Voorbeschouwing Premier League 14 -16 januari

Nabeschouwing wedtips La Liga vorige week

De wedtips vorige week verliepen goed. 3 van de 4 tips waren winnend: Sevilla wist te winnen zonder een goal te incasseren. De wedstrijden tussen Real Madrid vs Valencia en Granada vs Barcelona eindigden in ‘beide teams scoren’. Granada zorgde vlak voor tijd voor de gelijkmaker, waardoor Barcelona (wederom) niet wist te winnen. Al met al leverde dit een winst op van 1,49 units.

Resultatenpremierleague10Januari

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 23: + 13.57 units
Week 24: + 1.49 units
Totaal: + 15.06 units.

Wedtips Premier League

Dit weekend staat de Premier League weer op het programma. Na een korte winterstop en een bekerronde tussendoor, nu weer competitievoetbal. De Corona besmettingen bij de Engelse ploegen lijken wat af te nemen. Een vrijwel volledig programma dus. Enkel de wedstrijd tussen Burnley en Leicester City is afgelast. Dit weekend is er geen Spaans programma, er is een beker programma en de finale van de Super coppa wordt gespeeld. Hierbij enkele wedtips:

Wedtip: Brighton & Hove Albion - Crystal Palace: Brighton & Hove Albion wint @2.08 op Toto en Bingoal – 4 units:

Voor de eerste wedtip verwijs ik jullie ook naar de Telegram groep en de Facebook groep, waar deze tip al gegeven was. Dit is echter al meer dan een week geleden, dus hierbij een reminder. Palace mist in verband met de Africa Cup maar liefst 4 spelers: Zaha, Ayew, schlupp en Kouyate. Alle 4 de spelers zijn spelers die vrijwel alles dit seizoen in de basis staan. Dit gemis zal dus zéker gevoeld worden.

Ook is Brighton de laatste wedstrijden goed bezig: 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden. Palace verloor in tegenstelling echter 2 van haar laatste 3 wedstrijden en presteert dit seizoen buitenshuis erg slecht. Al 5 van de 9 uitwedstrijden gingen verloren.

Wedtip: Manchester City – Chelsea: Manchester City wint en Chelsea +3 handicap @2.12 op Betcity en Unibet – 2 units:

Onderstaand een screenshot toegevoegd van de weddenschap. Om deze tip winnend te maken moet City winnen, maar maximaal met 2 goals verschil.

Gezien de vorm van de laatste weken acht ik City in grotere vorm dan Chelsea. Ik denk dat ze deze wedstrijd naar zich toe zullen trekken en de definitieve klap inzake de titelstrijd uit zullen delen. Chelsea zie ik niet snel ‘dik’ verliezen met een nulletje of 3. City wist al 11 wedstrijden op rij te winnen in de Premier League en streeft af op haar volgende titel.

Manchestercityvschelsea

Wedtip: Newcastle United – Watford: Newcastle United meer dan 14,5 schoten @1.85 op Betcity en Unibet – 2 units:

Newcastle speelt als nummer 19 thuis tegen nummer 17 Watford. Ik verwacht dat Watford hier in eerste instantie genoegen zal nemen met een punt. Het zal met de snelheid van Dennis loeren op de counter.

Newcastle zal voor haar eigen publiek aanvallend beginnen en de wedstrijd willen winnen. De eerste nieuwe spelers zijn aangetrokken en degradatie moet worden voorkomen. Newcastle treft met Watford de ploeg die 1 van de meeste schoten tegen krijgt per wedstrijd in de Premier League: 15,2 gemiddeld per wedstrijd. Ik verwacht dat Newcastle deze lijn zal behalen.

Wedtip: Aston Villa – Manchester United: Aston Villa Draw No Bet @2.10 op Bet365 – 1 unit:

Manchester United laat de laatste weken zeer matig voetbal zien. Het pakt punten, maar daar is alles dan ook mee gezegd. Tegen o.a. Norwich en Palace werd slechts met 1-0 gewonnen. Terwijl thuis van Wolverhampton met 0-1 werd verloren. De overwinningen die het boekt zijn veelal thuis en zwaarbevochten. In de Premier League won het slechts 1 van haar laatste 4 uitwedstrijden.

Aston Villa doet het sinds het aanstellen van Gerrard zeer verdienstelijk en presteert beter dan aan het begin van het seizoen. Afgelopen maandag verloor het met 1-0 bij United, dit weekend zal het dus revanche willen. Ook is er een voetbalgezegde wat luidt: ‘je wint nooit/zelden 2 keer van dezelfde ploeg in 1 week tijd’. Ik verwacht dat United een heel lastige avond tegemoet gaat en dat Villa met het publiek erachter wel eens voor een ‘stunt’ kan zorgen.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross