Wedtips Nederland - Spanje

Zoals vele anderen vindt bondscoach Frank de Boer de vriendschappelijke wedstrijden overbodig of zelfs onverantwoord naar de spelers toe. Toch kan Nederland deze wedstrijd niet simpelweg laten schieten. De tien beste Europese landen komen op 7 december in pot één voor de loting van de WK kwalificatie. Oranje staat momenteel, je raadt het al, tiende.

Hoewel vriendschappelijke wedstrijden minder sterk doortellen voor het puntenaantal, is het belangrijk voor de Boer & co om de Zwitsers achter zich te houden. Oranje zal de balans moeten zoeken tussen spelers sparen voor de twee belangrijke wedstrijden in de Nations League en een goed resultaat halen tegen het op papier sterkere Spanje. Door blessures kunnen ze alvast niet rekenen op sterkhouders van Dijk, de Ligt en Cillessen.

Wedtips

Voor deze wedstrijd is vooral het aantal doelpunten opvallend. Zowel Nederland als Spanje hebben vijf wedstrijden gespeeld in 2020. Tijdens deze 10 wedstrijden waren er enkele opvallende statistieken:

  • 9/10 wedstrijden waren er twee of minder doelpunten
  • 7/10 wedstrijden was er één of geen doelpunt
  • In 2/10 wedstrijden scoorden beide teams

Een logische redenering zou kunnen zijn om ook nu op een laag aantal doelpunten in te zetten, maar dit is vaak geen winstgevende redenering. Het is namelijk heel waarschijnlijk dat deze statistieken al verrekend zijn in de odds. Bovendien speelt Nederland, door blessures en het sparen van spelers, met een ander elftal. Hierdoor zijn de historische resultaten, waar bookmakers hun odds wellicht op baseren, minder representatief. Om die reden kan het gebeuren dat er opportuniteiten zijn bij over 2.5 goals.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross