Wedtips 21 - 22 december La Liga

Nabeschouwing wedtips afgelopen weekend

Afgelopen weekend is er een verlies gedraaid van 0.98 units. In mijn ogen met ietwat pech en door wat rare beslissingen van de scheidsrechter bij Tottenham – Liverpool. Ook trainer Klopp van Liverpool vond dit. Liverpool kwam op een 1-2 voorsprong laat in de wedstrijd. Odds van 3.15 leken hiermee binnen te vallen. Enkele minuten later maakte Son echter 2-2.

Leeds had tegen Arsenal vrij weinig in te brengen en kwam tot 9 schoten, 4 tekort. De wedtips omtrent Chelsea en Barcelona waren wel, vrij makkelijk, binnen.

Resultatenwedtipsfliptip

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 19: +11.29 units
Week 20: -0.98 units
Totaal: +10.31 units.

Wedtips La Liga

De komende 2 dagen staan er enkele interessante topwedstrijden op het programma in Spanje. Sevilla ontvangt dinsdagavond Barcelona. Terwijl beide ploegen uit Madrid op papier lastige uitwedstrijden in het vizier hebben. Hierbij enkele wedtips omtrent deze wedstrijden.

Wedtip: Sevilla – Barcelona: Sevilla Draw No Bet @1.76 bij Toto – 3 units:

Voor Belgen zijn deze aan odds van 1.73 te spelen bij Bingoal. Veel lager dan odds van 1.73 zou ik niet aanraden.

Sevilla heeft na 17 wedstrijden maar liefst 10 punten meer dan Barcelona. Thuis behaalde Sevilla bijna een maximale score: 22 uit de mogelijke 24 punten werden behaald. Barcelona doet het uit dramatisch. Slechts 1 van de 7 gespeelde uitwedstrijden werd er gewonnen. In 7 uitwedstrijden, kwam het tot slechts 7 punten.

Sevilla is hier duidelijk de ploeg in vorm. In La Liga heeft het 3 wedstrijden op rij gewonnen en dat was niet tegen de minste tegenstanders. Villarreal (1-0), Athletic Club (0-1) en Atletico Madrid (2-1) werden opzij gezet. In de toppers lijkt het dus meer dan prima te presteren.

Barcelona behaalde afgelopen weekend voor het eerst in 3 wedstrijden weer eens een overwinning. Dit ging echter zeer moeizaam: 3-2 in de 85e minuut tegen de nummer 19. Het elftal draait (nog steeds) voor geen meter en kent veel blessuregevallen. Spelers als Pedri, Fati en Memphis worden enorm gemist. Als dan een ‘topspeler’ als Frenkie ook nog eens volledig uit vorm is, lijkt een overwinning in Sevilla een enorm lastige opgave te worden.

Met de Draw No Bet beperken we het risico ietwat. Bij een gelijkspel krijgen we namelijk onze inleg terug. Voor meer risico kan je echter ook ‘gewoon’ Sevilla spelen aan odds van 2.40+.

Wedtip: Athletic Club – Real Madrid: Meer dan 8,5 schoten op doel @2.00 bij Unibet en Betcity – 1 unit:

Real Madrid is met gemiddeld 6.4 schoten op doel per wedstrijd de ploeg die het vaakst op doel schiet in Spanje. In uitwedstrijden is dit gemiddeld 6.3 keer.

Bilbao schiet gemiddeld 3.9 keer op doel per wedstrijd. Dit aantal ligt in thuiswedstrijden bijna 1 hoger: 4.8. 1 december werd deze wedstrijd nog gespeeld tussen beide ploegen. Toen kwamen ze tot 9 schoten op doel. De H2H nader bekeken is dit sowieso een weddenschap die vaker wel valt dan niet. Van de laatste 9 ontmoetingen tussen beide elftallen was deze weddenschap 6 keer winnend. Odds van 2.00 lijken met deze statistieken te hoog.

Wedtip: Granada – Atletico Madrid: Beide teams scoren @2.16 bij Toto – 1 unit:

Voor Belgen is deze te spelen aan odds van 2.10 bij Bingoal.

Atletico Madrid staat normaliter bekend om haar defensieve zekerheid. Dat is dit seizoen compleet anders. In 17 wedstrijden incasseerde het al 20 goals. Hiervan waren er 14 in (9) uitwedstrijden. In uitwedstrijden van Atletico wisten beide elftallen in 77,8% tot scoren te komen.

Granada heeft na 8 gespeelde thuiswedstrijden een doelsaldo van 13:13. In 87,5% (7 van de 8) van Granada haar thuiswedstrijden wisten beide elftallen te scoren. De laatste 2 ontmoetingen tussen beide elftallen die in het Estadio Nuevo Los Carmenes plaatsvonden, eindigde beide in BTTS. Odds van 2.16 zijn hier te hoog.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross