Wedtips Boxing day Premier League

Nabeschouwing wedtips vorige week

De wedtips van de doordeweekse toppers in La Liga zijn goed uitgevallen. 2 van de 3 weddenschappen werden gewonnen. De andere kregen we onze inleg terug.

Ondanks dat Sevilla op een voorsprong kwam, wist ze het niet over de streep te trekken. Bij Real Madrid waren er precies 9 schoten op doel. Terwijl bij de andere topploeg uit Madrid wist te scoren, maar gelukkig ook incasseerde. Uiteindelijk heeft dit een winst opgeleverd van 2,16 units.

Wedtipslaligasevillavsbarcelona

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 20: +10.31 units
Week 21: +2.16 units

Totaal: +12.47 units.

Wedtips Boxing Day

Ten eerste allemaal fijne dagen gewenst! Door de Corona gevallen zijn er 3 wedstrijden afgelast in Engeland. Echter zijn er nog wel ‘gewoon’ 7 wedstrijden die gespeeld gaan worden. Hierbij enkele interessante wedtips.

Wedtip: Aston Villa – Chelsea: Aston Villa of gelijk (1X) @2.23 op Unibet en Betcity – 1 unit:

Chelsea is het de laatste weken aardig kwijt geraakt. Door vele blessures en een mindere vorm waarin het verkeert, heeft het in de Premier League maar 1 van de laatste 4 wedstrijden gewonnen. Tussendoor werd er tegen Zenit teleurstellend 3-3 gespeeld, waardoor het 2e eindigde in de Champions League.

Aston Villa doet het sinds het aanstellen van Gerrard zeer goed. Het won 4 van de 6 wedstrijden sinds het aanstellen van deze nieuwe coach. Tegen Liverpool en Manchester City verloor het met 1-0 en 2-1, resultaten die aangeven dat het tegen deze toppers toch goed mee kan doen. Ook zal Gerrard met zijn Liverpool hart er alles aan doen om Chelsea punten af te snoepen. Ik verwacht een helse avond in Birmingham voor Chelsea.

Wedtip: Tottenham – Crystal Palace: Tottenham wint @1.71 op Bingoal – 2 units:

De vorige wedstrijd van Tottenham werd duidelijk dat het spel onder Conte verbeterd is. Tegen Liverpool werd het 2-2 en creëerde de ploeg enorm veel kansen. 3 dagen geleden werd er ook nog eens met 2-1 gewonnen van subtopper West Ham. Maar in de Premier League won het wel eenvoudig van Norwich en Brentford, thuis.

Palace doet het de laatste weken wat minder. Van de laatste 5 wedstrijden werden er 3 verloren. Ik verwacht dat Tottenham hier haar goede vorm doorzet en met vertrouwen aan de wedstrijd zal beginnen. Het kwaliteitsverschil tussenbeide ploegen is in mijn ogen groter dan odds van 1.71 doen vermoeden.

Wedtip: Newcastle Unted – Manchester United: Manchester United wint en scoort maximaal 3 goals @1.87 op Unibet, Betcity en Jacs – 1 unit:

Onderstaand is ter verduidelijking even een screenshot van de bet toegevoegd. Manchester is de laatste wedstrijden in prima vorm. Het won van Norwich, Palace en Arsenal. Al deze overwinningen wist de ploeg maximaal 3 goals te maken. Tegen Arsenal 3, Palace 1 en ook tegen Norwich werd met 1 goal de minimale overwinning bereikt. Ik verwacht dat de ploeg hier al tevreden is met een overwinning, en deze ook redelijk makkelijk zal behalen. Echter zie ik de ploeg niet 4+ doelpunten maken.

Newcastlevsmanchester

Wedtip: Norwich City – Arsenal: Arsenal -1,5 Asian Handicap @2.12 op Betcity en Unibet -  unit:

Om deze weddenschap winnend te maken, dient Arsenal met minstens 2 doelpunten verschil te winnen. Arsenal verkeert in bloedvorm. De laatste wedstrijden in de competitie boekte het zeer goede resultaten. Er werd met 1-4 gewonnen bij Leeds. West Ham United werd met 2-0 eenvoudig opzij gezet, maar ook tegen Southampton won het met minstens 2 goals verschil: 3-0.

Norwich doet het wat minder. Het verloor de laatste 3 wedstrijden op rij, onder andere met 3-0 van Tottenham. Maar ook Aston Villa wist bij Norwich met 0-2 te winnen. De andere topploegen boekten dit seizoen ook ruime overwinningen op Norwich. Liverpool won 0-3. Manchester City won maar liefst met 5-0 en Chelsea met 7-0. Ik verwacht dat Arsenal in deze vorm veel te goed is voor Norwich en met minstens 2 doelpunten verschil gaat winnen.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross