Wedtips Western United – Perth Glory

Datum: 23/01/2021
Wedstrijd: Western United – Perth Glory
Competitie: A-league
Uur: 07:05
Tip: Perth Glory Draw no bet @ 2,07 op Unibet

De eerste wedstrijd tussen Western United en Perth Glory dit seizoen is meteen een zeer interessante. Op basis van de odds verwachten de bookies een schamele overwinning van Western United. Met dit artikel hoop ik te laten zien dat niet per se het geval hoeft te zijn.

Western United

Western United is dit seizoen begonnen met een valse start. Ze speelden thuis gelijk tegen een sterker Adelaide United. Hun tweede wedstrijd ging verloren tegen de gedoodverfde winnaar van de competitie, Melbourne City. Ook deze wedstrijd was Western United de mindere partij. De parels van Western, Berisha en Diamanti, weten hun stempel nog niet te drukken op dit seizoen.

Perth Glory

Het Perth van trainer Richard Garcia heeft dit seizoen de groepsfase van de AFC champions league gespeeld. Het is duidelijk gebleken dat de Australische ploegen niet goed genoeg zijn voor het internationale podium. Echter, in hun eerste wedstrijd in de A-league van dit seizoen heeft Perth vooral aanvallend laten zien één van de sterksten te zijn. Ze scoorden maar liefst 5x tegen het Adelaide United waar Western United niet tot scoren kwam.

Conclusie

Op zich zijn de odds vrij aardig verdeeld. Maar vooral het feit day Perth Glory er meteen de eerste wedstrijd stond en zeer flitsend voetbal speelde (voor Australische begrippen dan) acht ik de kans groter dat ze deze wedstrijd winnend afsluiten dan de kans waarop de bookies een overwinning inschatten van Perth Glory. Mijn tip is dan ook: Perth Glory Draw No Bet, odds 2.07 bij Unibet.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross