Wedtips Eredivisie speelronde 20

Zondag is het zover: dé topper tussen PSV en Ajax! In Eindhoven zullen de nummers 1 en 2 in een onderling gevecht bepalen wie er aan kop komt. Naast PSV – Ajax staan er verder nog 8 wedstrijden op het programma. Lees hieronder de beste wedtips voor deze speelronde! Wil je meer wedtips ontvangen? Join dan onze Facebook-groep en Telegram-kanaal!

Wedtip: Willem II – FC Twente: FC Twente wint @ 2.30 – Bingoal - 2 units:

Willem II en wedstrijden winnen, dat is de afgelopen maanden niet zo’n goede combinatie gebleken. Al 12 wedstrijden op rij werd er niet gewonnen. In deze periode werd er 10 keer verloren en 2 keer gelijkgespeeld. Inmiddels hebben ze de laatste 9 wedstrijden allemaal verloren.

De ploeg is totaal uit vorm en het zelfvertrouwen is helemaal verdwenen. Dat is ook terug te zien in het spel, dat lijkt namelijk nergens op. Vorige week werd er zelfs vrij kansloos met 2-0 verloren van hekkensluiter PEC Zwolle. De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat er een flink gebrek aan kwaliteit is in de selectie. Als klap op de vuurpijl werd spits en gedeeld topscorer Wriedt ook nog eens verkocht deze week. Er is nog geen vervanger voor hem terug gehaald.

Twente is aan de andere kant prima bezig. Ze zijn al 8 wedstrijden op rij ongeslagen. In deze periode wonnen ze 6 keer en speelden ze 2 keer gelijk. Dit tegen tegenstanders die normaal gesproken meer kwaliteit hebben dan Willem II. Twente staat knap 6e en heeft een vrijwel volledig fitte selectie. Een Willem II dat zó uit vorm is en gewoon kwaliteit mist moet normaal gesproken geen probleem zijn.

Wedtip: Willem II – FC Twente: FC Twente wint zonder tegengoal @ 3.80 – Bingoal – 1 unit:

Zoals hierboven geschreven zou Twente hier de overhand moeten hebben. Willem II is ook nog eens een ploeg die heel veel moeite heeft om te scoren. In 19 wedstrijden scoorden ze maar 18 keer. In de laatste 10 wedstrijden wisten ze zelfs maar 5 keer te scoren. Verder is gedeeld topscorer Wriedt vertrokken, hierdoor heeft Willem II op het moment geen echte spits.

Twente is een defensief sterke ploeg. Ze kregen maar 22 goals tegen in 19 wedstrijden. Alleen Ajax en Feyenoord kregen tot nu toe minder doelpunten tegen. Mocht Twente hier winnen lijkt de kans zeker aanwezig dat ze dit met een clean sheet doen. Willem II scoort gewoon heel lastig en Twente heeft achterin de zaakjes goed op orde. Een quotering van 3.80 lijkt hier simpelweg te hoog.

Wedtip: Heerenveen – PEC Zwolle: Minder dan 2.5 doelpunten @ 1.95 – Bet365 – 2 units:

De reden achter deze wedtip is simpel: beide teams hebben veel moeite om te scoren. Heerenveen scoorde maar 20 keer in 19 wedstrijden, Zwolle scoorde er zelfs maar 11 in 19. Ze hebben allebei weinig creativiteit in de selectie wat duidelijk zichtbaar is in deze cijfers..

Heerenveen is deze week ook nog spelmaker Joey Veerman kwijtgeraakt, hij was een speler die wél kansen kon creëren en zal dus gemist worden. Ik verwacht hier een hele slome wedstrijd met 2 teams die niet te veel risico willen nemen. Een gebrek aan kansen en dus doelpunten lijkt een aannemelijk scenario hier!

 Wedtip: PSV – Ajax: Ajax wint @ 1.99 (2.25 via verhoogde notering) – Bingoal – 2 units:

De laatste wedtip van deze voorbeschouwing is voor dé topper van het weekend. De belangen zijn groot, de winnaar kan wel eens een flinke stap richting de titel zetten.

PSV heeft de nodige personele problemen. Zo missen ze onder andere Sangaré, Ramalho en Madueke. Flinke aderlatingen voor de koploper, alle 3 zijn dit echte sterkhouders. Zeker in een wedstrijd tegen Ajax zijn dit spelers die trainer Schmidt absoluut niet wilt missen. PSV begon 2022 met 2 zakelijke overwinningen tegen FC Groningen en Telstar, het spel was niet heel overtuigend.

Ajax heeft dit seizoen bewezen dat ze vooral in de topwedstrijden een heel hoog niveau kunnen halen. Zo eindigde de thuiswedstrijd tegen PSV 5-0 in het voordeel van de Amsterdammers. Met ruime zeges tegen FC Utrecht en 2e divisionist Excelsior Maassluis zijn ze 2022 in ieder geval goed begonnen. De ploeg is op Haller na helemaal compleet.

Ajax heeft hier normaal gesproken meer kwaliteit in de basis elf. Zeker nu PSV ook nog eens 3 belangrijke spelers mist. Dit is een te groot gemis en Ajax zou hier van moeten kunnen profiteren. Een quotering van 1.99 lijkt dan ook aan de hoge kant.

Let op: Bingoal biedt een verhoogde notering van 2.25 aan voor Ajax. Deze is te vinden bij het Eredivisie wedstrijdmenu van Bingoal. Het is zeker aan te raden om deze te spelen! Odds van 1.99 zijn al mooie value, maar 2.25 is natuurlijk nog beter!

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross