Wedtip op de clash tussen Antwerp en Anderlecht

Wedstrijd: Royal Antwerp – RSC Anderlecht
Datum: 5/04/2021 om 18:15
Tip: Draw no bet Anderlecht @1,82 op Unibet

Zowel Anderlecht als Antwerp hebben zich nog niet kunnen plaatsen voor Play-Off 1. Als Antwerp verliest dan staat PO1 op een helling, verliest Anderlecht dan heeft Kompany een groot probleem. Een soort finale dus, daar op de Bosuil.

Royal Antwerp

Na de prestige zege op Club Brugge spreekt het voor zich dat de The Great Gold in een goede flow zit. Desondanks die goede flow was er deze week heel wat commotie rondom Francky Vercauteren. Zo gaven verschillende bronnen aan dat Vercauteren niet goed ligt in de spelersgroep. Vele spelers zouden niet aanvaarden dat hij Lamkel Zé terug in de ploeg heeft geaccepteerd én dat hij veel te defensief speelt, is die flow dan zo goed?

Anderlecht zal toch een ander liedje worden dan Club Brugge. Beide ploegen spelen in een totale andere stijl. Antwerp is gekend als een fysische tegenstander, terwijl Anderlecht het moet hebben van zijn combinaties.

RSC Anderlecht

Nu de Brusselaars uit de beker liggen is Play-Off 1 een absolute must dit seizoen. PO1 missen zou financieel een catastrofe zijn voor de club van Vincent Kompany. Aangezien Oostende thuis tegen Waasland-Beveren (laatste in de JPL) moet, mogen ze niet verliezen in Antwerpen. Als Oostende wint dan wordt PO1 halen wel héél moeilijk voor Paars-Wit, zeker als je weet dat ze volgende week de clash tegen aartsrivaal Club Brugge op het programma hebben staan.

Dat Anderlecht een moeilijk te voorspellen ploeg is twijfelt niemand aan. De ene week gaan ze gaan winnen in Genk en de andere week kunnen ze niet winnen op verplaatsing in Cercle Brugge. Desondanks de wisselvallige resultaten dit seizoen presteert Anderlecht niet slecht in de toppers. Zo wisten ze maar één keer echt te verliezen en dit was niet toevallig in Club Brugge, een 3-0 pandoering. Winnen wordt dus een aartsmoeilijke opdracht voor The Great Old.

Conclusie

Dat deze wedstrijd een tactisch plaatje wordt, twijfelt niemand aan. Vercauteren en Kompany kennen elkaar door en door. Beide heren kunnen zich dan ook geen verlies permitteren. De vorige wedstrijd eindigde in een verdiende 1-0 zege voor Anderlecht. Maandag zie ik ze dan ook de volle buit pakken op de Bosuil!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross