Wedtips Mechelen - Eupen

Wedstrijd: KV Mechelen – Eupen
Datum: 23-01-21 om 16u15
Tip: Draw no bet – Eupen @ 2,85 op Unibet

Hoe reageert een ploeg na een kansloze 0-4 nederlaag? Maar vooral, wat kan zo’n ploeg brengen tegen Eupen, dat voor de zesde keer in minder dan 20 dagen aan de bak moet? In dit artikel neem ik jullie mee naar de aftrap van KV Mechelen – Eupen.

Statistieken

KV Mechelen speelt een wisselvallig seizoen tot dusver. Malinwa miste zijn start dit seizoen, maar herpakte zich na enige tijd. Ze speelden de laatste wedstrijden zeer overtuigend tot de wedstrijd tegen Stardard Liège. Ze verloren thuis met 0-4 deze week en ze speelden zeer ondermaats. De spelers zullen nu snel de knop moeten omdraaien aangezien ze morgenavond al thuis spelen tegen Eupen.

Eupen is de laatste tijd in uitstekende vorm. Dit seizoen presteren ze veel beter dan andere seizoenen.  Normaal moeten de Panda’s ieder jaar vechten om degradatie te voorkomen. Dit seizoen stapten ze van dat cliché af aangezien ze op een negende plaats staan.

Bookmakers verslaan

Bookmakers baseren hun odds vooral via algoritmes die rekening houden met gelijkaardige historische resultaten. Aangezien Eupen in een goede flow zit dit seizoen en KV Mechelen zeer wisselvallig presteert en een zware nederlaag heeft moeten slikken deze week is het moeilijk in te schatten wat deze wedstrijd gaat brengen. Bookmakers hebben dus een moeilijk referentiepunt om de odds te kunnen bepalen van deze wedstrijd.

Eupen favoriet?

Eupen draw no bet wordt aangeboden aan odds van 2,85 op Unibet. Uit analyse van de voorgaande statistieken zijn dit eerder hoge odds, Zeker als je van beide ploegen hun prestaties vergelijkt.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross