Wedden op Milano - Bayern in EuroLeague basketbal

Wedstrijd: Milano vs Bayern
Datum: 20/04/2021 om 19u45
Tip: Milano -5 odd 1.88 (unibet)
Auteur: Lesley

Eindelijk is het zover! Het begin van de Play-offs in de Euroleague! De Duitse kampioen reist af naar Milan. De Italianen hebben alvast het mentale voordeel  om de eerste twee wedstrijden thuis af te werken. Beide teams eindigden de reguliere competitie met evenveel punten. Toch waren de Italianen in beide confrontaties de beste.

Milano

Voor het eerst in 27 jaar staan de Italianen in de kwartfinales. De ploeg bestaat uit één grote brok ervaring. Rodriguez, Datome, Hines zijn spelers die dit soort wedstrijden al eerder speelden. Zij speelden finales met onder andere CSKA en Rodrigues wist dit toernooi al te winnen.

Zij worden aangevuld met vlotscorende spelers als Shields, LeDay en Punter. Zij hebben gemiddeld 14, 11 en 15 punten per wedstrijd. Milano kreeg dit weekend die andere Italiaanse topploeg Bologna op bezoek. Er werd vlot gewonnen. De Milanezen kunnen over een volledige selectie beschikken.

Bayern

Het bereiken van de kwartfinales is een mooie prestatie voor Bayern. Zij zijn de eerste Duitse ploeg die hierin slagen. Voor vele spelers is het een unieke ervaring, enkel Gist geraakte ooit zo ver. Toch hebben de Duitsers vele ploegen weten te verrassen.

Met spelers als Lucic, Reynolds en Baldwin hebben ze veel scorend vermogen in de ploeg. Enkel Dedovic is geblesseerd voor deze twee wedstrijden. Toch zien we dat Bayern zijn kwalificatie te danken heeft aan hun sterke thuisreputatie. Bayern behaalde 8/17 op verplaatsing, maar 13/17 thuis.

Conclusie

De Italianen hebben de ervaring, het thuisvoordeel en het spelersmateriaal om het tot de volgende ronde te schoppen. De Italianen zijn in de breedte simpelweg een pak sterker dan de Duisters. Eens de kloof gemaakt is, verwacht ik dat ze met hun ervaring de wedstrijd makkelijk kunnen winnen.

Ook verwacht ik dat ze hun drie sterspelers bij een grote achterstand rust zullen gunnen. Donderdag staat er namelijk wedstrijd twee op het programma. De vorige thuiswedstrijd is bijna twee maand geleden en was het verschil 24 punten. Een handicap van -5 lijkt me zeker haalbaar.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross