Wedtips Sparta Rotterdam - PSV

Datum: 16-01-2021
Wedstrijd: Sparta Rotterdam – PSV
Uur: 18:45
Tip: Total cards under 2.5 @ 1.94 op Unibet

Een wedstrijd met Bas Nijhuis aan de leiding, is een wedstrijd met weinig overtredingen. De speelstijlen van ploegen worden niet per definitie anders, maar deze scheidsrechter houdt gewoon van doorvoetballen. Het verbaast dan ook niets dat Bas Nijhuis gemiddeld maar 1.6 kaart per wedstrijd geeft. Met de tip ‘Total cards under 2.5’ kan er ingespeeld worden op de aanstelling van Nijhuis voor deze wedstrijd.

Sparta Rotterdam

Voor Sparta Rotterdam is de eerste helft van het eredivisieseizoen 2020/2021 eentje voor in de boeken. Sparta staat op een zeer mooie 8e plek, dat is voor Sparta begrippen een zeer goede positie. Sparta speelt niet per se de sterren van de hemel, maar door tactisch inzicht van trainer Henk Fraser lukt het ze toch om veel punten mee naar ‘Het Kasteel’ te nemen. Over kaarten kunnen we kort zijn bij de club uit Rotterdam.  Zij pakten slechts 23 kaarten in 16 wedstrijden, en 5 in de laatste 5 wedstrijden.

PSV

De club uit Eindhoven zal minder tevreden zijn over het huidige eredivisie seizoen want ze staan op een teleurstellende 4e plaats. Dit is mede doordat zij de laatste week vijf punten verloren hebben door een gelijkspel uit bij Ajax waar een 2-0 voorsprong heel gemakkelijk werd weggegeven, en een verlies thuis tegen AZ.  PSV pakte dit seizoen nog maar 20 kaarten in 16 wedstrijden, waarvan maar liefst 7 in de laatste 5 wedstrijden. Deze kaarten vielen echter voornamelijk bij scheidsrechters die zeer gemakkelijk een prent uitdelen, iets waar we vandaag niet op hoeven te rekenen.

Conclusie

De belangrijkste factor in deze weddenschap is voor mij toch Bas Nijhuis. Nijhuis gaat alleen tevreden naar huis als hij géén kaarten heeft gegeven. Sparta – PSV is historisch gezien niet per definitie een harde wedstrijd.  De belangen voor PSV hier zijn vrij groot, voor Sparta is het puur zaak om proberen punten af te snoepen van de club uit Eindhoven. Het mooiste ijkpunt voor deze wedstrijd is de laatste keer dat Nijhuis deze wedstrijd floot: november 2019. In die periode waren beide ploegen nog minder in vorm dan in 2020/2021, maar werd het ook een kaartloze wedstrijd. Ik verwacht geen harde wedstrijd met maximaal 2 kaarten. Mijn tip is: Under 2.5 cards bij Sparta Rotterdam vs. PSV @1.94 op Unibet.


Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross