Wedtips Eerste Divisie speelronde 2

Na een enerverende opening van de competitie kijken we vandaag naar de tweede speeldag. Vorige week verspeelden alle titelfavorieten punten, welke verrassingen komen er nu aan?

Nabeschouwing wedtips eerste speelronde Eerste Divisie

De wedtips uit de voorbeschouwing van vorige week waren helaas verliesgevend. Er verloren er 4 en eentje werd gewonnen, het verlies was 5.8 units. Met name in de wedstrijd van FC Volendam zat het niet mee. FC Eindhoven maakte in de 93ste minuut tegen de verhouding in de gelijkmaker. Alle 5 de wedtips versloegen wel de 'closing odds', dit betekent dat het dus goede weddenschappen waren en we op lange termijn winstgevend zullen zijn. In dit artikel is meer info over dit onderwerp te vinden.

Wedtips tweede speelronde Eerste Divisie

Ook deze speelronde zijn er weer genoeg posities waar 'value' te vinden is. We zetten de wedtips voor de tweede speelronde van de Eerste Divisie op een rijtje.

Wedtip: FC Emmen - 1.0 Asian Handicap @ 1.94 op William Hill – 2 units: Voor de eerste wedtip komen we uit bij FC Emmen. Vrijdagavond spelen zij tegen FC Eindhoven. Emmen is de grootste favoriet voor het kampioenschap terwijl FC Eindhoven een van de kandidaten is om op de laatste plek te eindigen. FC Emmen verspeelde vorige week uit tegen Telstar punten en zal erop gebrand zijn om morgen wel de volle mep te pakken. Het niveauverschil is hier heel groot, Emmen pakt normaal gesproken redelijk eenvoudig de winst.

Wil je meer uitleg over Asian Handicaps? In onderstaande video wordt alles duidelijk uitgelegd. 

Wedtip: Roda JC wint @ 1.80 op Bwin – 2 units: Voor de volgende wedtip in de Eerste Divisie reizen we af naar het Zuiden, Roda - Excelsior staat op het programma. Roda won vorige week overtuigend uit bij titelkandidaat de Graafschap, het werd 0-3. Excelsior stelde thuis teleur tegen TOP Oss en verloor met 0-1. Het gemis van scorend vermogen werd pijnlijk duidelijk bij de Rotterdammers. Roda lijkt op dit moment de betere ploeg en verder in de ontwikkeling. 

Wedtip: VVV Venlo draw no bet @ 1.83 op Betsson – 2 units: TOP Oss speelt morgen thuis tegen VVV. Oss won zoals gezegd van Excelsior, VVV speelde 2-2 tegen NAC. Het spel van VVV was goed, en daarmee is het een ploeg als Oss normaal gesproken de baas. Kijkend naar de twee selecties is VVV duidelijk de betere. De prijs lijkt hier dan ook te hoog te staan.

Wedtip: Volendam - ADO: Both teams to score & over 2.5 goals @ 1.84 op Unibet – 2 units: De laatste wedtip van deze voorbeschouwing op de Eerste Divisie. Allebei de teams beschikken over behoorlijk wat scorend vermogen. Volendam met spits Mühren, ADO met spits Verheydt. Beide spelers zijn eigenlijk een garantie voor goals. Ook oogden beide defensies kwetsbaar in hun vorige wedstrijden. Volendam kreeg 2 goals om de oren van een zwak FC Eindhoven (en scoorde er ook 2), ADO hield de nul tegen Jong Ajax maar kwam een aantal keer zeer goed weg (en scoorde zelf 2 keer). Dit belooft een doelpuntrijke wedstrijd te worden. 

In onze Facebook groep vind je nog meer wedtips uit de Eerste Divisie en andere competities. Word snel lid en profiteer van de gratis wedtips!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross