen krijgt, gemiddeld 16.7 per wedstrijd. In de Eredivisie zijn er maar 2 teams die nóg meer schoten tegen krijgen. Een mooie kans dus voor Darfalou om het Nijmeegse doel vaak onder vuur te nemen! Een quotering van 2.00 lijkt hier weer aan de hoge kant. 

Wedtip: PSV – AZ: Karlsson meer dan 0.5 schoten op doel @ 1.72 – Bet365 – 2 units:

Alweer de laatste wedtip van deze voorbeschouwing. Karlsson is misschien wel de gevaarlijkste speler van AZ. Als rechtspoot op linksbuiten trekt hij regelmatig naar binnen om te schieten. Gemiddeld komt hij dan ook uit op 3.25 schoten en 1.73 schoten op doel per 90 minuten. Hij speelt vrijwel altijd een hele wedstrijd, zeker in belangrijke wedstrijden zoals vandaag.

Dit seizoen wist hij in 14 van de 20 wedstrijden minimaal 1 keer op doel te schieten. Na het begin van het seizoen is hij nog vaker gaan schieten, in 13 van de laatste 16 schoot hij een keer op doel. Tegen teams die weinig schoten tegen krijgen (zoals PSV) wist Karlsson ook vaak op doel te schieten. Tegen Ajax (1), Feyenoord (1), Utrecht (3) en Twente (3) lukte het hem op een bal op doel te krijgen.

AZ is goed in vorm en zal ook vandaag tegen PSV hun kansen gaan krijgen. Daarnaast neemt Karlsson ook de penalty’s voor AZ. Een quotering van 1.72 voor een schot op doel van de sterspeler van AZ lijkt gezien dit alles te hoog.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross