Wedtips Eredivisie speelronde 19

Na een korte winterstop staat de eerste Eredivisie speelronde van 2022 weer op het programma. Welke wedtips speel jij mee? Niet alleen in dit artikel, maar ook in de Facebook-groep en het Telegram kanaal vind je alvast wedtips die worden gedeeld door professionele sportgokkers.

Wedtip: NEC – Heracles: NEC 0.0 Asian Handicap @ 2.05 – Bet365 - 2 units:

De eerste wedtip komt van een van onze Facebook tippers: Flip Tip. Hem viel op dat Heracles buiten eigen huis heel zwak presteert. Dit seizoen pakten ze in 8 uitwedstrijden nog maar 1 schamel puntje. Vorig seizoen was het een zelfde verhaal, toen wisten ze in 17 uitwedstrijden maar 4 keer te winnen.

Een logische verklaring hiervoor is het kunstgras waar Heracles thuis op speelt. Dit staat al jaren bekend als een matig veld waar tegenstanders veel moeite mee hebben. In thuiswedstrijden is dit dan ook een groot voordeel voor de ploeg uit Almelo. In uitwedstrijden valt dit voordeel weg. Daarnaast is het ook een flinke omschakeling als ze weer op gras moeten spelen zoals vanavond.

NEC presteert dit seizoen prima. Na 18 wedstrijden staan ze 9e. Heracles staat 13e met 7 punten minder. Eerder dit seizoen won NEC met 0-1 op bezoek bij Heracles. Is het terecht dat Heracles hier als favoriet bestempeld wordt? Mij lijkt van niet.

Wedtip: Feyenoord – Vitesse: Bryan Linssen scoort @ 3.00 – Bet365 – 2 units:

Linssen wist dit seizoen al 11 keer te scoren in 18 wedstrijden. Sinds de kleine buitenspeler in de spits wordt gezet scoort hij eigenlijk aan de lopende band. Hij staat dan ook 2e op de topscorerslijst. Ook vanavond tegen Vitesse wordt hij weer in de spits verwacht.

De bookmakers verwachten hier ongeveer 2 doelpunten van Feyenoord. De kans dat Linssen minimaal een van die doelpunten maakt lijkt groter dan 33.3%, de kans bij een quotering van 3.00. Hij was al vele malen trefzeker dit seizoen en zal ook vandaag gewoon weer zijn kansen gaan krijgen. Daarnaast bieden andere bookmakers dit rond de 2.10 aan, wat een stuk realistischer lijkt. Een quotering van 3.00 lijkt hier simpelweg te hoog.

Wedtip: FC Groningen – PSV: Beide teams score @ 2.02 – Unibet & BetCity – 2 units:

Ook de laatste wedtip in deze voorbeschouwing komt van Facebook tipper Flip Tip. Zondag zal koploper PSV in Groningen proberen om de voorsprong op Ajax en Feyenoord verder te vergroten. De ploeg uit Groningen is een geduchte tegenstander, vooral in eigen huis zijn ze lastig te verslaan.

In de Euroborg wisten ze dit seizoen in 6 van de 8 wedstrijden te scoren. In 4 van 5 voorgaande thuisontmoetingen met PSV wisten ze te scoren. Ze staan tegenover een PSV dat zonder Sangaré en Ramalho speelt. Dat zijn twee defensieve sterkhouders die door de Eindhovenaren zeker gemist gaan worden. Sowieso incasseerde PSV dit seizoen al 24 tegengoals en wisten ze nog maar 4 keer de nul te houden.

PSV heeft aan de andere kant aanvallend meer dan genoeg kwaliteiten om hier een doelpunt te maken. Ze scoorden al 46 keer en pikten een doelpunt mee in 16 van de 18 wedstrijden. Met 27 tegengoals en maar 3 clean sheets is Groningen achterin ook geen superploeg. Een quotering van 2.02 voor een doelpunt van beide teams lijkt hier dan ook zeker aantrekkelijk.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross