Wedtips Shanghai - Fujian

Datum: 07-01-2021
Wedstrijd: Shanghai - Fujian (basketbal)
Uur: 07u00
Tip: Shanghai -10,5 Asian Handicap @ 1,76 op betFIRST

De trein van Shanghai dendert de laatste weken vlotjes door de competitie. Er werden maar liefst 6 overwinningen op rij geboekt, waaronder 4x tegen een hoger geklasseerde ploeg. Zelfs de kampioen van vorig seizoen, Guangdong werd thuis met een score van 92-117 opzij gezet door Shanghai. Met een overwinning tegen Fujian nestelt Shanghai zich toch weer wat mooier voor de play-off plaatsen.

Hiervoor moeten ze voorbij laagvlieger Fujian die de motor maar niet op gang krijgt dit seizoen. Zij hangen al quasi het hele seizoen troosteloos laatst. Scoren blijkt geen probleem voor hen, maar ze krijgen er gewoon teveel tegen omwille van een zeer hoge foutenlast. De laatste twee wedstrijden toonden nog maar eens aan dat dit hun grootste pijnpunt is. Er werden toen maar liefst 20 en 35 punten weggegeven op vrijworpen. Dit is iets waar Shanghai wel raad mee weet, want zij scoorden de afgelopen drie wedstrijden 100%, 69% en 82% van hun vrijworpen raak.

Fujian verloor maar liefst 9 van hun 11 uitwedstrijden, en ik zie ze een heel moeilijke wedstrijd hebben tegen een ploeg die uitstekend draait. Exact twee maanden geleden speelden beide ploegen ook al tegen elkaar in Shanghai en toen was de score 117-93. Twee weken geleden speelden ze in Fujian en werd het 115-128. Ik verwacht deze keer ook een vlotte zege. Mijn tip voor deze wedstrijd is Shanghai -10handicap voor een odds van 1,76.


Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross