| Club YLA - Standard Femina

Verloren
27 Mar, 2022 om 14:00
Competitie
Super League Women
Wedtip
Club YLA wint
Odds
2.65
Units
1 (0.2%)

Het gaat hier om een kleine bet van 1 unit omwille van extra sportieve redenen. De vrouwen van blauw-zwart, beter gekend als Club YLA, vieren hun tweejarig bestaan in de thuismatch tegen Standard Femina. Club Brugge maakt al bijna een maand reclame voor deze wedstrijd. Zo heeft elke fan van de mannenploeg een mail gekregen om deze topper in de Super League gratis bij te wonen en ook op de socials van spelers als Vanaken, Mata en Rits werd er promotie gevoerd om massaal naar The NEST af te zakken.

Op sportief vlak zijn Club YLA en Standard Femina in principe aan elkaar gewaagd, al is het een feit dat de vrouwenploeg van Club Brugge de laatste vier wedstrijden erg matig presteert. Anderzijds verloor Standard Femina vorige week nog met 3-0 van Genk, de op papier zwakste ploeg van Play-off I.

Voor zowel Club YLA als Standard Femina is de eerste plaats al gaan vliegen. Bij de Rouches lijken ze zich voor een prijs dan ook eerder te focussen op de bekerfinale tegen Anderlecht. Club YLA kan zijn Play-off I campagne extra glans geven door aan het langste eind te trekken tijdens deze meest gemediatiseerde match van het seizoen. Aan motivatie en steun van de fans zal er alleszins geen gebrek zijn. Odds van 2,65 op Club YLA lijken me in een 50/50 match te hoog. Alle concurrerende bookies zitten bovendien lager met hun quoteringen voor een driepunter van de thuisploeg.

Boosted odds & promoties

Alle
Voorwaarden

Wedtips en sportweddenschappen statistieken

bwin

Aantal tips236Win rate56.78%Rendement14,17%Units winst91.25

Voetbal

Aantal tips9797Win rate43.88%Rendement10,61%Units winst2024.74

The Stig

Aantal tips256Win rate44.14%Rendement18.19%Units winst85.66
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross