Wedtips Eredivisie speelronde 13

Na een drukke interlandweek staat er weer een gloednieuwe Eredivisie speelronde op ons te wachten! Het zullen bijzondere weken worden voor het Nederlands voetbal, de komende 3 speelrondes zullen namelijk zonder publiek plaatsvinden. Voor iedereen zal het weer even wennen zijn om net als vorig seizoen voor lege tribunes te spelen. Gelukkig is er ook goed nieuws… We hebben weer wat mooie Eredivisie wedtips voor jullie klaar staan!

Wedtips dertiende speelronde Eredivisie

Wedtip Go Ahead Eagles – FC Groningen: Tomas Suslov meer dan 1.5 schoten @ 1.80 – Bet365 – 3 units: Voor de eerste wedtip van dit weekend kijken we naar een weddenschap die exclusief op Bet365 beschikbaar is. Een van de grote voordelen van Bet365 als bookmaker is dat ze de speler schoten markt aanbieden.

Suslov is dit seizoen een van de lichtpuntjes van FC Groningen. De jonge Slowaak komt als middenvelder vaak mee op en lost dan ook regelmatig een schot. Zo schoot hij in 10 van de 12 wedstrijden tot nu toe minimaal 2 keer. Daarnaast is Go Ahead Eagles dit seizoen de ploeg de meeste schoten tegen incasseert. Dit lijkt dan ook een ideale match-up voor Suslov om minimaal 2 schoten te lossen. Een quotering van 1.80 lijkt hier aan de hoge kant.

Wedtip: Heracles – Fortuna Sittard: Fortuna Sittard 0.0 Asian Handicap @ 4.00 – Unibet/Betcity - 3 units: Voor de volgende wedtip reizen we af naar Almelo. De hoofden van de spelers van Heracles zullen de afgelopen week absoluut niet naar voetbal hebben gestaan. Sterspeler en smaakmaker Rai Vloet was namelijk betrokken bij een verschrikkelijk dodelijk ongeval. Vanzelfsprekend was de impact van dit nieuws enorm bij de selectie. Volgens trainer Wormuth geeft de situatie nog steeds ‘een beklemmend gevoel’. Dat dit alles een negatieve impact heeft op de voorbereiding voor deze wedstrijd lijkt logisch. Bij zulke gebeurtenissen is voetbal wel het laatste waar een mens aan denkt…

Los van dit alles is Heracles niet super bezig, er werd slechts drie keer gewonnen in  11 wedstrijden. Ze zullen geen steun krijgen van het thuispubliek en ze missen met Vloet en Quagliata (schorsing) twee basisspelers. Daar staat een vrijwel volledig fit Fortuna Sittard tegenover. Ze hebben een goede voorbereiding gedraaid en wisten gister zelfs Grieks international en ex-Benfica speler Andreas Samaris te strikken. Hij zal zeer waarschijnlijk gelijk bij de wedstrijdselectie zitten en moet Fortuna van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Voor Fortuna is dit een zeer belangrijke wedstrijd om uit de degradatiezone te komen. De resultaten zijn net als Heracles nog niet super geweest, maar dit is voor hen dé kans om de ommekeer te maken. Ze treffen Heracles op het ‘juiste’ moment en kunnen (hoe spijtig dan ook) profiteren van de omstandigheden waar Heracles mee te maken heeft. Een quotering van 4.00 voor deze weddenschap lijkt veel te hoog.

Wil je meer uitleg over Asian Handicaps? In onderstaande video wordt alles duidelijk uitgelegd. 

Wedtip: Feyenoord – PEC Zwolle: Guus Til to score @ 2.75 – Bet365 – 2 units: Op zondag ontmoet nummer drie Feyenoord de hekkensluiter PEC Zwolle. Guus Til is goed op dreef dit seizoen. In 11 wedstrijden scoorde hij al zeven keer. Daarmee is hij gedeeld topscorer van de Eredivisie. Als aanvallende middenvelder/schaduwspits meldt hij zich vaak in de 16 van de tegenstander met de nodige kansen tot gevolg.

Van Feyenoord worden er ongeveer 2.5 doelpunten verwacht. De kans dat Til weer op het scorebord komt is dan ook meer dan aanwezig. Een quotering van 2.75 voor een doelpunt van de topscorer tegen de nummer laatst? Die laat ik niet liggen.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross