Wedtip op Beerschot vs Oostende

Wedstrijd: Beerschot-KV Oostende
Datum: 11/04/21 om 20:45
Tip: Oostende to win @ 2,25 op betFIRST

Dat de plaatsjes voor play-off 1 en 2 duur zijn dit jaar is al langer duidelijk. Zowel Beerschot als Oostende kunnen zich geen gelijkspel of verlies permitteren. Maar wie is het sterkst?


Beerschot

Beerschot begon het seizoen zeer sterk onder ex-trainer Herman Losada. Desondanks hun sterke seizoenbegin hadden de Ratten een terugval onder trainer Will Still. De reguliere competitie zit op 2 speeldagen van het einde en Beerschot moet nog volop strijden om play-off 2 te behalen.

Maar als alles meezit, kunnen ze zich zelfs nog plaatsen voor play-off 1. Met de wedstrijd tegen rechtstreekse concurrent Oostende voor de boeg spreekt het voor zich dat de Ratten enorm gemotiveerd zullen zijn voor deze wedstrijd

KV Oostende

Oostende was dit seizoen zo goed als altijd terug te vinden in de top 4. De laatste weken loopt het toch wat minder bij de mannen van Alexander Blessin. Zo staan ze voorlopig maar op de vijfde plaats. Als de Kustboys zich nog willen plaatsen voor play-off 1 dan moéten ze winnen op het Kiel. Aangezien ze 3 punten moeten goedmaken op Anderlecht, die Club Brugge ontvangen, schieten ze niks op met een gelijkspel.

Beide ploegen gehavend

Beerschot moet het zondag tegen KV Oostende zonder sterkhouders Abdoulie Sanyang en Musashi Suzuki stellen. Het aantal geblesseerde spelers op het Kiel is dus verhoogd naar zes stuks. Zo missen ze ook al Halaimia, Coulibaly, Broadbent en Noubissi. Een stevige aderlating dus voor de troepen van Will Still.

Oostende mist daarentegen ook een aantal spelers. Jäkel en Gueye zijn geschorst door hun rode kaart van vorige week. Jack Hendry en Fashion Sakala zijn ook twijfelachtig maar daar wordt zondag meer duidelijkheid over gegeven of ze wedstrijdfit geraken of niet. Een absolute meevaller is dat Anton Tanghe fit is voor de clash tegen Beerschot. Tanghe is met 28 wedstrijden één van de sterkhouders in de Oostende defensie.

Conclusie

Bookmakers baseren hun odds op algoritmes. Deze algoritmes hebben moeilijkheden om rekening met blessures waardoor ze op deze wedstrijd sneller fouten gaan maken. Desondanks dat beide ploegen wel wat spelers missen, valt het al bij al wel mee bij Oostende. Will Still zal veel meer puzzelwerk hebben en zal spelers moeten opstellen met veel minder kwaliteiten. Ik zie Oostende hier dan ook aan het langste eind trekken aangezien ze hier echt wel met een gelijkspel niks opschieten. Mijn tip: KV Oostende to win!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross