Wedtips Champions League dinsdag 19 oktober

Nabeschouwing wedtips La Liga en Premier League

Ja ja, een unicum! Alle wedtips die gegeven werden in de voorbeschouwing op Engeland en Spanje afgelopen weekend waren juist. Norwich wordt een zeer interessante ploeg om in de gaten te houden de komende weken als het gaat om teamshots, ze behaalden er maar liefst 15. De lijn ligt daar duidelijk een stuk te laag steeds.

De wedstrijd van Norwich maakte ook duidelijk dat Bankes een absolute kaartentrekker is voor Engelse begrippen, maar liefst 8 kaarten. Al met al hebben deze tips een winst opgeleverd van 7,93 units.

Resultaatwedtipspremierleauelaliga15 17Oktober

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1: -4.3 units           
Week 2: +4.76 units       
Week 3: -1.6 units           
Week 4: -0.42 units
Week 5: -3.27 units
Week 6: +0.66 units
Week 6 EL + CL: +6.73 units
Week 7: +5.34 units
Week 8: +7.93 units 

Totaal: +15.83 units

Wedtips Champions League

Dan nu waarvoor je waarschijnlijk op deze link hebt geklikt: wedtips. Er staan weer enkele mooie wedstrijden op het programma in de grootste competitie ter wereld. Op voorhand lijkt vooral groep B interessant.

Wedtip: Club Brugge – Manchester City: Noa Lang over 1,5 schoten @1.85 op Unibet en Betcity – 2 units:

Noano gaf voor de loting al aan dat hij het liefst zo zwaar mogelijk wilde loten. ‘Een poule met PSG, City en Ajax’. Twee van de drie ploegen heeft hij gekregen en vanavond mag hij het tegen de grootmacht uit Engeland laten zien. Ik verwacht dan ook dat juist hij het vanavond wil laten zien.

Tegen de grootmacht uit Frankrijk kwam hij maar liefst tot 6 schoten (van de 16). Ondanks dat City een stuk minder schoten tegen krijgt dan PSG, verwacht ik dat de Belgen met het publiek erachter toch aardig aanvallend zullen voetballen. Door de bookies worden er ongeveer 8 schoten van Brugge verwacht. Mocht dit aantal gehaald worden zouden er zeker 2 van Lang kunnen en moeten zijn. Hij is dé smaakmaker voorin en gaf in zijn tijd bij Ajax al aan dat hij zich tijdens dit soort grote wedstrijden juist op z’n best voelt.

Wedtip: Paris Saint-Germain – RB Leipzig: Paris SG -1 Asian handicap @1.86 op Unibet en Betcity – 2 units:

Ten eerste: weet je niet precies wat de Aziatische handicap inhoudt: in dit artikel wordt het je uitgelegd door Betman zelf.

Ik verwacht dat PSG morgen voor eigen publiek haar aanhang wil verassen. Dit zijn toch de wedstrijden waarvoor Messi naar Frankrijk is gehaald en waar de sterren het voorin moeten laten zien. Al moeten we er rekening mee houden dat dat Neymar niet helemaal zeker is van een basisplaats. De vorige thuiswedstrijd in de Champions League eindigde in een 2-0 overwinning tegen de grote concurrent uit de poule, City. Door het gelijke spel van de ploeg uit Parijs bij Brugge, is het winnen van deze wedstrijd eigenlijk een ‘must’.

Nog een belangrijke reden achter deze tip is de ongekend matige vorm van Leipzig. Van de laatste 9 wedstrijden won het er slechts 2. Bij City werd met maar liefst 6-3 verloren, terwijl Brugge in Duitsland wist te verassen en 1-2 won.

Wedtip: Ajax – Borussia Dortmund: Marco Reus over 0,5 shots on target @2.40 op Unibet en Betcity – 1 unit:

Een wedtip voor de Nederlandse wedstrijd kan natuurlijk niet ontbreken, echter is het er wel 1 waarvan je hoopt dat die niet in het netje rolt 😉. Reus schoot tegen zowel Sporting Portugal als Besiktas 2 keer op goal. Afgelopen weekend tegen Mainz wist hij te scoren, wat dus automatisch een schot op goal leverde.

Reus neemt aardig wat vrije trappen bij Dortmund en is vrij gevaarlijk met zijn afstandsschoten. De Duitsers weten ook: Pasveer staat op goal. Hij is bij Ajax verre van zijn vorm die hij bij Vitesse had en maakte uit bij Sporting al een aardige blunder. Reus zal dit weten en de keeper proberen te testen. Odds van 2.40 voor slechts 1 schot op goal van deze aanvallende middenvelder / hangende rechtsbuiten lijkt sowieso iets te hoog te zijn.

Wedtip: Porto – AC Milan: meer dan 4,5 kaarten @1.85 op Bingoal (helaas enkel voor Belgen) – 2 unit:

Deze tip is voor Nederlanders niet te spelen omdat wedden op kaarten bij wet verboden is. Ten eerste, 2 units aangezien Brych fluit. Bij Brych is het vaak alles of niets. Hij floot de vorige ronde Atalanta – Young Boys, waar hij 2 kaarten gaf. Hij floot echter ook de wedstrijd tussen Benfica en PSV waar hij tot 6 kaarten kwam.

Ik verwacht hier een beladen wedstrijd. Het is een enorm belangrijke wedstrijd voor plek 3, wat kwalificatie voor de Europa League oplevert. Ook heeft de winnaar hier nog een goede kans op plek 2. Beide ploegen zagen in de wedstrijd tegen Liverpool weinig kaarten: 0 en 3. Ik denk dat daar de ‘kansen’ op een overwinning voor hebben gezorgd, omdat Liverpool in deze vorm simpelweg te goed is. Tegen Atletico ging het er bij beide ploegen echter hard aan toe: bij Milan – Atletico vielen 8 kaarten. Porto deed hier nog een aardig schepje bovenop: 11 kaarten. Porto zag in 7 van haar laatste 9 wedstrijden überhaupt minstens 5 kaarten.

Wedtip: Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Benzema scoort @1.92 op Unibet en Betciy – 1 unit:

Real zal haar treurige nederlaag tegen Sheriff recht willen zetten. Überhaupt zal het deze wedstrijd willen winnen om met een goed gevoel de Clasico komend weekend in te gaan. Benzema is de man in topvorm. In 7 van zijn laatste 9 wedstrijden wist hij een goal te maken. Odds van 1.92 voor de Fransman lijken dan ook te hoog, Toto zit met 1.67 dan ook een stuk lager. Benzema neemt ook nog eens de penalty’s, wat met zulke weddenschappen altijd extra mooi meegenomen is.

Op zoek naar andere wedtips voor de Champions League of andere competities? In onze Facebook community of Telegram kanaal vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross