Wat een voetbalavond...

Naast onszelf geven ook onze andere tippers (Robin en Bram & Max) regelmatig tips op voetbal. Met de Champions League wedstrijden was het uiteraard een hoogdag voor ons.

Betman

Wijzelf hadden getipt dat Vanaken zou scoren tegen Zenit aan odds van 5,25. Hij had een mooie kans bij het einde van de eerste helft, maar de keeper maakte een knappe redding op zijn kopbal. Hier zijn we helaas één unit verloren. De andere tip was veel succesvoller. Het plaatsen van twee aparte tips (Rashford scoort in eerste helft + rashford scoort in tweede helft) leverde hogere odds op dan hem als doelpuntenmaker. Zijn prachtige doelpunt in de tweede helft leverde een winst op met odds van 9,00! Een volger besloot om ook een weddenschap te plaatsen op ‘anytime goalscorer’ aan odds van 4,20. Mooie winst!

Betslip3Post

Robin

Robin plaatste gisteren twee tips. De eerste was dat PSG een doelpunt zou maken voor minuut 41 aan odds van 1,85 op Bingoal. Na het plaatsen van de tip corrigeerden Bingoal hun fout in de odds naar 1,55. Mooie weddenschap, maar helaas niet gewonnen. De andere weddenschap was wel raak! Bookmakers maken over het algemeen meer fouten op minder populaire wedstrijden. Terwijl de meesten vooral bezig waren met de Champions League, kregen we een bericht van Robin: “Wat denk je van de wedstrijd van de U20 in de Braziliaanse bekerwedstrijd?” Robin had namelijk gezien dat Vasco de Gama door de opeenvolging van wedstrijden met de U17 speelden in plaats van de U20. De tegenstander werd getipt aan odds van 2,70 en wonnen 4-1. Easy win voor zo’n hoge odds!

Bram & Max

Bram & Max plaatsten drie tips. De eerste tip was dat PSG 3 of meer kaarten zou pakken. Met dank aan invaller Kean werd dit in de laatste minuten een win! Ook een Nederlandse volger kon hiervan profiteren!

Betslip1Post

Een tweede tip was dat er meer dan 10,5 corners zouden zijn in de wedstrijd Chelsea vs Sevilla. Helaas kwamen we hier enkele corners te kort. Wellicht had een doelpunt geleid tot aanvallender spel en meer corners. Tot slot tipten Bram & Max dat Trincao op doel zou schieten in de wedstrijd Barcelona vs Ferencvaros. Dit gebeurde al in de eerste helft en ook dit was een winst, tot vreugde van een Deense volger van de Engelstalige Betmanbegins Telegram groep.

Betslip2Post

Resultaat sportweddenschappen

We eindigden de avond met een mooie winst. Volgers die €20 op elke tip hadden ingezet, hadden €156,60 winst gemaakt. Volg zeker onze Betmanbegins Telegram - of Facebook groep om op de hoogte te blijven van alle tips!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross