Wedtips Dortmund – Ajax

Woensdag treedt Ajax voor de 2e keer aan tegen Dortmund. De eerste wedstrijd in Amsterdam werd overtuigend met 4-0 gewonnen. De discussie is sindsdien aardig opgelopen in Nederland. Van Hooijdonk durfde de uitspraak het weekend erop aan: hij acht dit Ajax in staat om de finale van de Champions League te halen.

Velen antwoorden hier op door hem als gek te verklaren. Dat de overtuigende 4-0 zege van Ajax wat heeft losgemaakt bij de mensen is een feit. woensdag avond gaat blijken of dit incidenteel was of behoort Ajax nu echt tot de Europese (sub)top?

Vooraleer we overgaan naar de wedtips, willen we je nog even herinneren aan de 100 euro free bet die jij kan krijgen. Registreer je via onderstaande link, speel in totaal voor 100 euro en dan krijg jij een 100 euro free bet. Goede deal!

Wat zijn de wedtips?

Wedtip: Dortmund under 1,5 goals @1.72 op Bet365 – 2 units:

De hoofdreden achter deze tip is het gemis van topspits Haaland aan de kant van de Duitsers. Haaland is degene die Dortmund normaliter voorziet van goals, met zijn snelheid, kracht en uitstekende afronding.

Verder heeft Ajax sinds 7 augustus al niet 2 keer of vaker hoeven incasseren in een wedstrijd. Pasveer lijkt zich de laatste weken ontpopt te hebben tot een waardige Ajax keeper, terwijl Martinez en Timber een steeds beter ingespeeld duo vormen. In de Eredivisie heeft Ajax tot dusver slechts 2(!) goals hoeven incasseren in 11 wedstrijden. In de Champions League hoefde het nog maar 1 goal te incasseren en hield het in de overige 2 wedstrijden ‘de nul’.

De vorige ontmoeting kwam Dortmund helemaal niet tot scoren, terwijl Haaland die wedstrijd nog meedeed. Echter vind ik één goal van de Geel-Zwarten uit Duitsland morgen niet ondenkbaar. Het wordt ditmaal gesteund door het thuispubliek. Als jij wel meer risico wil nemen kan je natuurlijk Dortmund under 0,5 goals spelen aan odds van 4.33.

Wedtip: Ajax over 0,5 goals in de 1e helft @1.80 op bet365 – 2 units:

Ajax wist tot dusver iedere eerste helft in de Champions League te scoren. Sterker nog, 8 van de 11 goals vielen in de eerste helft. De Amsterdammers schieten in de Champions League vaak sterk uit de startblokken. Het leidt vaak tot een vroege goal. Ook verwacht ik dat er woensdag nog meer ruimte zal liggen vanaf het begin dan tijdens de eerste wedstrijd, Ajax weet hier vaak wel raad mee en komt dan vaak tot de nodige kansen.

Wedtip: Thorgan Hazard over 1,5 shots @ 1.85 op Unibet en Betcity – 2 units:

Hazard wordt in de vermoedelijke opstelling in de basis verwacht als spits. In de beker vorige week viel hij als spits in in de 71e minuut en kwam hij tot 2 schoten. Ook afgelopen weekend tegen Köln speelde hij als spits en kwam in 58 minuten toen tot 1 schot. Echter zakte Dortmund na de voorsprong wat in en kwam het als team zelf maar tot 8 schoten.

Tegen Ajax viel Hazard in de 53e minuut in en ging hij rond Haaland voorin rondzwerven. Dit resulteerde uiteindelijk tot 2 schoten, terwijl hij dus niet eens een volledige helft meespeelde. Ik verwacht dat Hazard morgen wel tot 2 schoten zal komen, mits hij als spits start. Het is dus handig om de opstelling af te wachten voor het plaatsten van deze weddenschap.

Wedtip: Tadic under 1,5 shot @1.85 op Unibet en Betcity – 2 units

: Nog een player tip omtrent de schoten. Tadic speelde alle drie de wedstrijden in de Champions League 90 minuten voor Ajax. Tegen Dortmund kwam hij tot 1 schot van de 18. Tegen Besiktas had hij er drie van de 22 en tegen Sporting had hij er 1 van de 13.

Tadic is sinds de komst van Haller zich meer gaan focussen op de voorzetten en Antony is de flankspeler die juist veelal naar binnen trekt om vervolgens de keeper in de lange hoek proberen te ‘verassen’. Berghuis doet dit ook geregeld vanaf de 10 positie. Hierdoor is Tadic met zijn voorzet een belangrijke aangever geworden van Haller.

Ook verwacht ik van Ajax minder schoten dan afgelopen keren, evenals de bookmakers. Betcity en Unibet verwachten ongeveer 13 schoten van Ajax, wat in mijn ogen een reële lijn is. Mocht Ajax dit halen, verwacht ik niet dat deze schoten per se van Tadic komen. De eerste wedstrijden van Ajax in de Champions League tonen dit dan ook aan.

Op zoek naar meer wedtips voor de Champions League of andere competities? In onze Facebook community of op ons Telegram kanaal vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis geen enkele wedtip.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross