Wedtips Champions League woensdag 20 oktober

Na een zeer doelpuntrijke avond, met maar liefst 35 goals in de Champions League gisteren staat ons alweer een mooie voetbalavond te wachten! Helaas zonder Belgische of Nederlandse ploegen en op papier ietwat mindere affiches. Toch staan er vooral in groep G spannende potjes op het programma. Ik heb weer de nodige interessante wedtips opgezocht.

Nabeschouwing wedtips gisteren

Gisteren was een dag waar ongeveer quitte werd gedraaid. Benzema scoorde in de laatste minuten, wat een mooie meevaller was. De player picks met de schoten van Lang en Reus vielen echter aardig tegen, wat een totaal van -0.38 units opleverde.

Resultatenchampionsleague19Oktober

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1: -4.3 units           
Week 2: +4.76 units       
Week 3: -1.6 units           
Week 4: -0.42 units
Week 5: -3.27 units
Week 6: +0.66 units
Week 6 EL + CL: +6.73 units
Week 7: +5.34 units
Week 8: +7.93 units
Week 9, CL avond 1: -0.38 units

Totaal: +15.45 units

Wedtips Champions League

Wedtip: Benfica – Bayern Munchen: Bayern Munchen -1,5 Asian Handicap @2.07 op Unibet en Betcity – 2 units:

Bayern is in topvorm, het staat na 2 wedstrijden in deze poule op 6 punten met een doelsaldo van 8-0. Het won met 0-3 bij Barca, terwijl het thuis Kyiv met 5-0 makkelijk opzij wist te zetten. Afgelopen weekend werd er tegen subtopper Bayern Leverkusen knap met 1-5 gewonnen. Ook in de Bundesliga zijn de cijfers van Bayern heel goed met een doelsaldo van 29-8.

Benfica doet het prima in eigen land, maar de tegenstanders die het daar treft zijn toch even van een ander kaliber dan Bayern wat morgen op bezoek komt. Ondanks dat het met 3-0 won van Barcelona, schat ik Bayern een stuk hoger in. Bayern zal deze wedstrijd ‘gewoon’ willen winnen, om zo snel mogelijk door te zijn (wellicht als nummer 1) naar de volgende ronde.

Wedtip: Young Boys – Villarreal: Danjuma over 2,5 shots @2.40 op Unibet en Betcity – 1 unit:

Danjuma is de laatste weken in vorm bij Villarreal en laat zich echt zien. Na zijn debuut en goede wedstrijden die hij voor het Nederlands elftal wist te spelen, was van Gaal lovend over hem. Ik verwacht dat hij deze goede vorm door wil zetten in de mooiste en grootste competitie van Europa.

In de Champions League kwam Danjuma uit bij Manchester United tot maar liefst 4 schoten. Thuis tegen Atalanta kwam hij als invaller binnen de lijnen na 60 minuten. Hij wist te scoren en tot 1 schot te komen. Ik verwacht hem in de basis voor minimaal een uur (met een grote kans op een hele wedstrijd). In deze tijd zou hij zeker tot 3 schoten kunnen komen.

Als je liever de schoten op goal speelt, zijn minstens 2 schoten op doel @2.75 ook zeker 1 unit waard. Tegen United (uit) behaalde hij deze lijn al en tegen Atalanta liet hij zien zeer doelgericht te zijn.

Wedtip: Barcelona – Kyiv: A. Fati scoort @2.45 bij Toto – 1 unit:

Fati is sinds zijn terugkeer van een lange blessure meteen belangrijk voor Barca. De laatste 4 wedstrijden wist hij in 2 wedstrijden het net te vinden. Er worden ongeveer 3 goals van Barcelona verwacht en onder andere Unibet en Betcity zitten met odds van 2.04 een stuk lager en in mijn ogen reëler.

Trainer Koeman was afgelopen weekend in zijn interview lovend over de ‘tandem’ tussen Fati en Depay. Beide spelers voelen elkaar goed aan, wat resulteerde in een goal van Fati met assist van Depay. Ook de Spaanse media was lovend over Fati. Ook heeft Fabrizio Romano de contractverlening van Fati aangekondigd op zijn sociale media. Dit zal voor Fati een mooi moment zijn om de club wat terug te geven met een doelpunt.

Wedtip: Red Bull Salzburg – VFL Wolfsburg: Over 4,5 kaarten @1.89 op Bingoal – 3 units en over 5,5 kaarten @2.90 op Bingoal – 1 unit:

Helaas is deze tip enkel speelbaar voor Belgen, maar door de scheidsrechter die deze wedstrijd fluit vind ik deze zeker het tippen waard. Orsato fluit deze wedstrijd. Hij is een zeer strenge Italiaan die dit seizoen gemiddeld 7 kaarten geeft per wedstrijd. Hij floot onder andere de wedstrijd tussen Benfica en Barcelona dit seizoen en daar gaf hij maar liefst 10 kaarten. Ook zijn de wedstrijden van beide ploegen in deze poule aardig kaartenrijk:

  • RB Salzburg – Lille: 7 kaarten

  • Sevilla – RB Salzburg: 11 kaarten

  • Wolfsburg – Sevilla: 11 kaarten

  • Lille – Wolfsburg: 9 kaarten

Beide ploegen zien tot dusver zeer veel kaarten in hun CL wedstrijden. verder zijn de belangen van deze wedstrijd hoog en is de scheidsrechter streng. Alle ingrediënten voor een wedstrijd met veel kaarten dus! Verdeel je units goed, zodat er met 5 kaarten al winst wordt gemaakt.

Wedtip: Manchester United – Atalanta: Beide teams scoren & over 2,5 goals @1.75 op Unibet en Betcity – 2 units:

Deze weddenschap is te spelen via de optie betbuilder. United heeft met Ronaldo, Fernandes en vermoedelijk Rashford terug in de basis enorm veel aanvallende impulsen. Vooral de terugkeer van Rashford, wat extra diepgang en snelheid biedt is gewenst.

Atalanta mist de nodige verdedigers zal het lastig hebben met deze aanval. Echter is United achterin zeer kwetsbaar, het mist Varane maar incasseerde überhaupt in 10 van haar laatste 11 wedstrijden een doelpunt. Atalanta is een aanvallende ploeg, met voetbal dat vaak garant staat voor goals en spektakel. Het wist in 11 van haar laatste 12 wedstrijden te scoren.

Bij United was deze wedtip in beide eerdere wedstrijden dit Champions League seizoen winnend. Bij Atalanta in 1 van de 2. Ik verwacht een open wedstrijd met aanvallend sterke ploegen, wat minstens zal leiden tot een doelpunt van beide elftalen en uiteindelijk wel 3+ goals.

Op zoek naar andere wedtips voor de Champions League of andere competities? In onze Facebook community of Telegram kanaal vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross