Wedden op de Champions League

Op 27 en 28 april staan de halve finales van de Champions League voor de deur. Manchester City trekt naar het Parc des Princes van PSG en Real Madrid trekt naar de ex-ploeg van Eden Hazard: Chelsea. Een mooi moment voor een sportweddenschap?


Wedden op PSG-Manchester City

PSG mag zich opmaken voor een clash met Manchester City. Beide ploegen mikken al enige tijd op een CL-beker. Bij City werd Pep Guardiola aangesteld en bij PSG werden Neymar en Kylian Mbappé gehaald om de Champions League te winnen. Desondanks deze knappe transfers wisten geen van beide ploegen deze trofee reeds binnen te halen.

Zowel PSG en City zijn ploegen die graag op balbezit spelen. Tegen Bayern konden de Fransen dit alvast niet. In de heenwedstrijd haalde de “Rekordmeister” een balbezitpercentage van 63% en PSG slecht 37%. In de terugwedstrijd wisten de Fransen 44% balbezit te halen en Bayern 56%. De vraag is of “The Citizens” dit ook kunnen. Een sportweddenschap op het balbezit kan zeker interessant zijn!

Mauricio Pochetinno en Pep Guardiola confronteerden elkaar al eerder in de Champions League. Al was die eerst genoemde dan trainer bij Tottenham. In die twee wedstrijden vielen er maar liefst (!)8 doelpunten. Al vielen 7 van die 8 doelpunten wel in de terugwedstrijd. Wedden op doelpunten kan jou mogelijk een mooie winst opleveren.

Wedden op Real Madrid - Chelsea

Die andere halve finale is zeker ook de moeite. Eden Hazard (indien fit) mag zich opmaken voor een duel tegen zijn oude werkgever. Op papier is Real Madrid veel sterker dan Chelsea, zeker als je kijkt naar de ervaring bij De Koninklijke.

De verdediging van de Madrilenen is veel kwetsbaarder sinds het uitvallen van sterkhouders Sergio Ramos en Raphaël Varane. Zidane is al zeker dat Ramos de wedstrijden zal missen tegen Chelsea, maar Varane zal waarschijnlijk terug inzetbaar zijn. Real slikt zeer regelmatig een doelpunt tegen, maar zelf scoren ze bijna altijd. Chelsea wist in de uitwedstrijden van de CL ook bijna altijd te scoren. Eerder dit jaar wisten ze te winnen in Sevilla en Atlético Madrid. Real zal zeker op zijn hoede moeten zijn. Ik denk dat beide teams een doelpuntje gaan meepikken in deze wedstrijd.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross