Voorbeschouwing F1 2021: Online wedden op Max Verstappen?

Eind maart staat met de Grand Prix van Bahrein de allereerste Formule 1 Grand Prix van het wereldkampioenschap 2021 op het programma. Na een door Corona gedomineerde Grand Prix-kalender in 2020 staat er terug een volwaardig kampioenschap met maar liefst 23 races tussen maart en medio december.

Wanneer in Sakhir op het Bahrain International Circuit op zondag 28 maart de lichten uit gaan en het wereldkampioenschap 2021 officieel begonnen is, is het 71ste door de FIA georganiseerde wereldkampioenschap Formule 1 een feit. Terug in 1950 werd de allereerste editie van het WK georganiseerd. Dat eerste wereldkampioenschap Formule 1 bestond uit zes Europese Grand Prix en de Indy 500, één van de meest prestigieuze races ter wereld. Het team van Alfa Romeo won ze allemaal en de Italiaan Giuseppi Farina kroonde zichzelf tot de allereerste wereldkampioen Formule 1 ooit.

In de jaren die volgden kreeg Alfa Romeo meer en meer concurrentie van Ferrari. In seizoenen die bestonden uit acht tot tien officiële Grand Prix en een aantal jaarlijkse races die niet voor het kampioenschap meetelde, reed bijna geen enkele coureur alle races. Ster van de jaren ’50 werd Juan Manuel Fangio die door de jaren heen vijf keer de wereldtitel won. Hij won zijn eerste titel in 1951 voor Alfa Romeo en in 1954 en 1955 voor Mercedes. In 1956 stapte Fangio over naar Ferrari waarmee hij in dat jaar en in 1957 kampioen werd. Met 46 jaar is Fangio nog altijd de oudste wereldkampioen in de geschiedenisboeken van de Formule 1. Het was de tijd dat Formule 1-coureurs ook in andere prestigieuze en lange afstandsraces zoals de 24 Uur van Le Mans en de Mille Miglia meereden.

Professioneler, maar onveilig

In de jaren ’60 en ’70 werd de Formule 1 professioneler, maar ook gevaarlijker. Het aantal coureurs dat om het leven kwam tijdens een Grand Prix weekend was schokkend. In 1960 werd de Amerikaan Phil Hill wereldkampioen omdat zijn teamgenoot en kampioenschapsleider Wolfgang von Tripps, een Duitse graaf, in de voorlaatste race van het seizoen verongelukte. In 1970 won de Oostenrijker Jochen Rindt de titel daadwerkelijk postuum. Vier races voor het einde van het seizoen overleed Rindt na een crash in de Italiaanse Grand Prix op het circuit van Monza, maar zijn naaste rivaal, de Belgische coureur Jacky Ickx wist in de volgende races niet genoeg punten te scoren om Rindt van de leidende positie in het kampioenschap te stoten.

In 1976 won de Britse playboy James Hunt de titel nadat zijn grootste concurrent Niki Lauda bijna levend verbrandde tijdens de Duitse Grand Prix op de Nürburgring. In 1982 verongelukte Ferrari-coureur Gilles Villeneuve als één van de laatste coureurs in de Formule 1 op het circuit van het Belgische Zolder.

In de jaren ’80 veranderde er veel in de Formule 1. Veel van de veranderingen zijn te danken aan de Brit Bernie Ecclestone. Ecclestone begon in de Formule 1 als teammanager van het inmiddels niet meer bestaande Brabham team, maar werkte zich op tot commercieel eindverantwoordelijke. Bij Ecclestone draaide alles om geld. Hij besefte dat Formule 1 een product was dat verkocht moest worden. Een product waar er mensen dood gingen verkocht niet goed. Dus maakte Ecclestone de sport veiliger.

Horrorweekend

Lange tijd was de Italiaan Ricardo Paletti de laatste coureur die verongelukte tijdens een Grand Prix. In 1994 ging het op Imola in het weekend van de Grand Prix van San Marino echter verschrikkelijk mis. Zowel de Oostenrijker als de Braziliaanse superster en drievoudig wereldkampioen Ayrton Senna kwamen tijdens een horrorweekend om te leven.

Hun dood wordt gewijd aan de technologische ontwikkeling van de auto’s en motoren. De auto’s gingen simpelweg te snel. In de jaren die volgde werden er technische beperkingen aan het ontwerp van de auto’s gesteld die de sport controleerbaar en veilig hielden.

Moderne Formule 1

In de jaren ’90 keerde Ferrari na meer dan een decennium in het middenveld terug aan de top onder aanvoering van de Michael Schumacher. Eind jaren ’90 moest hij de wereldtitels nog laten aan Jacques Villeneuve, de zoon van de betreurde Gilles, van het Williams team en aan de Fin Mika Hakkinen van McLaren, maar vanaf 2000 staat er vijf seizoenen geen maat op de Duitser in zijn rode raspaard. De vijf wereldtitels tellen op bij de titels in 1994 en 1995 voor het team van Benetton en dat maakt Schumacher een heel lange tijd de meest succesvolle Formule 1-coureur aller tijden.

Na de periode dat Ferrari de sport domineerde brak er binnen enkele jaren door een flinke wijziging van de reglement een periode aan dat het veld door elkaar geschud werd. Middenmoters werden topteams en eens glorieuze topteams vonden zichzelf in het middenveld of zelfs in de achterhoede terug.

Red Bull Racing won met de Duitse coureur Sebastian Vettel vier jaar op rij beide wereldtitels. Vanaf 2014, toen de huidige V6 hybride motorformule werd geïntroduceerd zijn alle prijzen naar Mercedes gegaan. Zeven keer op rij wonnen de Duitsers in de constructeurstitel, zes keer was hun coureur Lewis Hamilton de beste van de rijders en het enige jaar dat hij genoegen moest nemen met de tweede plaats in het kampioenschap, ging toenmalig teamgenoot Nico Rosberg er met de titel vandoor. Hamilton is door de jarenlange voorsprong van Mercedes op de concurrentie Michael Schumacher op de belangrijkste recordlijstjes inmiddels gepasseerd. Met zijn titel in 2020 evenaarde de Brit Schumacher’s record van zeven wereldtitels. In 2021 kan Hamilton met een eventuele achtste wereldtitel opnieuw geschiedenis schrijven.

Ook voor 2021 ligt de favorietenrol weer ontegenzeggelijk bij Mercedes, maar de algehele verwachting van de Formule 1 volgers is dat het gat met Red Bull Racing minder groot is dan voorheen.  

Het seizoen 2021

Het seizoen 2021 begint als gevolg van de tweede golf van de Coronapandemie niet traditioneel in de straten van Melbourne in Australië, maar in de woestijn van Bahrein. Na in het totaal 23 Grand Prix gereden te hebben valt het doek over het seizoen plusminus 766 kilometer verderop in Abu Dhabi. We belichten ter voorbeschouwing op het nieuwe Formule 1-seizoen kort.

Grand Prix van Bahrein

Bahrein is voor de tweede keer in de Formule 1 geschiedenis de plek waar het wereldkampioenschap op gang geschoten wordt. Hoewel de race al sinds 2004 op de kalender staat, blijft er een kritisch geluid te horen over het racen in een land dat het niet zo nauw neemt met de mensenrechten.

Op het circuit is het de laatste jaren Mercedes geweest dat de klok sloeg. In 2017 en 2018 won Sebastian Vettel voor Ferrari, maar in 2014, 2015, 2016, 2019 en 2020 waren de zilveren bolides onfeilbaar. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton won al vier keer in Bahrein.

Grand Prix van Emilia-Romagna

Deze race op het circuit van Imola doet voor de tweede keer dienst als inval-GP. Vorig jaar keerde de Formule 1 voor het eerst sinds 2004 terug op het circuit dat sinds 1994 onlosmakelijk verbonden is met de dood van Ayron Senna. Omdat de Grand Prix van China én de nieuwe race in Vietnam ook dit jaar niet door gaan, keert het circus terug naar Midden Italië voor de tweede editie van de Grand Prix van Emilia Romagna.

Het legendarische Autodromo Enzo é Dino Ferrari, heeft sinds 2004 de nodige wijzigingen onder gaan, maar het is nog steeds een snel circuit, waar de coureurs graag racen. Vorig seizoen toonde Mercedes zich het beste op dit circuit, maar was de afstand met Red Bull en dan vooral de Red Bull van Max Verstappen niet groot. Enkel door panne bij die in Maaseik geboren Nederlander scoorde Mercedes er een dubbelzege.

Grand Prix van Portugal

Wat voor de Grand Prix van Emilia-Romagna geldt, geldt ook voor Grand Prix van Portugal. Na een jarenlange afwezigheid keerde de Formule 1 er in 2020 terug. De race op het circuit van Portimao beviel het F1 management zo goed dat het Portugese circuit ook in 2020 op de kalender staat. De race van 2020 gaat overigens de geschiedenisboeken in als de race waar Lewis Hamilton het record van 91 Grand Prix overwinningen van Michael Schumacher verbeterde.

Mercedes toonde zich in 2020 uiteindelijk superieur in een spectaculaire race. De druppels die bij de start van de race uit de hemel kwamen vallen zorgden voor een sensationele start van beide McLaren-coureurs die brutaal de leiding in de wedstrijd namen. Naar mate het droger werd, kwam Mercedes beter in vorm en behaalden ze ook in de Algarve een dubbelzege.

Grand Prix van Spanje

De Grand Prix van Spanje is ondertussen een traditionele race op de Formule 1 kalender. De race in Barcelona is zelden spectaculair, maar staat bij de Nederlandse autosportfans voor altijd in het geheugen vanwege de editie van 2016 waarin de twee Mercedes-coureurs Hamilton en Rosberg elkaar in de eerste ronde elimineren. Max Verstappen won er zijn allereerste race voor Red Bull Racing, en Nederlands allereerste, Formule 1 race.

In 2020 werd de Spaanse race als zesde race van het ingekorte seizoen verreden. Het raceweekend in Barcelona gold eigenlijk als template voor het hele Formule 1-seizoen. Mercedes 1-2 in de kwalificatie, Max Verstappen die tenminste één Mercedes kan verslaan in de race.

Grand Prix van Monaco

In Monaco vindt jaarlijks het ultieme F1-feest plaats. De glitter en glamour die de Formule 1 sinds jaar en dag uitdraagt komt in het ministaatje tot volle wasdom. Voor elke coureur is het ultiem doel om ooit in Monaco te kunnen winnen. Samen met de Indy 500 en de 24 Uur van Le Mans behoort deze race tot de zogenaamde Triple Crown van de autosport, die drie meest prestigieuze races.

In 2020 werd de Grand Prix van Monaco wordt het eerst sinds 1950 niet verreden. De race staat op de actuele Formule 1 kalender voor zondag 23 mei, maar er zijn ook dit jaar vanwege de ontwikkelingen rondom Covid-19 best wel wat vraagtekens achter de race.

Grand Prix van Azerbeidzjan

In de laatste jaren van de regeerperiode van Bernie Ecclestone werd de Formule 1 kalender uitgebreid met races op locaties waar je niet direct een groot autosportverleden of überhaupt een aansprekende sportgeschiedenis vindt. Azerbeidzjan is zo’n land. Toch levert het stratencircuit in Bakoe ieder jaar een amusante en vaak memorabele race op.

Ook de race in Azerbeidzjan ging vorig jaar vanwege de coronapandemie niet door. Omdat ook in Bakoe enige weken voorbereidingstijd nodig is om het circuit gereed te krijgen voor het raceweekend zal men hier tijdig een definitieve beslissing willen nemen over het wel of niet doorgaan van de Grand Prix.

Grand Prix van Canada

De Grand Prix van Canada is een unieke race, verreden op een semi-stratencircuit op een eiland in een enorme rivier. Meer ingrediënten heb je eigenlijk al niet nodig voor spektakel maar door de aard van de baan, worden er met een regelmaat spectaculaire races verreden onder de rook van Montreal. Befaamd is de Wall of Champions, een betonnen muur waar al menig wereldkampioen gecrasht is bij het opkomen van het rechte stuk. In 2020 ging de Grand Prix van Canada niet door.

Grand Prix van Frankrijk

De Grand Prix van Frankrijk is sinds de race op het circuit van Paul Ricard Le Castellet verreden wordt een van de dieptepunten van de Formule 1-kalender. Voor de fans dan. Er gebeurt eigenlijk nauwelijks iets. Voor de technici en strategen van de teams is het een fantastische race omdat door de generieke eigenschappen van de baan, de race zonder gekke ongelukken puur op tactiek te winnen is. In 2020 ging de Grand Prix van Frankrijk niet door.

Grand Prix van Oostenrijk

De Grand Prix van Oostenrijk keerde enkele seizoenen geleden onder druk van Red Bull terug op de kalender. In 2020 was de race op de Red Bull Ring in juli niet alleen de seizoen opener, maar werd er bovendien twee keer geracet. Een week na de officiële Grand Prix van Oostenrijk werd voor het eerst en hoogstwaarschijnlijk voor het laatst de Grand Prix van Stiermarken, het deelgebied waar de baan is gesitueerd, verreden. Mercedes was in beide races de beste. De eerste race werd gewonnen door Valtteri Bottas, de tweede door Lewis Hamilton.

Grand Prix van Groot-Brittannië

Ook de Grand Prix van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone werd in 2020 twee keer gereden. De tweede race werd verreden onder de noemer 70th Anniversary Grand Prix omdat 2020 het zeventigste wereldkampioenschap van de Formule 1 was.

De eerste race eindigde ter nauwer nood in een overwinning voor Lewis Hamilton. Aan het eind van de race liepen diverse coureurs klapbanden op wat voor het nodige spektakel zorgde. Hamilton had geluk dat nummer twee Verstappen aan het eind van de race een extra pitstop maakte om een aanval op de snelste raceronde te kunnen doen, anders had de Nederlander hem nog voor de finish te grazen genomen.

Een week later was Verstappen de sterkste coureur op tactiek. Red Bull Racing had een gedurfde strategie voor Verstappen uitgedacht en daarmee bleek hij daadwerkelijk in staat om de veel snellere Mercedessen achter zich te houden.

Grand Prix van Hongarije

In 1986 stond de Grand Prix van Hongarije voor het eerst op de Formule 1-kalender. Het was destijds de eerste Grand Prix die achter het ijzeren gordijn georganiseerd werd. De race op de Hungaroring staat in het teken van een heleboel eerste overwinningen.

In 2020 kon niemand verrassen op dit circuit met veel bochten en korte rechte stukken. Mercedes boekte een vrij eenvoudige zege. Na de Grand Prix van Hongarije is de zomervakantie aangebroken en ligt het Formule 1 seizoen verplicht vier weken stil. Tijdens deze periode mag er ook niet gewerkt worden in de fabrieken.

Grand Prix van België

Na zomerstop strijkt de Formule 1 karavaan als eerste neer in de Belgische Ardennen. Op het ultieme rijderscircuit van Spa-Francorchamps is al veel Formule 1 historie geschreven. Denk bijvoorbeeld aan de regenrace van 1998 waar een startcrash er voor zorgde dat het halve veld na de eerste bocht in de muur stond en waar Jordan Grand Prix destijds de eerste overwinning boekte.

In 2020 hoopte Red Bull Racing Mercedes op Spa uit te kunnen dagen, maar Lewis Hamilton was het hele weekend te sterk. Teamgenoot Valtteri Bottas finishte als tweede, voor Max Verstappen.

Grand Prix van Nederland

In mei 2020 had MaxMania haar hoogtepunt moeten krijgen tijdens de eerste Grand Prix van Nederland sinds 1985. Helaas ging ook door dit raceweekend een streep. Daarmee is de rentree van de Grand Prix van Nederland in september 2021 een hoogtepunt op de Grand Prix kalender.

Grand Prix van Italië

De Grand Prix van Italië op het circuit van Monza is een monument op de Grand Prix-kalender. Veel coureurs lieten op het Noord-Italiaanse asfalt het leven, maar daar staan minstens zoveel positief memorabele momenten tegenover. Voor het team van Alpha Tauri is Monza een bijzondere plek. Niet alleen won het team hier in 2008 onder de oude naam Scuderia Toro Rosso haar eerste race, maar in 2020 zorgde Pierre Gasly van het kleine Italiaanse team hier voor dé verrassing van het seizoen door er met de zege vandoor te gaan. 

Grand Prix van Rusland

De Grand Prix van Rusland wordt al jaren met enige tegenzin door de teams verreden. Het circuit in Sochi door het voormalige Olympische dorp van de winterspelen van 2014 zorgt zelden voor spektakel. De enige coureur die zich er als een vis in het water voelt is Valtteri Bottas die de race al drie keer won, zo in 2020.

Grand Prix van Singapore

De Grand Prix onder kunstlicht door de straten van miljoenenstad Singapore is al jaren een favoriet van zowel rijders als fans. Er gebeurt altijd wel iets verrassends in Singapore. In 2018 crashten beide Ferrari’s en Max Verstappen al na enkele honderden meters uit de race.

In 2020 werd de Grand Prix van Singapore niet verreden en ook achter de editie van 2021 staat nog een klein vraagteken. Vanwege de opbouwperiode die nodig is om het circuit klaar te maken voor het raceweekend en de strenge Covid-19 protocollen is het doorgaan van deze race nog geen zekerheidje.

Grand Prix van Japan

De Grand Prix van Japan werd midden jaren ’70 voor het eerst verreden op het circuit van Suzuka en daarmee was het de eerste Grand Prix ooit die werd verreden in Azië. Honda hoopt in 2021, het laatste jaar dat het actief is in de Formule 1 als motorleverancier om in eigen land te kunnen winnen. Suzuka staat ook bekend als de plek van het laatste dodelijke ongeluk in de sport. In 2014 crashte de Fransman Jules Bianchi hard tegen een tractor die bezig was om een andere gecrashte auto te verplaatsen. Hij overleed driekwart jaar later aan zijn verwondingen. In 2020 werd de Grand Prix van Japan niet verreden.

Grand Prix van de Verenigde Staten

De relatie tussen de Formule 1 en de Verenigde Staten is jarenlang niet zo goed geweest. Races in Long Beach, Dallas en zelfs Indianapolis ten spijt, de liefde wilde maar niet vonken. Totdat het Circuit of the Americas in gebruik werd genomen. In Texas sloeg de vonk over en dat resulteerde in veel enthousiasme voor de sport en enkele mooie races op het asfalt. In 2020 werd de Grand Prix van de Verenigde Staten niet verreden

Grand Prix van Mexico

De Grand Prix van Mexico is de Grand Prix van Max Verstappen. De Nederlander won twee keer op grote Mexicaanse hoogte en hoopt dat ongetwijfeld in 2021 weer te kunnen doen, al heeft hij met Sergio Perez natuurlijk een Mexicaanse teamgenoot die nog nooit in de positie is geweest om zijn eigen thuisrace te winnen. In 2020 werd de Grand Prix van Mexico niet verreden.

Grand Prix van Brazilië

De Grand Prix van Brazilië is het strijd toneel geweest van menig spannende ontknoping van het wereldkampioenschap. Denk alleen al aan de seizoenen 2007 en 2008 waar het letterlijk tot de laatste bocht spannend bleef wie er met de wereldtitel vandoor zou gaan. In 2020 werd de Grand Prix van Brazilië niet verreden.

Grand Prix van Australië

De Grand Prix van Australië keert in 2021 terug naar de plek die het ook op het toetreden tot de Formule 1 kalender had, laat in het seizoen. In 1995 veranderde dat en werd Melbourne de traditionele openingsrace van het Formule 1 seizoen. Omdat de organisatie na de last minute afgelasting in 2020 vroeg duidelijkheid wilde scheppen werd besloten om een plek later op de kalender aan te vragen om zo de Covid-19 ontwikkelen wat meer af te kunnen wachten.

Grand Prix van Saudi-Arabië

Naast de Grand Prix van Nederland is ook de Grand Prix van Saudi-Arabië nieuw op de kalender. Een nachtrace op een stratencircuit in de kustplaats Jeddah is wat de Saudi’s toe willen voegen aan de Formule 1 geschiedenis. Net als in Bahrein en Singapore wordt er dus in het donker geracet.

Grand Prix van Abu Dhabi

De Verenigde Arabische Emiraten zijn al jaren de afsluiter van het Formule 1 seizoen. In een race die begint in de schemering en eindigt onder kunstlicht nabij themapark Ferrari World eindigt het seizoen vaak spectaculair. In enkele spannende seizoenen werd de titel pas in Abu Dhabi beslist. In 2020 was de titelstrijd al lang en breed beslist toen het Formule 1 circus in Abu Dhabi aankwam. Max Verstappen won de race.

Wedden op de Formule 1

De Formule 1 is een populaire sport om op te wedden Wedopties op de Grand Prix  zijn verschillend van bookmaker tot bookmaker. Een outright bet op de winnaar van de wedstrijd is bij de meeste bookmakers wel te vinden. Ook kun je nu al bij de meeste sportwedkantoren een gokje wagen wie er aan het eind van het seizoen tot wereldkampioen gekroond wordt.

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden voor het aangaan van een weddenschap. Waar de ene bookmaker zich beperkt tot het voorspellen van de winnaar van de race, kun je bij de andere bookmaker naast de winnaar ook wedden op de mogelijkheid welke coureurs het podium halen en welke coureur op in de kwalificatietraining de pole position veroverd. Sommige bookmakers bieden je de mogelijkheid aan op wie de snelste rondetijd zal boeken, of er een safety car zal komen en noem maar op.

Ook kun je wedden op welk team de race wint. Deze optie kun je kiezen als wel zeker weet dat een bepaald team over de snelste wagen beschikt, maar dat je niet zeker weet welke coureur er het beste mee uit de voeten kan.

Maar wellicht de interessantste wedmarkt bij formule 1 voor ons als sportgokkers is de zogenaamde head-to-head. Hierbij voorspel je dat coureur A voor coureur B zal eindigen. Een voorbeeld is dat je wedt dat Alonso voor Sainz zal eindigen. De reden waarom dit soort weddenschappen interessant kunnen zijn, is de relatief hoge payback. Bookmakers verrekenen een winstmarge in hun odds. Bij een outright bet zal de winstmarge veel groter zijn dan een head-to-head sportweddenschap. Door de lagere winstmarge wordt het makkelijker om bookmakers te verslaan.

Verder is een head-to-head weddenschap interessant omdat je beter kan inspelen op nieuws. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een bepaalde coureur een grip penalty krijgt. Sportweddenschappen op formule 1 zijn geen prioriteit voor bookmakers omdat er relatief weinig op wordt ingezet. Het is best mogelijk dat bookmakers de informatie van de grip penalty niet of met vertraging zullen verwerken in hun odds. Informatie over een grip penalty van bijvoorbeeld Alonso zal een weddenschap op de outright wellicht niet interessant maken. Een weddenschap op Alonso eindigt voor Sainz is daarentegen mogelijk wel interessant.

Live wedden op de Formule 1

Bookmakers bieden je de kans om live te wedden op de Grand Prix die dit seizoen op de Formule 1-kalender staan. Met live wedden vergroot je je winkansen omdat je reageert op de actuele ontwikkelingen. Zo zal je niet meer op Hamilton inzetten als hij na een crash uit de race is verdwenen. Zie jij een team de juiste pitstrategie uitvoeren en verhoogt dat hun winstkansen? Of juist een team een enorme fout maken? Dan kun je live inzetten op een ander team dat van die fout gaat profiteren. Let op, de odds worden tijdens de race natuurlijk ook aangepast, dus als je doorziet wie door bijzondere ontwikkelingen op de baan de race gaat winnen, dan kun je er maar beter snel op inzetten voordat de bookmaker de odds bijstelt.

Wedtips formule 1

Wanneer de voortekenen voor het seizoen 2021 niet bedriegen dan krijgen we in ieder geval een spannender seizoen dan de afgelopen jaren. Red Bull Racing heeft het gat met Mercedes gedurende 2020 redelijk gedicht en leek tijdens de wintertesten begin maart op het Circuit van Bahrein ook gedurende de winterperiode dichterbij de wereldkampioen van de laatste zeven seizoenen te zijn gekomen. Max Verstappen heeft in Sergio Perez een snelle, nieuwe teamgenoot waarmee het team hoopt meer druk op Mercedes te kunnen zetten zodat zij moeilijkere keuzes tijdens de race moeten gaan maken. Vorig jaar was het vaak Verstappen tegen twee Mercedessen. Dat was voor Mercedes gemakkelijk te verdedigen.

Ik voorzie een titelstrijd tussen Hamilton en Verstappen. Hun respectievelijke teamgenoten Bottas en Perez zullen enkele races gaan winnen. Spectaculaire races zoals Italië 2020 en de tweede race in Bahrein uitgezonderd waarbij de omstandigheden het verloop van de race enorm beïnvloeden uitgezonderd, ziet Betman geen andere teams en coureurs winnen.

Deze tendens neemt Betman ook waar in de prognoses van de bookmakers. Waar Hamilton al jaren de meest scherpe odds van allemaal had, zijn de meeste bookmakers niet meer zo zeker van de Brit. Verstappen en Hamilton hebben redelijk gelijkwaardige odds toebedeeld gekregen voor het komende Formule 1 seizoen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross