Wedden op de US Open

Maandagavond 17:00 Nederlandse tijd begint de US Open. Vorig jaar werd de US Open gewonnen door Dominic Thiem. Die kan er dit jaar niet bij zijn door een polsblessure. Wie gaat dan de opvolger worden van Thiem op de US Open?

Djokovic tegen de rest

Voorheen spraken we over de grote drie: Djokovic, Federer en Nadal. Nu spreken we op de US Open over Djokovic en de “kleine vier”: Medvedev, Tsitsipas, Zverev en Rublev. Deze vier mogen het topfavoriet Djokovic moeilijk zien te maken op de US Open. Djokovic draait een ongekend goed seizoen, zo wist hij dit jaar alle drie de Grand Slams wist te winnen. Op de Olympische Spelen viel Djokovic weer een beetje tegen. Hij werd uitgeschakeld door de latere winnaar Alexander Zverev. De wedstrijd om de derde plek verloor Djokovic van Carreno Busta. Of het door de hitte kwam of dat Djokovic vermoeid was is onbekend. Djokovic heeft na de Olympische Spelen geen toernooi meer gespeeld.

Zverev is de man in vorm

Zverev is de man in vorm en won dus op de Olympische Spelen het tennistoernooi. Na de Olympische Spelen deed Zverev met succes mee aan het toernooi in Cincinnati. Hij won in de finale van Rublev. Eerder op dat toernooi versloeg hij Tsitsipas, Ruud, Pella en Harris. Alexander Zverev heeft nu een winning streak van 11 wedstrijden op hardcourt. Ik verwacht dat hij deze reeks nog wel even kan doorzetten op de US Open.

Zverev is ingedeeld in kwart 2. Hij is daar in mijn ogen de dikke favoriet om deze te winnen. Andere namen die in kwart 2 zitten zijn Shapovalov, Sinner en Carreno Busta. Als we de recente uitslagen van Shapovalov bekijken is hij niet degene die het Zverev moeilijk kan maken. Hij verloor in Toronto en Cincinnati gelijk z’n eerste wedstrijd. Dit was tegen Tiafoe en Paire, wedstrijden die je gewoon als Shapovalov zijnde moet winnen.

Zverevonlineweddenusopen

De loting van Zverev

De loting van Zverev is zeker niet verkeerd, hij begint het toernooi tegen Querrey. Dat is een hele taaie tegenstander met een sterke service, maar dat zou zeker geen moeite moeten zijn voor Zverev om van hem te winnen. In de tweede ronde speelt Zverev tegen Ramos en Pouille. Deze tegenstanders moet Zverev heel makkelijk kunnen verslaan. In de derde ronde verwacht ik dat hij tegen Bublik gaat spelen, maar dat zou voor Zverev ook geen probleem moeten zijn.

In de vierde ronde speelt Zverev dan waarschijnlijk tegen Sinner. Dat is dan de eerste echte horde voor Zverev. Maar moet hij zeker kunnen pakken. In de kwartfinale zou Zverev tegen Carreno Busta of Shapovalov moeten. Ik denk dus dat Zverev beide spelers makkelijk aan moet kunnen. Zverev lijkt steeds sterker te worden naarmate het seizoen vordert. Ik denk dat Zverev een redelijk makkelijk loting heeft en gaat het waarschijnlijk pas moeilijk gaat krijgen in de vierde ronde.

Sinner is wel zeker iemand die het Zverev moeilijk kan gaan maken in het tweede kwart. Hij won namelijk de ATP van Washington. Hier waren geen geweldige spelers die eraan meededen. In de finale won Sinner van McDonald. Sinner viel in Toronto en Cincinnati echter weer erg tegen. Hij ging er in Toronto in de eerst ronde uit tegen Duckworth. In Cincinnati ging Sinner er in de tweede ronde uit tegen Isner.

Carreno Busta werd dus derde op de Olympische Spelen door Djokovic te verslaan. Na de Olympische Spelen ging Carreno Busta naar Cincinnati. Daar ging Carreno Busta er in de derde ronde uit tegen Medvedev. Dat is zeker geen schande om van te verliezen. Na Cincinnati ging hij naar Winston-Salem. Daar ging hij ook in de derde ronde eruit, dit keer tegen Ivashka. Dat is een tegenstander waar je niet van mag verliezen als Carreno Busta zijnde.  

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op tennis, voetbal en andere sporten? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross