Wedtips Manchester United - Leipzig

Datum: 28-10-2020
Wedstrijd: Manchester United - Leipzig
Uur: 21u00

Voor de wedstrijd Manchester United – Leipzig zullen bookmakers mogelijk een fout maken op een live weddenschap. Meer bepaald op de wedmarkt ‘volgende doelpuntenmaker’. Omdat we tijdens de wedstrijd niet voldoende tijd hebben om tips te delen, doen we het alvast via dit artikel.

Volgende doelpuntenmaker

Na het vertrek van Timo Werner is Forsberg de vaste penaltynemer bij Leipzig. Bookmakers weten dit en bieden odds van 4,50 aan voor een doelpunt van Forsberg. Dit is naar onze mening een correcte inschatting en dus geen value. Maar we schatten de kans groot in dat hij vroeg in de tweede helft vervangen zal worden. In de laatste zeven wedstrijden van Leipzig startte hij telkens in de basis, maar speelde gemiddeld maar 61 minuten per wedstrijd.

Halstenberg is de tweede penaltynemer bij Leipzig. Logischerwijs stijgt de kans op een goal van hem van zodra Forsberg wordt gewisseld. Maar het is de vraag of bookmakers hier rekening mee zullen houden. We raden aan om de odds van Halstenberg volgende doelpuntenmaker goed in de gaten te houden. Als er geen daling is van de odds na de mogelijke wissel van Forsberg, kan dit een mooie opportuniteit zijn. Indien zowel Forsberg als Halstenberg niet op het veld staan, zal wellicht Sabitzer de strafschoppen nemen. In dit geval moeten we uiteraard de odds van Sabitzer die het volgende doelpunt maakt in de gaten houden.

No goal – no bet

De mogelijke opportuniteit zal zich wellicht pas laat in de wedstrijd voordoen. Daarom raden we aan om vooral de wedmarkt in de gaten te houden waarbij de bookmaker de weddenschap ‘void’ als er geen doelpunt meer valt in de wedstrijd.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross