Wedtips Trento - Virtus Bologna

Datum: 09-01-2021
Wedstrijd: Trento - Virtis Bologna (basketbal)
Uur: 20u00
Tip: Virtus Bologna -6,5 Asian Handicap @ 1,90 op Unibet

Virtus Bologna was vorig seizoen de absolute topploeg in de reguliere competitie en stonden vier punten voor met een wedstrijd minder gespeeld. Virtus wist zich te plaatsen voor de finale tegen Milano die ze met 7punten verschil verloren. Trento daarentegen stond 9e bij de stopzetting van de competitie door het coronavirus en eindigde laatste in zijn poule.

Virtus Bologna

Dit seizoen staat Virtus Bologna vierde en verloor vijf van de 13 wedstrijden. Alle vijf wedstrijden die ze verloren waren thuis. Zo verloren ze van de drie ploegen boven hen en lieten ze zich thuis verrassen door Reggianna en Cremona. Opvallend is dat ze alle uitwedstrijden dit seizoen hebben gewonnen. Tegen Brescia was het een nipte overwinning met één punt verschil, maar bij de andere vijf uitwedstrijden was de kloof minstens 12 punten. Ze scoren uit gemiddeld 84 punten.

Trento

Trento doet het zeker niet slecht dit seizoen en wonnen 6 van hun 13 wedstrijden. Ze begonnen dramatisch aan het seizoen en stonden na vier speeldagen voorlaatste. Nadien volgde een mooie reeks en klommen ze tot de vierde plaats, maar verloren onverwacht tegen Varese thuis. Trento won drie van hun vijf thuiswedstrijden, maar kregen buiten Sassari nog geen echte goeie ploegen op bezoek. Zo was er bij de wedstrijd tegen Cantu slechts één punt verschil, hadden ze overtime nodig tegen Cremona en werd er verloren tegen Reggianna.

Wedtip

Bologna won 13 uitwedstrijden op rij en Trento heeft het moeilijk thuis om het verschil te maken. De laatste twee onderline duels werden met minimum 6 punten verschil gewonnen door Virtus Bologna. Mijn tip is daarom Virtus Bologna wint met een -6,5 Asian Handicap @ 1,90 op Unibet.


Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross