Wedtips Union Saint Gilloise – Anderlecht

Wedstrijd: Union Saint-Gilloise – RSC Anderlecht
Datum: 11/02/2021 om 20:45
Tip: Under 2,5 doelpunten @2.15 op Bwin

In de beker van België gebeuren elk jaar opnieuw verrassingen, eerder stuntte Union door eersteklasser Moeskroen uit te schakelen maar kunnen ze nu ook stunten in de Brusselse derby?

Union Saint-Gilloise

Union is dit seizoen enorm sterk bezig, niemand lijkt hun promotie naar de Jupiler Pro League in de weg te staan. De Brusselaars zijn dit seizoen in eigen huis ongeslagen en dit leverde indrukwekkende statistieken op van 25 punten in 9 thuiswedstrijden. De spelers van Union zijn alvast zeer gemotiveerd voor deze wedstrijd. Dante Vanzeir, de topschutter in 1B waarschuwde alvast Anderlecht door te zeggen dat uit analyses blijken dat ze klaar zijn voor deze wedstrijd. Bovendien is de trainer van Union Felice Mazzù geen onbekende voor Anderlecht. Hij stuntte destijds bij Charleroi al meerdere malen tegen grote ploegen.

RSC Anderlecht

Alles lijkt beter te gaan dit seizoen bij de Mauves maar tóch presteert dit Anderlecht nog altijd onder zijn niveau. Na de winterstop won het voorlopig nog maar één uitwedstrijd. In alle andere uitwedstrijden verloren ze of speelden ze gelijk. Toevallig is dat in geen enkele wedstrijd na de tussenperiode meer of 3 doelpunten werden gescoord. Hun trainer Vincent Kompany gaf al eerder aan dat Union probleemloos zou mee kunnen draaien in 1A, zo lijkt Kompany aan te geven dat hij geen risico’s zal nemen tegen de stadsrivaal.

Conclusie

Ik verwacht hier een spannende wedstrijd tussen deze ploegen. Desondanks het grote verschil in selectiewaarde tussen de rivalen verwacht ik dat er hier weinig goals zullen worden gescoord. Aangezien Union dit seizoen thuis ongeslagen is zal Paars-Wint deze ploeg hier niet zomaar van het kastje naar de muur komen spelen. Een extra belangrijk detail waarmee algoritmes geen rekeninghouden is het veld van de thuisploeg. Er ligt een zeil op het veld van het Dudenpark waar warme lucht wordt onder geblazen. De vraag is of dat bij vriestemperaturen tot -10 dat veel gaat uithalen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross