Wedtips Sparta - Heerenveen

Datum: 01-11-2020
Wedstrijd: Sparta – Heerenveen
Uur:
14u30

Sparta Rotterdam heeft dit seizoen nog niet gewonnen en zal hier tegen Heerenveen proberen verandering in te brengen. Maar wij hebben ons oog vooral laten vallen op de wedmarkt doelpuntenmaker. Meer specifiek op een doelpunt van Joey Veerman.

Joey Veerman scoort

De 21-jarige middenvelder is een vaste waarde in de basis van Heerenveen. Zijn team vertrouwt Joey zelfs het nemen van strafschoppen toe. En laat dit nu een perfecte combinatie zijn met scheidsrechter Bas Nijhuis. Hij gaf in zijn laatste 32 wedstrijden maar liefst 13 strafschoppen. Met een percentage van 41% is hij één van de scheidsrechters die het meeste strafschoppen geeft in de Eredivisie. De odds dat Heerenveen een strafschop krijgt (6,00) zijn dan ook vrij laag. Uiteraard is een strafschop niet de enige manier waarop hij kan scoren. Joey heeft gemiddeld 2,20 schoten per wedstrijd en draagt zeker zijn steentje bij in de aanval.

Wedtip

Betfair biedt odds van 5,50 aan voor een doelpunt van Joey Veerman. Dit zijn, naar onze mening, zeer interessante odds. We raden aan om twee units (0,4% van je bankroll) in te zetten op deze weddenschap. Voor de Belgen biedt Bingoal met odds van 4,85 een alternatief aan. Door de lagere odds is het verstandig om je inzet te verlagen tot één unit of 0,2% van je bankroll.

Wanneer je verwacht dat een speler gewisseld gaat worden, kan een weddenschap op de eerste doelpuntenmaker interessanter zijn. Maar Joey Veerman speelt gemiddeld 88 minuten per wedstrijd en wordt dus zelden gewisseld. Door de hogere payback (lage winstmarge van bookmakers) op de wedmarkt ‘anytime goalscorer’ raden we aan om een weddenschap op eerste doelpuntenmaker links te laten liggen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross