Wedtips België vs Portugal

De Belgen nemen het zondagavond op tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo. Voor beide ploegen zal dit een zeer interessante wedstrijd zijn. Op basis van de selectiewaarde zijn de Portugezen alvast favoriet, maar wat denken de bookmakers?

Kwalificatie groepsfase

België mocht het in haar groep opnemen tegen Finland, Denemarken en Rusland. Zoals verwacht pakten de ‘Red Devils’  9 op 9. Desondanks het behaalde maxima lieten ze toch geen superieure indruk na. Zeker de eerste helften tegen Finland en Denemarken waren niet goed. Tegen Portugal zullen de Belgen top moeten zijn.

België won al sinds 1989 niet meer van de Portugezen, die als derde eindigde in de groep des doods. Portugal won in de eerste wedstrijd met 0-3 van Hongarije nadat ze 70 minuten enorm veel moeite hadden met de Hongaren. In de tweede wedstrijd tegen Duitsland verloren ze verdiend met 2-4 van Duitsland. In de laatste wedstrijd speelden ze op de valreep 2-2 gelijk tegen wereldkampioen Frankrijk.

Wedtips België – Portugal

Over 1,5 keer buitenspel België @ 1,72 op Unibet: België stond tegen zowel Finland als Denemarken 2 keer buitenspel. Tegen Rusland 0 keer. Ik verwacht dat België hier 1 of meer keer buitenspel zal staan. Tegen ploegen waar ze moeite tegen hebben, hebben ze sneller de neiging hebben om buitenspel te staan.

Over 2,5 doelpunten @ 2,16 op Betsson/Unibet: Beide ploegen vinden vlot de weg naar het doel. Zowel in de wedstrijden van Portugal als België vielen er in elke groepswedstrijd meer dan 2,5 doelpunten.

Draw no bet – België @1,74 op Betsson: Desondanks dat Portugal een hogere selectiewaarde heeft, zijn de Belgen volgens de bookies toch favoriet. Alsook is België mijn favoriet om door te stoten. Twee factoren zijn voor mij hier doorslaggevend.

De algoritmes waar bookmakers hun odds op baseren houden in mindere mate rekening met de gekregen rust, etc. Aangezien België 2 dagen extra rust heeft gekregen dan de Portugezen, genieten ze toch van een aanzienlijk voordeel tegenover Portugal. In de wedstrijd tegen Duitsland verloor Portugal met 2-4. Opvallend was in die wedstrijd dat Joachim Löw met een 3-4-3 – opstelling speelde. Dezelfde formatie waar België elke match in optreedt. We kunnen dus stellen dat Portugal al enige moeite heeft gehad met deze opstelling.

Over 1,5 schoten op doel – Romelu Lukaku @2,40 op Unibet: Lukaku is in topvorm. Op de persconferentie gaf hij al eerder deze week aan dat hij onderdeel uitmaakt van de wereldspitsen (Benzema, Lewandowski, Messi, etc). Het spreekt voor zich dat ‘Big Rom’ boordevol vertrouwen zit.  Tegen zowel Finland als Rusland schoot Lukaku 2x binnen het kader.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross